PURETONE
Ένα σκέτο "Π"
- Reaction score
- 4.017
Mε δοσεις ???Χμ... περιμένω να δω τι θα γίνει μ' αυτό:
https://6moons.com/audioreview_articles/antipodes/
Πρόσφατα μάλιστα, αφαιρέθηκε κι απ' το "πρωτοσέλιδο"...
Mε δοσεις ???Χμ... περιμένω να δω τι θα γίνει μ' αυτό:
https://6moons.com/audioreview_articles/antipodes/
Πρόσφατα μάλιστα, αφαιρέθηκε κι απ' το "πρωτοσέλιδο"...
Ποτέ δηλαδή.Το δικάναλο σετάπ θα πεθάνει όταν οι mainstream εταιρείες παραγωγής αποφασίσουν ότι υπάρχει κέρδος να ασχοληθούν με πολυκάναλες παραγωγές, οταν δλδ αποφασίσουν αυτές που έχουν καλλιτέχνες που πουλάνε εκατομμύρια αντίτυπα και έχουν τρελές ακουλουθίες και strems να βγάλουν πολυκάναλες παραγωγές.
Ολα τα άλλα είναι nice to have, but far from reality....
δεν έχω ακούσει καλά πολυκάναλα.. απ' ότι γράφουν οι γνώστες, θα πρέπει ν' ακούσω κάτι καλό που απ' ότι ξέρω 4-5 έχουν από δω μέσα.. δεν μ' έχει καλέσει κανείς............................Για να παμε όμως και στην απεναντι οχθη, πες μου ποσα πολυκαναλα συστηματα εχεις ακουσει, κανε και καμια αναλυση που εισαι καλος σ αυτα, περιεγραψε ένα συστημα, Εχεις ακουσει ncore ενισχυτες και σε τι συστημα? ποσα βατ. Πως σου ακουστηκαν σε σχεση με τους ενισχυτες λυχνίες?..................
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το πρόβλημα με τα περιοδικά τα reviews και τους reviewers.. υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος παλιά που δεν υπήρχε το net να ενημερωθούμε?? ότι θέλετε γράφετε.. θα θέλατε να έχετε ακούσει τα μηχανήματα που έχουν ακούσει οι reviewers??.....................Και το review δεν ήταν καλό ή δεν ανέβαινε καθόλου αν δεν έπεφτε χρήμα για διαφήμιση. Το Absolute Sound ένα παράδειγμα. Η Αμερική το έχει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Απορώ πως υπάρχει μετά από αυτά. Καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος διψάει για ...νάρα φωτογραφία στο εξώφυλλο και κείμενα που χαϊδεύουν αυτάκια. Αυτό δεν είναι θεωρία, έχει αποδειχθεί στην πράξη σε tests που έκανε περιοδικό αυτοκινήτων. Όταν το εξώφυλλο είχε ένα απλό καθημερινό όχημα οι πωλήσεις πήγαιναν πάτο σε αντίθεση με κάποιο supercar που ερχόταν πάλι στα ίσια του.................
Αμ, το παράδοξο δεν είναι αυτό. Στο συγκεκριμένο σάιτ έχω δει αρκετά ρηβγιούς με δόσεις. Όμως όλα ολοκληρώνονταν μέσα σε μερικές βδομάδες (σελίδα - σελίδα κάθε 1,2 βδομάδες). Αυτό το ρηβγιού και μόνο, αυτό έχει μείνει στην εισαγωγή απ' την αρχή του χρόνου... Γεννά ή όχι υποψίες?Mε δοσεις ???
Όταν δεν υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής πληροφόρησης μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει. Έτσι ήταν και δεν αλλάζει. Τη να κάνουμε τώρα; Καλό κακό αυτό ήταν.Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις το πρόβλημα με τα περιοδικά τα reviews και τους reviewers.. υπήρχε κάποιος άλλος τρόπος παλιά που δεν υπήρχε το net να ενημερωθούμε??
Άποψη σου.ότι θέλετε γράφετε
Όχι. Καθόλου. Ποτέ. Μιλάω σοβαρά.θα θέλατε να έχετε ακούσει τα μηχανήματα που έχουν ακούσει οι reviewers??
Δεν νομίζω. Πρέπει να πειστούν ότι έχει ψωμάκι το πράγμα, διαφορετικά....Ποτέ δηλαδή.
