- Reaction score
- 34.390
Υδατανθρακες , δεν γινεταιΘα φτιάξω τραχανά σε λίγο άμα σε ενδιαφέρει...
Υδατανθρακες , δεν γινεταιΘα φτιάξω τραχανά σε λίγο άμα σε ενδιαφέρει...
έχω μόνο σε σαλάτα τότε!!Υδατανθρακες , δεν γινεται
Και η σαλάτα τραβάει ψωμί, άρα κόβεται...έχω μόνο σε σαλάτα τότε!! View attachment 128985
Το τραχανά το φάω όλο μαναχός, άλλωστε είναι από τα my precious φαγητά
I will check it very shortly my friend..Πιθανόν να πήγες στον Λευτέρη όταν είχε ανοίξει και σουβλατζίδικο. Το ορίτζιναλ είναι σκέτο κεμπάπ, απλά μπαίνεις και λες ποσότητα, δεν φτιάχνει τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή άνοιξε ο ίδιος δίπλα και για σουβλάκια, πατάτες, κλπ, αλλά όλοι πάνε για το κεμπάπ, οπότε τελικά το έκλεισε.
Είναι στη Σατωβριάνδου, δίπλα στο κτίριο του ΤΕΒΕ/ΟΑΕΕ (φαντάζομαι πλέον ΕΦΚΑ).
Κοτόπουλο δεν περιλαμβάνει άλλο το μενού μέχρι τέλους βδομάδας, έχω κάτι σε μπάμιες για αύριο, ας τις φάει σκετες δεν με νοιάζει....είπα να ταΐσω ένα άνθρωπο και πέσαμε σε άνθρωπο με υδατανθρακοφοβίες...Και η σαλάτα τραβάει ψωμί, άρα κόβεται...
Ψήσε δυό κιλά στήθος κοτόπουλο, να φάει ο άνθρωπος χωρίς τύψεις...
Με λίγη ντομάτα να γλυστράει, αλάδωτη.
Όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να προσέχουμε τους υδατάνθρακες.Κοτόπουλο δεν περιλαμβάνει άλλο το μενού μέχρι τέλους βδομάδας, έχω κάτι σε μπάμιες για αύριο, ας τις φάει σκετες δεν με νοιάζει....είπα να ταΐσω ένα άνθρωπο και πέσαμε σε άνθρωπο με υδατανθρακοφοβίες...
Με τις πεινες που περναω τα μεσημερια τις τρωω και ωμες τις μπαμιες.......έχω κάτι σε μπάμιες για αύριο,
σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάει αίμα...
Done !!σου εύχομαι ολόψυχα να σου πάει αίμα...
Σπύρο,το μυστικό στις δίαιτες η στην αλλαγή διατροφικών συνηθειών είναι να μην πεινα κανείς,ούτε αυτός που τις κάνει!Αμα δεν παθω διατρηση απο την πεινα σημερα δεν θα παθω ποτε
Την τρέλα μου...
Φάε ...τους ψαράδες.Την τρέλα μου...
Εδώ είναι περίοδος βροχών και οι ψαράδες δεν ξεμυτάνε...
Τρώγονται μόνοι τους.Φάε ...τους ψαράδες.