- Reaction score
- 1.752
Όλοι όσοι μας στερούν τον Zap.
Αμ δε θα επιστρέψει ?.....
ΕΡΏΤΗΜΑ !
Αμ δε θα επιστρέψει ?.....
ΕΡΏΤΗΜΑ !
Δηλαδή:Να ακριβολογούμε:
Αυτό δεν είναι άποψη-θέση του site, είναι θέση κάποιων μελών του site (και δική μου)
Φικσντ.να πάνε να παίξουν με τον σουντοκου
Απόψε θέλω αποδείξεις και
Και τον λαμπατο σου θα ψάξω πόντο - πόντο..
Κι'άμα θα βρω του Καραμητρου αποτυπώματα..
Θα πει πως πήγαν τα βιβλία του Toole στον βρόντο...
Πέρασα σε undercover mode.Εσύ γιατί άλλαξες Avatar και δυσκολεύομαι να σε γνωρίσω;
Εσύ γιατί άλλαξες Avatar και δυσκολεύομαι να σε γνωρίσω;
Όταν με το καλό περάσεις και σε...΄΄under the cover΄΄΄mode δεν χρειάζεται η ίδια προθυμία δημόσιας πληροφόρησης.Πέρασα σε undercover mode.
Ανπεχταμπολ!Καλού κακού, να έχεις κάνα υπογλώσσιο στην τσέπη.
Τες πα, όσα ηχεία θες πάνε να ακούσεις, και όποια θες, δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή νόημα αυτή η δουλειά, αλλά καταλαβαίνω.
Φυσικά, άμα βρεις Νιούμαν να ακούσεις, κάτσε αναπαυτικά και βάλε να ακούσεις τη μουσική σου, να δεις πως παίζει, και ταυτόχρονα δώσε την πιστωτική σου, να δουν πόσες δόσεις παίρνει. Τσατ μπαμ γίνονται αυτά.
Αν βρεις κάνα δωμάτιο με πολυκάναλο σετάπ με όμοια μόνιτορ, μπες μέσα με μπόλικο φαγητό μαζί σου και με μια εξάδα νερά. Πάρε και πάπια για κατούρημα. Θα μείνεις εκεί.
Μόνο γκεϊθαιν μη πας να ακούσεις. Αν τυχόν τα δεις, άλλαξε κατεύθυνση 180° και φεύγα τρέχοντας μέχρι να σου κοπεί η ανάσα.
Προφανώς όλοι μας έτσι ξεκινήσαμε κάποτε.
2 ηχεία κει μπροστά, και η μουσική να ρέει.
Σιγά σιγά όμως, πέρασε η δεκαετία του '70 και μας αγγίζει πχιά το 2020, που ήταν τίτλος ταινιών επιστημονικής φαντασίας κάποτε, πέρασαν τα χρόνια...
Πέρασα σε undercover mode.
?
Όταν με το καλό περάσεις και σε...΄΄under the cover΄΄΄mode δεν χρειάζεται η ίδια προθυμία δημόσιας πληροφόρησης.
αχαχαχαχα ισχύει!Άμεσος, απλός, δωρικός, λιτός... χομπίστας.
Viva Zapanta!Το ότι δε σε βλέπω σαν "πελατεία" και όρθιο 50ευρο σου περνάει καθόλου απ' το μυαλό;
Ποιός σου είπε π.χ. ότι δεν πουλάω και παθητικά ηχεία ή δικάναλα dac;
Και μάλιστα με καλύτερο margin...
Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με το χώρο πήρα τη συνειδητή απόφαση να μην ξεστρατίσω ούτε από τις απόψεις μου ούτε να αλλάξω σε πιο "διπλωματικό" τον τρόπο συμπεριφοράς μου, με το όποιο κόστος φυσικά...
Όποιος το καταλαβαίνει το καταλαβαίνει, και όποιος το εκτιμά το εκτιμά...