A
AKARL
Guest
Με προσβάλλει βαθύτατα η ευθιξία σου.Παρεξηγήθηκα πάλι.
ἀσκαρδαμυκτίπαγκοινως
Με προσβάλλει βαθύτατα η ευθιξία σου.Παρεξηγήθηκα πάλι.
ἀσκαρδαμυκτίπαγκοινως
Παρεξηγήσιμο είναι αυτό.Με προσβάλλει βαθύτατα η ευθιξία σου.
Ποιος δηλαδή; Υπονοούμενα;Παρεξηγήσιμο είναι αυτό.
Τώρα όπου να'ναι, κάποιος θα παρεξηγηθεί.
Και που να δεις παρεξήγηση που έχει να πέσει άμα πω ότι την ηχητική απόδοση που έχει αυτό το μπλουτούθ ηχειάκι, παίζοντας το Momentary lapse of reason, οι γ@μωκασέλες δεν δύνανται ούτε καν να την ονειρευτούν. ΑΛΛΑ δεν το λέω...Παρεξηγήσιμο είναι αυτό.
Υπονοούμενα;
Παρεξηγήθηκα
Πάλι καλά.. ΑΛΛΑ δεν το λέω...
Ειδικά για το μπάσο και το συνολικό γκάζι πρέπει να το ακούσεις για να το πιστέψεις. Μιλάμε σκάβει βαθχιά. Σύμφωνα με κάπχοιες φήμες είναι Τερματογκάζης απρούβντ και εντόρσντ...Bedouinε, ο λουκουμάς αυτός, βγάζει καθόλου μπάσο?
Το χεβιμεταλ το επιουσιο ρε φιλε ... γιατι ?Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που χτυπάτε φραπέ το μυαλό σας κάθε φορά που βλέπετε ή ακούτε κάτι...
ειστε παλιοχαρακτηρας κυριε !Harbeth speaker range 2019-2022.
Τώρα που χάλασε το forum,
Αυτά είναι! 11 τέτχοια και καθαρίσαμεάμα πω ότι την ηχητική απόδοση που έχει αυτό το μπλουτούθ ηχειάκι
Από την εμπειρία μου με τα ATC scm 7 ένα παράπονο μόνο είχα (λόγο νυχτερινών ακροάσεων...)....με τίποτα όμως...στα ίδια χρήματα τα ATC scm 19 v2, είναι δύο κλάσεις πάνω σε όλα,...goodnight Mr. Shaw.
Πολύ όμορφο μήνυμα , που σίγουρα λίγο πολύ τέτοια κατάσταση έχουμε περάσει οι περισσότεροιΑπό την εμπειρία μου με τα ATC scm 7 ένα παράπονο μόνο είχα (λόγο νυχτερινών ακροάσεων...).
Μια χαρά έπαιζαν για εμένα και σε χαμηλές στάθμες παρά τα όσα λέγονται, αλλά πάντα με ωθούσαν να δώσω κι άλλο, κι άλλο...
Ε, στο τέλος ξυπνούσε και η γυναίκα από τη βαβούρα, βάζαμε κι ένα μεζέ .....
Να κάτι μάτια το πρωί...
Τα έδωσα και ησύχασα...Πολύ όμορφο μήνυμα , που σίγουρα λίγο πολύ τέτοια κατάσταση έχουμε περάσει οι περισσότεροι