A
AKARL
Guest
Τα καβλώδια που σου 'δοκε ο Ζαπ είναι αντρίκεια ή απ' αφτά πουστρώνουν (δηλ. που το πσήνουν το πσάρι κι απ' τσι δγυό πλεβρές);+2 καλώδια για να βάλω μπρος και τα αλλά δυο σαμπ.
Τα καβλώδια που σου 'δοκε ο Ζαπ είναι αντρίκεια ή απ' αφτά πουστρώνουν (δηλ. που το πσήνουν το πσάρι κι απ' τσι δγυό πλεβρές);+2 καλώδια για να βάλω μπρος και τα αλλά δυο σαμπ.
Ένα τέτχοιο θέμε!!Για πες βρε μπαγάσα, κάναν βόα ρέβματος του 'βαλες ζγκούτα;
Βγάλε άκρη τι μπορεί να έχει εκεί μέσα....
View attachment 125668
[DOUBLEPOST=1557078770][/DOUBLEPOST]Σαν φώκια είναι.
Ε, ραντεβού στο Μόναχο.
Έλα. Εχει ήδη οργανωθεί.Αν το οργανώσετε ....θέλω να ερθω και γω . Πείτε και του Κοτσιδι...
Πήγα να βγάλω φωτό πριν τον βάλω στην άκρη (για τον πιπιτζη ρε γμτ), και συνειδητοποίησα πως ανοίχτηκε ανάποδα.Να ξεκουραστεί. Να ηρεμήσει.
Αν τον συνδέσω τώρα θα παίζει τα κανάλια ανάποδα για μια βδομάδα.Ε, ρε νεύρα που θα έχει τώρα!!!
Τι καλος που εισαι!!!!!!Έλα. Εχει ήδη οργανωθεί.
[DOUBLEPOST=1557090410][/DOUBLEPOST]
Πήγα να βγάλω φωτό πριν τον βάλω στην άκρη (για τον πιπιτζη ρε γμτ), και συνειδητοποίησα πως ανοίχτηκε ανάποδα.
View attachment 125682
Τώρα θέλει σίγουρα ένα μήνα στα ίσια στο κουτί του για να συνέλθει.
Οχι, άσχετο με την έκθεσηΣυνιστώ μια εβδομάδα διακοπές για να ξεχάσεις ό,τι άκουσες και είδες. Πριν κάνεις το ο,τιδήποτε
Ολοκληρώθηκαν εδώ, στην Αθήνα αύριο.Αλλαξοσαμπιές
Ωραία εργαλεία φίλε!! Μπράβο και καλές " χαμηλές " ακροάσειςΟλοκληρώθηκαν εδώ, στην Αθήνα αύριο.
Πριν:
View attachment 126767
Μετά:
View attachment 126768
Τώρα εχω δυο τέτοια ίδια, και είμαι έτοιμος να ανοίξω το κουτί που βλέπετε αριστερά το ΣΚ, για να συνδέσω και τα αλλα δυο, που περιμένουν υπομονετικά ενάμιση χρόνο τώρα. Η ομοιομορφία στα sub είναι αρκετά ευεργετική σε θέματα ισοστάθμισης.
Να ρωτήσω και κάτι: στα σαμπ αν βάλεις ποιοτικό καλώδιο τι γίνεται;
Στάσου γιατρέ μου! Τις προάλλες, σε άλλο νήμα (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) είχες εκδηλώσει προτίμηση στο μπας ρεφλέξ. Τι έχω μπερδέψει??, κλειστά κουτιά λέμε!
Ευκαιρία να παίξω κανένα βινύλιο, αυτά ειναι υπεράνω, δεν χρειάζονται επιστήμες και βλακείες . Ειναι μόνο μουσικώτητες.το γάμο του Καραγκιόζη
Εγω παντως προτιμώ bass reflex, αλλά δεν χωρούσαν δυο pb13, (το μπροστινό δηλαδή)Στάσου γιατρέ μου! Τις προάλλες, σε άλλο νήμα (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) είχες εκδηλώσει προτίμηση στο μπας ρεφλέξ. Τι έχω μπερδέψει??
Τίποτα.Στάσου γιατρέ μου! Τις προάλλες, σε άλλο νήμα (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) είχες εκδηλώσει προτίμηση στο μπας ρεφλέξ. Τι έχω μπερδέψει??
Καλορίζικο. !!!Ολοκληρώθηκαν εδώ, στην Αθήνα αύριο.
Πριν:
View attachment 126767
Μετά:
View attachment 126768
Τώρα εχω δυο τέτοια ίδια (sb16 ultra) και είμαι έτοιμος να ανοίξω το κουτί που βλέπετε αριστερά το ΣΚ, για να συνδέσω και τα αλλα δυο (αυτά που ειναι μεσα στα GoldenEar και μένουν ασύνδετα), που περιμένουν υπομονετικά ενάμιση χρόνο τώρα. Η ομοιομορφία στα sub είναι αρκετά ευεργετική σε θέματα ισοστάθμισης.
Να ρωτήσω και κάτι: στα σαμπ αν βάλεις ποιοτικό καλώδιο τι γίνεται;
Ναι.Ένα μπρος ένα πίσω δηλαδή τώρα;