JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.133
Πως αμέ , αλλά δεν είναι του παρόντος.Κατάλαβες τίποτα τελικά ή όχι;
Πως αμέ , αλλά δεν είναι του παρόντος.Κατάλαβες τίποτα τελικά ή όχι;
ΕννοείταιΠως αμέ , αλλά δεν είναι του παρόντος.
πιασάρικο για ποιητική συλλογή...Ό,τι μετράει καλά, ακούγεται καλά. Ό,τι ακούγεται καλά, μπορεί και να μη μετράει τόσο καλά.
Είπε ο πίθηκος και έφαγε το σαπούνι.Εννοείται
Ρώτα τους γιατρούς. Αυτοί θα στο εξηγήσουν καλύτερα πως γίνεται.πιασάρικο για ποιητική συλλογή...
το άλλο θέλω...
αυτό με τον εγκέφαλο που τα σιάζει...
μπορείς να μας πεις από που βγαίνει..από που το διάβασες κλπ κλπ?
Άσε τους γιατρούς ήσυχους....αυτοί έχουν θέματα με τα lumens στις φωτό να λύσουν τώρα...Ρώτα τους γιατρούς. Αυτοί θα στο εξηγήσουν καλύτερα πως γίνεται.
Τί να τεκμηριώσω; Το δεδομένο και πανθομολογούμενο του ατελούς της ακοής μας;Άσε τους γιατρούς ήσυχους....αυτοί έχουν θέματα με τα lumens στις φωτό να λύσουν τώρα...
μαζί μιλάμε...
εσύ το είπες...εσύ τεκμηρίωσε το
Που το πας;Τί να τεκμηριώσω; Το δεδομένο και πανθομολογούμενο του ατελούς της ακοής μας;
άσε τις γενικότητες...Τί να τεκμηριώσω; Το δεδομένο και πανθομολογούμενο του ατελούς της ακοής μας;
Ο οποίος εγκέφαλος συγχωρεί πολλά. Έχει τους δικούς του αλγόριθμους. Γι αυτό ακούμε όλοι μουσική και είμαστε υπέρ ευχαριστημένοι με ένα σωρό παραμορφώσεις και τονικές ανακρίβειες από τα μηχανήματα και τους χώρους μας.
Ακριβώς έτσι είναι. Ο εγκέφαλος τα σιάζει όλα.
ίσα ίσα...κατάλαβα...Φίλε μου σκαζεις γαιδαρο. Αν σου βαλω 5-6 διαφορετικες προενισχύτριες θα νομίζεις ότι παίζει εξίσου φυσικα.
Τι δεν καταλαβαινεις;
Δεν θα ειχα καμια αντιρρηση να μαθητευσω.Είναι στη διακριτική ευχέρεια καθενός μας ν'αντιπαρατεθεί στείρα
ή απλώς να παρακολουθεί και να μαθαίνει.
Και ας μην τα εφάρμοζε στα δικά του setup.Μόνο κέρδος θα μπορούσε να προκύψει
από μια τέτοια τακτική...
..... Το αυτό και για τα μεσαιωνικά μαγικά ξόανα που υψώνει και γκρεμίζει μόνος του ο Τζιάνι μπι και ο Σόκο, όταν τους υποδεικνύεται η δική τους διανοητική και πνευματική ένδεια/στενότητα. Και εν πάση περιπτώσει εκτός από την τσαγιέρα του Ράσελ, έχετε κανένα άλλο επιχείρημα προς επίδειξη ή...
- και μπαίνεις εσύ, και αρχίζεις την ίδια μ@λακία - τροπάριο, που την έχω ακούσει άπειρες φορές, από το 2011 που παρακολουθώ το site.Εδώ θα ήθελα όλοι μαζί να αναλύσουμε τεκμηριωμένα (pdf) αλλά και εμπειρικά, δια ακροάσεων, την υπάρχουσα αποδεδειγμένη θεωρία, αλλά και τις εντυπώσεις ακρόασης από αξιόλογα και σωστά στημένα πολυκάναλα ηχοσυστήματα χώρους που έτυχε ο καθείς να ακούσει.
Πάμε λοιπόν!![]()
- βγήκε κάτι προς τα έξω, που δεν το είπαμε μόνοι μας? - πολύ άχτι ρε σεις, που μόνο εσείς ξέρετε γιατί το έχετε....
Μου θυμιζετε τους καλογερους που υποκρινονται οτι νηστευουν.![]()
Δεν ξέρω για stainless steel ηχεία, αλλά το British Steel μια χαρά μεταλλικό ακούγεται από τα ηχεία μου!Δηλαδη ο wizzy θα πρεπει να παρει stainless steel ηχεια ?![]()
Όλοι έχουμε σκελετούς στην ντουλαπα μας, ιδιαίτερα οι πρώην δικαναλοιΑλλα να... οι τελευταιες αποκαλυψεις που σας εμφανιζουν ολους σχεδον
να κρυβετε επιμελως στις ντουλαπες σας
αντιπροσωπευτικα δειγματα του χαι εντ
Η πλάκα είναι ότι κάνουν split σε πολυκάναλο μια παραγωγή ως τελικό αποδέκτη το δεξί και αριστερό ημισφαίριο του ανθρώπινου εγκεφάλου, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει σεταριστεί να αντιλαμβάνεται το τρισδιάστατο περιβάλλον μέσα στο οποίο βρίσκεται μέσω δύο δεκτών σε διάταξη εντός εκτός εναλλάξ σε σχέση με αυτόν, δηλαδή... στέρεο.
Ξοδεύεστε για πολυκάναλο, αλλά τελικά ακούτε δικάναλο !![]()
Με αυτό το αντικείμενο ασχολούνται χιλιάδες μηχανικοί ήχου, και ανακαλύπτουν οτι ο εγκέφαλος ζητάει όλο και περισσότερα κανάλια, γι αυτό και βλέπουμε ο αριθμός τους να αυξάνεται διαρκώς.