- Reaction score
- 689
Λυσσαξτε όσο θέλετε. Το δικάναλο ΔΕΝ πέφτει. Είναι στερεο.
Pun intended? I see what you did there!Λυσσαξτε όσο θέλετε. Το δικάναλο ΔΕΝ πέφτει. Είναι stereo
Πάρτε παθητικά λέμε!!!Άμεσος, απλός, δωρικός, λιτός... χομπίστας.
Τσάκωνας!Πάρτε παθητικά λέμε!!!
Κι αυστηρά δικαναλο
Σιγά τογκορυφαιομηχανουργόρε. Α! Για καμιά μπριζόλα, καμιά ομελέτα, καλούτσικος είναι...Έτσι. Στέρεο ονομα και πράμα. Ενώ του Κώστα είδατε ε;
Τι στηρίξεις απο κορυφαιο μηχανουργό, τι πατέντες, και πάλι τρίζει!
Δεν χρειάζεστε εκθέσεις. Χρόνο χρειάζεστε. Και καναδυό ακόμη πράγματα...Γίνεται καμία έκθεση με πολυκαναλα συστήματα μόνο να πάμε μπας και αλλάξουμε γνώμη;
Πάντως έχει το γούστο του.Για να ακούσει κάποιος αυτή την πανδαισία ήχων θέλει αποκλειστικά dedicated room
Δε ξέρω για το βιολί, δεν είμαι και τόσο φαν των βιολιων γενικά.Πετάει το βιολί; Πετάει
Πάντως έχει το γούστο του.
Να ξετυλιγεται σιγά-σιγά ή ειρωνεία του πράγματος.
Οι υπερμαχοι της απελευθέρωσης από την εκμεταλευση του hi-end,
της απλοποίησης, της οικονομιας, του όλα σε ενα...
Είναι τελικά απλοί άνθρωποι, όπως εμείς....
Υπέκυψαν στη γοητεία και τις απαιτήσεις του πολυκάναλου και τωρα
Συστήνουν πακετο. Με όσα περισσότερα ηχεία και σαμπ αντέχει ή τσέπη μας,
πανάκριβες επεμβάσεις στο χωρο, αποκωδικοποιητες, ισοσταθμιστες,
να ξανα αγοράσουμε ολη τη δισκοθηκη μας σε πολυκάναλη εκδοχή
και ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον.
Ή μόνη σταθερά: Ή πανδαισια (όπως και ή Αγορά) ανέκαθεν απαιτεί θυσίες....
Οντως ειστε. Δεν εχετε καταλαβει τιποτε so far. Ουτε τα προφανήΕίμαστε για λύπηση τελικά
Σ' έχω άνετα με τους αποκάτω.... Είναι ο απόλυτος ορισμός της φράσης το stuff ήταν σύρμα
Άργησες! Πολύ άργησες...Οπότε, βρήκα το κεντρικό ηχείο του set (το οποίο, βασικά, είναι το ίδιο με τα περιφερειακά απλώς είναι οριζόντιο), το πρόσθεσα, ρύθμισα το control panel σε κωδικοποίηση που να στέλνει ήχο στο κεντρικό (Dolby ProLogic II Music) και... voila! Έκανα και δοκιμές (τρομάρα μου!) για να ακούσω τη διαφορά: Ενώ έπαιζε η μουσική, αποσύνδεα τα καλώδια του κεντρικού και τα επανασύνδεα. Θα περιγράψω την εμπειρία μου με πέντε (5) λέξεις: "Είδομεν το φως το αληθινό".