melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.896
Για μένα είναι στα θετικά πάντως. Δεν το είδα αλλά κατάλαβα τι εννοεί από την υπόθεση.
Για μένα είναι στα θετικά πάντως. Δεν το είδα αλλά κατάλαβα τι εννοεί από την υπόθεση.
Το F 14 στην τελευταία σκηνή που το βρήκαν;;;Αναμνησεις...
παρακαλεσαν το Ιράν...Το F 14 στην τελευταία σκηνή που το βρήκαν;;;
Όταν συνέλαβαν τα παιδιά η αστυνομία και ο τύπος είπαν ότι παραδέχθηκαν και ομολόγησαν ότι βίασαν μέχρι σχεδόν θανάτου μια κοπέλα στο παρκο.Για μένα είναι στα θετικά πάντως. Δεν το είδα αλλά κατάλαβα τι εννοεί από την υπόθεση.
Η σημαντική διαφορά βεβαίως (για όσους δεν έχουν δει την υπόθεση) είναιΌταν συνέλαβαν τα παιδιά η αστυνομία και ο τύπος είπαν ότι παραδέχθηκαν και ομολόγησαν ότι βίασαν μέχρι σχεδόν θανάτου μια κοπέλα στο παρκο.
Εξοργισμένος ο trump τότε μιας και ήταν τηλεπερσονα μεσίτης βγήκε και είπε ότι πρέπει να επαναφέρουν την θανατική ποινή.
Λες και εγώ που έλεγα να σκοτώνουν απευθείας τους εμπρηστες,παιδοφιλους,τους τύπους που σφαξαν τον άνθρωπο που πήγαινε να δει το παιδί του στο μαιευτήριο,τους πακιστανους που σκότωσαν το παλικάρι στου Φιλοπάππου,τον Πακιστανό που έσπασε το κεφάλι τις κοπέλας με πέτρα,λες να γίνω και εγώ πρωθυπουργός??
The news came from a press conference last week where Alex Pina confirmed the fourth part of the show had already begun filming.https://www.imdb.com/title/tt6468322/episodes
View attachment 133046
9/10 Τρελή πώρωση, οπως και τα προηγουμενα.
We can't wait...!
Τι καλά κάνω που λείπω διακοπές και δεν έχω το άγχος να βρω ταινία για να δω. Μεγάλη αξία!The Hummingbird Project (2018)
Εν ολίγοις, η ματαιότητα να δίνεις τα πάντα στο κυνήγι ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου, χάνοντας αυτά που έχουν αξία στη ζωή. Σνιφ.
Ο @xfader είμαι σίγουρος ότι θα της έδινε 0, από μένα που είμαι large 6/10
Πρώτα Απ όλα σου ευχόμαστε καλές διακοπές.Τι καλά κάνω που λείπω διακοπές και δεν έχω το άγχος να βρω ταινία για να δω. Μεγάλη αξία!