Ο EAR αυτό λέει θεωρώ πως είναι όχι τόσο για τη μάζα αλλά για την απόλαυση και το reference.
Και τα pro μαγκαζίνα με reviews κατά 90% είναι άρλεκιν, να τα λέμε και αυτά.Τα ριβιούς είναι τα αρλεκιν των χαιεντάδων. Χρήσιμα, και εξόχως διασκεδαστικά. Φιλτράρισμα θέλουν, όπως κάθε πληροφορία διαθέσιμη λόγου χάριν στο φειζμπουκ.
Το site αυτό είναι περίπτωση.Αυτό το ρηβγιού και μόνο, αυτό έχει μείνει στην εισαγωγή απ' την αρχή του χρόνου... Γεννά ή όχι υποψίες?
Εγω παντως θα ηθελαθα θέλατε να έχετε ακούσει τα μηχανήματα που έχουν ακούσει οι reviewers??
Ισως.....Γεννά ή όχι υποψίες?
Ναι ρε φίλε, αλλά πρέπει να παραδεχθείς ότι οι άνθρωποι έχουν πάει σε τελείως άλλο επίπεδο...Τα ριβιούς είναι τα αρλεκιν των χαιεντάδων. Χρήσιμα, και εξόχως διασκεδαστικά.
Αν ο καταναλωτής δεν καταλαβαίνει ή δεν θέλει γιατί δεν μπορεί (χρήμα, χώρος), όσο και να θέλουν τα εργοστάσια δεν, απλά δεν. Και δεν έχει κάποια σχέση με την εικόνα. Εκεί η συσκευή είναι μια, η ΤV, δεν έχει σημασία αν είναι 4Κ, 8Κ ή 18Κ.Δεν νομίζω. Πρέπει να πειστούν ότι έχει ψωμάκι το πράγμα, διαφορετικά....
Οπως έγινε στην μετάβαση από το SD σε HD στις τηλεοράσεις. Ολη η βιομηχανία πείστηκε και τώρα όλοι έχουμε 1080π τηλεοράσεις. Και τις ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ για 4κ, ασχέτως αν οι σχετικές παραγωγές παραμένουν λιγότερες σε 4κ απότι σε 1080...
μην ψαχνεις αδικα μηχανικους και εγγραφες., ειναι πολυ ευκολοΠροσωπικά, θα εγκαταλείψω την δικάναλη για την πολυκάναλη ακρόαση, όταν με κερδίσει η πολυκάναλη με τις ακόλουθες προυποθέσεις:
1) Ακούσω το ίδιο έργο
2) Από τον ίδιο μηχανικό ήχου
3) Στην ίδια εκτέλεση
4) Μιξαρισμένο σε πολυκάναλο και δικάναλο
5) Στο ίδιο πολυκάναλο σύστημα
6) Με τα ίδια ηχεία και τις ίδιες ενισχυτικές βαθμίδες σε κάθε κανάλι
7) Σε φροντισμένο χώρο
Μέχρι να γίνει αυτό, ένα ουσκάκι και πολυθρόνα ακρόασης.
Και χωρις μουσικη μπορεις ν απολαμβανεις το ποτο σουΔεν νομίζω. Πρέπει να πειστούν ότι έχει ψωμάκι το πράγμα, διαφορετικά....
Οπως έγινε στην μετάβαση από το SD σε HD στις τηλεοράσεις. Ολη η βιομηχανία πείστηκε και τώρα όλοι έχουμε 1080π τηλεοράσεις. Και τις ΑΛΛΆΖΟΥΜΕ για 4κ, ασχέτως αν οι σχετικές παραγωγές παραμένουν λιγότερες σε 4κ απότι σε 1080...
Προσωπικά, θα εγκαταλείψω την δικάναλη για την πολυκάναλη ακρόαση, όταν με κερδίσει η πολυκάναλη με τις ακόλουθες προυποθέσεις:
1) Ακούσω το ίδιο έργο
2) Από τον ίδιο μηχανικό ήχου
3) Στην ίδια εκτέλεση
4) Μιξαρισμένο σε πολυκάναλο και δικάναλο
5) Στο ίδιο πολυκάναλο σύστημα
6) Με τα ίδια ηχεία και τις ίδιες ενισχυτικές βαθμίδες σε κάθε κανάλι
7) Σε φροντισμένο χώρο
Μέχρι να γίνει αυτό, ένα ουσκάκι και πολυθρόνα ακρόασης.