- Reaction score
- 76.928
Τα σοβαρά ηχεία, παθητικά ή ενεργά, παίζουν σχεδόν ίδια μετά την περιποίηση του χώρου και την ισοστάθμιση.
Διαφωνώ. Πρέπει να βάλεις στο παιχνίδι και τον χώρο. Για μένα δε λέει τίποτε το ηχείο σκέτο...καταρχήν οι εκτιμήσεις σου για τις προαναφερθέντες εταιρίες είναι ΛΑΘΟΣ (sorry)..τώρα όσον αφορά στα pmc,..αν ακούω μπούμ ..μπούμ..και τσίου..τσίου ( τα λέω χοντρά για να καταλάβεις) και μετά από 5´ βουίζουν τα αυτιά μου , με ένα επιθετικό (ξεκάθαρα) ήχο , τότε σίγουρα αυτό δε το λέω ισορροπία..( δε ξέρω μπορεί να φταίνε είπα ,τα Bryston) Έχω ακούσει όλα τα κολωνάτα (και μη) σχεδόν ..μέχρι τα 9000e περίπου. ...και κάτι άλλο με τις συνθήκες που προανάφερες...σταματήστε να πιπιλάτε και να αναμασάτε το χάπι αυτό...ένα ηχείο δείχνει τον χαρακτήρα του σε οποιοδήποτε χώρο.
Και μην περιμένετε να καλλωπίσετε ένα ηχείο με room treatment. αν έχει λάθος κούρδισμα... ( μη με ρωτήσεις τώρα τι εννοώ ..με το κούρδισμα pls)
Σωστά.Τα χαμηλών παραμορφώσεων (όπως προβλέπεται) κι επαρκή για το χώρο ηχεία, παίζουν ίδια (σε σωστό ηχητικά χώρο και με ορθή τοποθέτηση) μετά την ισοστάθμιση.
Οι "απόψεις" (προσωπικές, υποκειμενικές) ιδίως για ηχεία από σοβαρές εταιρείες που έχουν κερδίσει τη θέση τους στον επαγγελματικό στίβο, είναι άκυρες, άτοπες, ασήμαντες, λανθασμένες, παραπλανητικές και ταυτόχρονα σα τις κ@λοτρυπίδες (όλοι έχουν μία).
Να κάνεις edit τη λίστα για να συμπεριλάβει τα B&W, αλλιώς θα...[...
ΓκετΧάρντ (παλαιότερα γνωστά ως γκεϊθέϊν)
Τζενελεκ
Νιούμαν (ή Κλάιν Μάιν)
ATC
Νταϊναόντιο
Άνταμ
Φοκαλ
Γουεστλεικ
Tzi bi el (rools them all)
Κουλουπού κουλουπού κουλουπού [...]
Διαφωνώ.Γούστο κάποιων ανθρώπων ακούμε σπίτι μας απ'την αρχή ως το τέλος.
Αν δε μιλάμε για σχεδιαστές κουρδιστές πορτοκαλιές που κουρδιζουν στο Κουρδιστάν τους Κούρδους κι άλλες ανοησίες, τότε όλοι οι σχεδιαστές κάνουν το καλύτερο δυνατό με τα μεγάφωνα και το διαθέσιμο μπάτζετ κάθε μοντέλου, και για σένα και για μένα δεν υφίσταται περιθώριο κριτικής, και δεν έχει καμία διαφορά το ένα με το άλλο για τη χρήση που το θέλουμε. Καμία.Απλά τέτοιες ... έχουν και οι σχεδιαστές ηχείων..και μας τις προσφέρουν απλόχερα σε μας τους ¨κουφούς ¨...
Ναι, ίδιο ακριβώς, είναι πάνω από το επίπεδο που μπορείς να ασκήσεις κριτική.πέρα των ορίων κριτικής...γιατί?...όλες είναι το ίδιο?..
Στα ενεργά τους, όπως θα δεις, έχουν δικά τους διακοπτικα ενισχυτικά.- και άλλοι έχουν-είχαν παρόμοιους προβληματισμούς . . .
PMC Moving Away from Bryston Amplification? - AudioCircle
Δεν είσαι κανένας και δεν κάνεις καμιά σοβαρή εφαρμογή που να σου δίνει το οποιοδήποτε δικαίωμα να ασκήσεις κριτική.
Βάλε να ακούσεις Πανταζή, κι άσε μας ήσυχους.
Εγώ βάζω Μόμπι και Ξυλούρη σε όρο θρι Ντι, κι ο ντιμιφουτ βινύλιο Μπομπ μαρλευ επίσης σε όρο θρι Ντι. Α, και Κάραγιαν που πετάει. Ποια κριτική;
Όλα παίζουν καλύτερα από όσο μας χρειάζεται, είναι πολύ πάνω από τις πραγματικές μας ανάγκες, και όλα δεν θα τύχουν της καλύτερης μεταχείρισης οδόν αφορά στήσιμο