- Reaction score
- 645
Αφού θα τρώμε λέμε, τι να μας πέσουν τα σαγόνια. Δεν μασάμε εμείς με τα πολυκαναλικά, θα μασάμε τα φαγιά.Ποιος θα μαζεύει τα σαγόνια από το πάτωμα;
Αφού θα τρώμε λέμε, τι να μας πέσουν τα σαγόνια. Δεν μασάμε εμείς με τα πολυκαναλικά, θα μασάμε τα φαγιά.Ποιος θα μαζεύει τα σαγόνια από το πάτωμα;
Καλά, πήγαινε στου Κώστα για να ακούσεις μουσική κι άμα σου μείνουν σαγόνια για να μασάς...ε, ή κουφός θα είσαι ή ο "Σαγόνιας" από το James Bond.Αφού θα τρώμε λέμε, τι να μας πέσουν τα σαγόνια. Δεν μασάμε εμείς με τα πολυκαναλικά, θα μασάμε τα φαγιά.
Είναι η πολλοστή φορά που το διαβάζω. Θέλω να μάθω το γιατί (μιλάω εντελώς σοβαρά).η ευρύτητα του sweet spot δύναται να μειώνεται όσο θα μικράινουν οι διαστάσεις της νοητής ηχόσφαιρας,δηλαδή η απόσταση των επιμέρους ηχείων από τη θέση ακρόασης.
Ένα τέτοιο ενδεχόμενο όμως θα μπορούσε ν'αντιμετωπιστεί με τη χρήση ηχείων που θα διέθεταν μονάδες με ομοαξονική αρχιτεκτονική.
Επί της ευκαιρίας, να ρωτήσω κάτι που έχω προσέξει εδώ και πολύ καιρό:Επί της ευκαιρίας
Παίρνεις ένα αριστερό ή ένα δεξί.Πώς γίνεται κεντρικό με αυτά??
Και όμως, ισχύει αυτό που έγραψε ο Ζιζικ. Αναφέρεται στο manual.Αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα είναι ίδια και μάς δουλεύει η Νιούμαν περί λεφτ ράιτ? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Η ερώτησή μου ήταν σοβαρή, δεν τρολάρω...
Kι αμα φορεσουν και τις παντοφλες αναποδα, αντι να πηγαινουν, θα' ρχονται..Εξαρτάται τι ψηφίζεις.
Οι της Παπαρήγα κουκουεδες δηλαδή, παίρνουν αριστερό για κεντρικό.
Οι μλ-κκε παίρνουν μόνο αριστερά ηχεία, όλα αριστερά, "11 αριστερά παρακαλώ" λένε στην παραγγελία.
Αντιστοίχως, οι χρυσαυγιτες μόνο δεξιά.
Μοιράζεις γενναιόδωρα άπλετη γνώση θησαυρε μου!!Παίρνεις ένα αριστερό ή ένα δεξί.
http://www.neumann-kh-line.com/klei...ile/neumann_monitor_location_template_v02.gifΕπί της ευκαιρίας, να ρωτήσω κάτι που έχω προσέξει εδώ και πολύ καιρό:
Αυτά τα Νιούμαν 310 -όχι μόνο αυτά και άλλα και άλλων εταιριών- είναι δεξί αριστερό. Πώς γίνεται κεντρικό με αυτά??