- Reaction score
- 6.821
Καλό!!Έχω ανοίξει king size πατατάκια και φέρνω και παγωμένη μπίρα !
Πάντως εγώ την πάτησα με την φορά και με φθηνά καλώδια και ας κοροϊδεύετε
Καλό!!Έχω ανοίξει king size πατατάκια και φέρνω και παγωμένη μπίρα !
Kαι άντερα έχουμε και συκωταριές.Αν έχει άντερα..
Την οποία ο Ethan ζήτησε για να αναθεωρήσει και ποτέ δεν ήρθε. Αντίθετα αυτό που ήρθε ήταν οι γνώμες και οι ξερόλες.την περίπτωση να γράφουν στα π@πάρια τους τον Έθαν βασισμένοι σε επιστημονικές μετρήσεις σε επίπεδο ερευνητικού έργου Πολυτεχνείου με μηχανήματα αξίας δεκάδων χιλιάδων και όχι με θεωρίες του κάθε ψευτο-γκουρού την έχεις υπόψιν σου ας πούμε??
Τί θες να πεις Βίρνα; Μίλα καθαρά Βίρνα! Δηλαδή το αγνό το ρεύμα το εναλλασσόμενο πάει κι έρχεται; Και μετά έρχεται και πάει; Έγια μόλα έγια λέσα;Όλα τα καλώδια που συνδέουν ένα ηχοσύστημα (ρεύματος, ηχείων, interconnect) μεταφέρουν Εναλλασσόμενο ρεύμα (AC Current)
Το Εναλλασσόμενο ρεύμα αλλάζει κατεύθυνση δυο φορές σε κάθε κύκλο, εξ'ου και η ονομασία του, ΕΝΑΛΛΑΣΟΜΕΝΟ...
Συγκεκριμένη φορά έχει το Συνεχές ρεύμα, (DC Current).
Balanced καλώδια μπορούν να είναι μόνο με XLR από όσο γνωρίζω τόσα χρόνια στην Pro κατηγορία. Οπότε είναι απολύτα βέβαιο ότι η κατεύθυνση υπάρχει λόγο των 2 διαφορετικών connectors και όχι του καλωδίου.Τα ψευδοbalanced καλώδια όμως προς τη μια κατεύθυνση έχουν έναν επιπλέον αγωγό στη γείωση, ο οποίος δεν καταλήγει πουθενά. Αυτό και απο μόνο του σαν χαρακτηριστικό, σηματοδοτεί μια διαφορά προς τη μια κατεύθυνση ( η οποία είναι αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής ως "σωστή" τοποθέτηση του καλωδίου ). Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με τα balanced καλώδια, καθώς δεν έχω κάτσει να μελετήσω τη συνδεσμολογία τους. Για τα καθαρά single ended καλώδια, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει διαφορές.
Τι θες να πεις Γιάγκο; Mίλα καθαρά! Δηλαδή τα καλώδια μεταφέρουν ρεύμα; όχι σφιχτά μπάσσα ,μεταξένια πρίμα και βελούδινες χροιές;Τί θες να πεις Βίρνα; Μίλα καθαρά Βίρνα! Δηλαδή το αγνό το ρεύμα το εναλλασσόμενο πάει κι έρχεται; Και μετά έρχεται και πάει; Έγια μόλα έγια λέσα;
Το σίγουρο είναι πως με το Kimber το ηρωικό ,έχεις ακούσει δγιαφορές..Τα ψευδοbalanced καλώδια όμως προς τη μια κατεύθυνση έχουν έναν επιπλέον αγωγό στη γείωση, ο οποίος δεν καταλήγει πουθενά. Αυτό και απο μόνο του σαν χαρακτηριστικό, σηματοδοτεί μια διαφορά προς τη μια κατεύθυνση ( η οποία είναι αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής ως "σωστή" τοποθέτηση του καλωδίου ). Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με τα balanced καλώδια, καθώς δεν έχω κάτσει να μελετήσω τη συνδεσμολογία τους. Για τα καθαρά single ended καλώδια, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει διαφορές.
Αν δεν είχα ακούσει το σύστημά μου με τα 8TC, μια χαρά θα έκανα τη δουλειά μου με τα QED ( ξεκίνησα την αναζήτηση επειδή ένιωθα σκληρό τον ήχο εκείνη τη περίοδο, αλλά τελικά τσίριζε το kimber hero που το είχα βάλει ανάποδα ).
Yeap. Σε αυτό αναφέρομαι.Το σίγουρο είναι πως με το Kimber το ηρωικό ,έχεις ακούσει δγιαφορές..
- και εγώ το ίδιοΕγώ έχω μάθει να τα βάζω με την φορά τους όλα κανονικά πάντα.
Τώρα δουλεύουν η όχι δεν με νοιάζει.
- εξ΄άλλου είναι και παράβαση της high end τροχαίας . . . άσε που μπορεί να έχουμε σύγκρουση ηλεκτρονίων που επιφέρει αναστάτωση νετρονίων και πρωτονίων , που επιφέρει σχάση του πυρήνα των , έκκληση ραδιενέργειας κλπ . . . και στο Τσερνομπίλ παίζανε με τις πολικότητες και είδαμε τι έγινεΦυσικά έχουν.
Ο,τι λέει το βελάκι.
Αν τα βάλεις ανάποδα, θάνατος.
και ο ποιητης συνεχιζοντας δινει την απαντηση = "εγια θαλασσα μπαμπεσα".Έγια μόλα έγια λέσα;
Συμφωνώ,το μπλεντάζ,συνήθωςΤα ψευδοbalanced καλώδια όμως προς τη μια κατεύθυνση έχουν έναν επιπλέον αγωγό στη γείωση, ο οποίος δεν καταλήγει πουθενά. Αυτό και απο μόνο του σαν χαρακτηριστικό, σηματοδοτεί μια διαφορά προς τη μια κατεύθυνση ( η οποία είναι αυτή που ορίζει ο κατασκευαστής ως "σωστή" τοποθέτηση του καλωδίου ). Δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο και με τα balanced καλώδια, καθώς δεν έχω κάτσει να μελετήσω τη συνδεσμολογία τους. Για τα καθαρά single ended καλώδια, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη καθώς ομολογώ ότι δεν έχω ακούσει διαφορές.
Κε Costas Coyias μπορείτε να απαντήσετε στο αν τα shielded RCA έχουν θεωρητικά κατευθυντικότητα?Φυσικά έχουν.
Ο,τι λέει το βελάκι.
Αν τα βάλεις ανάποδα, θάνατος.
ΥΓ. Λεπτομέρειες, ξέρει ο Κογιας. Ρώτα τον, απαντάει αυτός.
Όχι, δεν έχουν, ούτε θεωρητικά ούτε πρακτικά.Κε Costas Coyias μπορείτε να απαντήσετε στο αν τα shielded RCA έχουν θεωρητικά κατευθυντικότητα?
Για την θωράκιση, όχι για τον ήχο.
Από όσα διαβάζω, όλα αυτά ενώνουν τη θωράκιση στη γείωση, εκεί από που φεύγει το ρεύμα.
Το αυτό και για τα shielded ρεύματος νομίζω.