P
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δεν έχω επιδιώξει ποτέ τα...ανήθικα κέρδη.Εσυ τι επιδιωκεις; Υλικα ή ηθικα κερδη;
Μαλλον δεν εχεις νοιωσει την ευτυχια του αθλητισμου. Να ανταλλαξεις για παραδειγμα δυο μπαλιες στο τεννις με φιλο σου, χωρις να εισαι ο Φεντερερ. Γενικοτερα, η παραπανω τοποθετηση σου φανερωνει πολυ δυστυχια. Κατι ειχα υποψιαστει.
Φιλε τζοβανι του δημοσιου ειναι το σκαφος? Στις περισσοτερες φωτο ενας κακομοιρης παιδευεται και οι αλλοι καθονται με τα ποδια κρεμασμενα στο νερο και κανουν πλατσα πλουτσα.
Καλησπέρα στον πρωταθλητή του φόρουμ!Δεν έχω επιδιώξει ποτέ τα...ανήθικα κέρδη.
Ούτε στον αθλητισμό,αλλά ούτε και στο...χιούμορ.
Καλησπέρα με όλη την καρδιά.
Μην τους βλέπεις έτσι...Παρατηρώντας τις κλίσεις που παίρνει η καρίνα του σκάφους καταλαβαίνεις ότι οι υποτιθέμενοι ΄΄αργόσχολοι΄΄ εκτελούν κρίσιμη αποστολή...Φιλε τζοβανι του δημοσιου ειναι το σκαφος? Στις περισσοτερες φωτο ενας κακομοιρης παιδευεται και οι αλλοι καθονται με τα ποδια κρεμασμενα στο νερο και κανουν πλατσα πλουτσα.
Σ'ευχαριστώ για τον τίτλο,αλλά άργησες να μου τον απονείμεις και είχα τη μεγάλη χαρά της...απασχόλησης στο μεταξύ.Καλησπέρα στον πρωταθλητή του φόρουμ!
Ξεκίνησε με κάτι καινουργιο, για τη χαρά της απασχόλησης. Έτσι γι αλλαγή από τον πρωταθλητισμό
Και σε ποιον μπορεί να μην αρέσει το πανί και η θάλασσα;Άμα σας αρέσει η ιστιοπλοΐα να ανοίξω νέο θέμα μόνο με φωτογραφίες από σκάφη
[DOUBLEPOST=1560440431][/DOUBLEPOST] View attachment 129588
View attachment 129589
View attachment 129590
View attachment 129591
View attachment 129592
το καλύτερο post εδώ και χρόνια.......Φιλε τζοβανι του δημοσιου ειναι το σκαφος? Στις περισσοτερες φωτο ενας κακομοιρης παιδευεται και οι αλλοι καθονται με τα ποδια κρεμασμενα στο νερο και κανουν πλατσα πλουτσα.
Και να είναι και μικρό.Το κακο ειναι να το δειχνει τοσο ασχημα...
Αναφερεσαι στο ποστ μου?Δεν ειναι κακο παντως το να μη ξερει καποιος απο ιστιοπλοια...
Το κεντρικό περιμένω εγώ να δω στο νήμα να χαρώ.
Από ιστιοπλοικης άποψης ....χωρίς αυτούς που κρέμονται το σκάφος δεν μπορεί να πάει ευθεία....το καλύτερο post εδώ και χρόνια.......
Μην τους βλέπεις έτσι...Παρατηρώντας τις κλίσεις που παίρνει η καρίνα του σκάφους καταλαβαίνεις ότι οι υποτιθέμενοι ΄΄αργόσχολοι΄΄ εκτελούν κρίσιμη αποστολή...
Το δικό σου κεντρικό είναι το θέμα, όχι 3D animation.
Το δικό σου κεντρικό είναι το θέμα, όχι 3D animation.
Κάποιος με Κουκούτσι μυαλό.Την φωτογραφία την έβαλα για να δείτε ότι κάποιος το χει βάλει και πάτωμα το κεντρικό.