Diylover
Φτιάχτε ενεργά!!!
- Reaction score
- 1.991
0 μοίρες..εννοώ κάθετα εντελώς
Υποθέτω έχω το σωστό αρχείο καλιμπραρίσματος. Θα το δω, δεν μπορώ αυτή τη στιγμή.Κάθετα και το αρχείο 90 μοίρες για surround.
Με αυτό το post συμπεραίνω ότι μάλλον λάθος έχεις. Βάζουμε κάθετα το μικρόφωνο είτε να κοιτάει πάνω είτε κρεμασμένο πχ από ταβάνι (κάποιοι το έχουν κάνει) και βάζεις το αρχείο που λεει 90 μοίρες.0 μοίρες..εννοώ κάθετα εντελώς
Αυτό το θέμα που έθεσες έχει μια σοβαρή βάση. Ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι!Πάρε έτοιμα
Έχουν κ αξία μεταπωλησης ενώ τα diy καμμιά
Γλυτώνεις κόπο χρόνο .
Πάρε μεγάλα
Όσο μεγαλύτερο μπορείς
Από 12αρι κ πάνω
Οι απορίες πάντα θα υπάρχουν. Για αυτό ρωτας για να ξεκαθαρίσεις αυτό που θες.Για κατασκευή είμαι υπέρ, απλώς θα πρέπει να γίνει από τα χέρια ανθρώπου που δεν έχει... απορίες.
Τα JL είναι καλά και θα τα κρατήσω. Απλά πρόσεξα ότι θα ήθελα να ανεβάσω τα λιτρα για να κερδίσω απόκριση. Να κατεβάσω το qtc της καμπίνας. Τουλάχιστον 0,580 -0,6 qtc, και επειδή έχουν vas μεγάλο θέλουν τεράστια καμπίνα σκεφτόμουν και κάποια άλλη λύση ποιο μαζεμένη.Τα sealed jl audio σαν αυτά που έχεις, που είναι και δοκιμασμένη λύση δεν σε καλύπτουν;
Το svs sb3000 το έχεις σκεφτεί σαν επιλογή;
2 dayton 18-22 σε sealed επίσης στα ίδια περίπου χρήματα;
Με το αντίστοιχο Ultimax θα κερδίσεις λίγο σε όγκο και θα κατέβεις και λίγο πιο χαμηλά.Τα Dayton μου αρέσουν. Σε πρώτη σκέψη δεν θα ήθελα να πάω σε πάνω από 15 αλλά αυτό το ενήλικο μου κάνει ένα κλικ https://www.soundimports.eu/en/rss460ho-4.html
Ο καναπές θα πάει 20 πόντους ποιο μπροστά και θα γίνει ένα τελάρο από πίσω 3 μετρα μήκος x 1 μέτρο ύψος x 20 πόντους πάχος γεμάτος με αρκετα βαρύ πετροβαμβακα, πάνω από 100kg το κυβικό. Ε, όλο και κάτι θα κόψει από χαμηλά αυτό στο χώρο.
Πολύ ενδιαφέρον πλάνο γενικότερα !
Μια μικρή επισήμανση πιο ειδικά, όσον αφορά τη μπασοπαγίδα πίσω από τη θέση ακρόασης:
Επειδή τα περισσότερα φύλλα πετροβάμβακα, τουλάχιστον αυτά που βρίσκονται σε μεγαλύτερη ποικιλία και ευκολία στην αγορά, είναι 120 χ 60 εκ., θα σου πρότεινα να υπολογίσεις τις διαστάσεις του τελάρου έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς, πχ 120 εκ. ύψος και 240 ή 300 εκ. μήκος (4 ή 5 φύλλα αντίστοιχα). Δε ξέρω πόσο δεσμεύεσαι από διαστάσεις, προφανώς μπορείς να κόψεις τον πετροβάμβακα, αλλά είναι μια φασαρία που μπορείς ίσως να αποφύγεις...
Έκανα παρόμοιο γι' αυτο το λέω .
Τα JL είναι εξαιρετικά subs, πρόσεξα όμως σιγά σιγά ότι είναι ποιο.. mid-bass. Η ποιοτητα πάνω από 25-30hz είναι πολύ ποιο διαφορετική από ποιο χαμηλά. Όχι ότι είναι άσχημα, απλά όταν έβαλα 2 τέτοιαΤα sealed jl audio σαν αυτά που έχεις, που είναι και δοκιμασμένη λύση δεν σε καλύπτουν;
Το svs sb3000 το έχεις σκεφτεί σαν επιλογή;
2 dayton 18-22 σε sealed επίσης στα ίδια περίπου χρήματα;