D
Deleted member 23222
Guest
Το "εδώ" με βάζει σε υποψία ότι είμαστε έστω κοντοπατριώτες...Εμ.... Εκεί στην αραπιά που είσαι.....;
Ελα εδώ που είναι σε αφθονία..... Και λουκούμι......
Το "εδώ" με βάζει σε υποψία ότι είμαστε έστω κοντοπατριώτες...Εμ.... Εκεί στην αραπιά που είσαι.....;
Ελα εδώ που είναι σε αφθονία..... Και λουκούμι......
Μμμμ... Μπα... Αθήνα είμαι.... Καταγωγή Μεσολόγγι....Το "εδώ" με βάζει σε υποψία ότι είμαστε έστω κοντοπατριώτες...
Πριν λίγους μήνες ήμουν στα μέρη σου. Φαγητό στον Δημητρούκα.Μμμμ... Μπα... Αθήνα είμαι.... Καταγωγή Μεσολόγγι....
Καλομαγειρεμένοι και με σωστό λαδάκι...Σήμερα εμείς φτιάξαμε φασόλια γίγαντες πλακί στον φούρνο!!
Ετοιμοι για να μπούν στον φούρνο με όλα τα καλά..!
View attachment 129449
Ετοιμοι ψημένοι πλέον με πηχτή σάλτσα όπως μας αρέσουν..!
View attachment 129450
Η απαραίτητη σαλάτα.. ελιές θρούμπες αλμυρές.. κ ψωμί χωριάτικο με προζύμι από ξυλόφουρνο της χασιάς..!
View attachment 129453
Μπόλικο μαϊντανό και τα φύλλα δάφνης τα υιοθετώ ως μέγα τσαχπινιά.Σήμερα εμείς φτιάξαμε φασόλια γίγαντες πλακί στον φούρνο!!
Ετοιμοι για να μπούν στον φούρνο με όλα τα καλά..!
View attachment 129449
Ετοιμοι ψημένοι πλέον με πηχτή σάλτσα όπως μας αρέσουν..!
View attachment 129450
Η απαραίτητη σαλάτα.. ελιές θρούμπες αλμυρές.. κ ψωμί χωριάτικο με προζύμι από ξυλόφουρνο της χασιάς..!
View attachment 129453
Τhanks mate..!Καλομαγειρεμένοι και με σωστό λαδάκι...
Αν κι εγώ βάζω συνειδητά λιγότερο...
Α μην το συζητάς καθόλου..Μπόλικο μαϊντανό και τα φύλλα δάφνης τα υιοθετώ ως μέγα τσαχπινιά.
Εγώ σήμερα επειδή είμαι σε μυστική αποστολή έφαγα φάστ φούστ, φυσικά και το μετάνιωσα αλλά δυστυχώς δεν είχα άλλη επιλογή...
Παντα τσακιζω 3 τεμαχια με μπυριτσα οταν κατεβαινω κεντρο.Το έχουμε ξαναπεί, το υπέρτατο κεμπάπ είναι στο Λευτέρη τον Πολίτη, πίσω από την Ομόνοια...
Και με τηγάνι κάνουμε δουλειάΕιτε ακουω φωνες ,ειτε η καθαρη ψησταρια απο το μπαλκονι ψιθυριζει : ψησε ψησε
Πριν λίγους μήνες ήμουν στα μέρη σου. Φαγητό στον Δημητρούκα.
View attachment 129458 View attachment 129459
Η φετα που δεν ονομαζεται φετα γιατι ειναι μονο απο κατσικισιο γαλα ειναι προιον της A farm και ηταν η μεγαλη εκπληξη γιατι ειναι θαυμασια !Η φέτα εκεί δίπλα του @bretsos είναι;
Το γιδοτυρι είναι εξαιρετικό τυρί.Η φετα που δεν ονομαζεται φετα γιατι ειναι μονο απο κατσικισιο γαλα ειναι προιον της A farm και ηταν η μεγαλη εκπληξη γιατι ειναι θαυμασια !