- Reaction score
- 5.403
Καλησπέρα στα καλόπαιδα.
Γυρνώντας εχθές από διακοπές παρατήρησα μια μικρή αλλαγή στο σαλόνι μας.
Ο αγαπητός πεθερός μου τσίμπησε μια παλιά 42αρα samsung που είχαμε και στη θέση της μας άφησε μια νέα 55αρα Samsung....
Na ναι καλά ο άνθρωπος, τον ευχαριστούμε πολύ.
Μόλις έκατσα λοιπόν απέναντι, άρχισαν να μου γεννιούνται τα εξής ερωτήματα:
1. Μπορώ να την κρεμάσω στον τοίχο (βλέπε φωτό) περίπου 80 πόντους ψηλότερα έτσι ώστε απο κάτω να χωρέσω τον rotel ra 971 και
τα ηχεία μου, δύο Audio Spectrum Art I;
2. Πώς μπορώ να συνδέσω την tv με τον ενισχυτή μου; Ο ενισχυτής δεν έχει ψηφιακές εξόδους, μόνο rca και η tv έχει τις εξόδους που φαίνονται στην παρακάτω φωτό.
Ισχύουν τα παρακάτω:
1. Η απόσταση της τηλεόρασης από τον καναπέ είναι περίπου 4.00μ
2. Η βάση που βλέπετε να κάθετε η tv δίπλα στο τζάκι προς τα αριστερά έχει πλάτος 1.50μ
2. Ο χώρος είναι ένα μεγάλο σαλόνι περίπου 50μ2
3. Στην τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά. Η σύζυγος όμως βλέπει netflix, ταινίες όπως και τα παιδιά
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
ΥΓ 1 Μην αρχίσετε τα "πάρε ενεργά" γιατί θα γεμίσω το φόρουμ μπάμιες
ΥΓ 2 Προς το παρόν δεν παίζει οποιαδήποτε αλλαγή στο setup ενισχυτής - ηχεία.....άντε στην καλύτερη να πάρω δυο presonus temblor t10 στο μέλλον....
Γυρνώντας εχθές από διακοπές παρατήρησα μια μικρή αλλαγή στο σαλόνι μας.
Ο αγαπητός πεθερός μου τσίμπησε μια παλιά 42αρα samsung που είχαμε και στη θέση της μας άφησε μια νέα 55αρα Samsung....
Na ναι καλά ο άνθρωπος, τον ευχαριστούμε πολύ.
Μόλις έκατσα λοιπόν απέναντι, άρχισαν να μου γεννιούνται τα εξής ερωτήματα:
1. Μπορώ να την κρεμάσω στον τοίχο (βλέπε φωτό) περίπου 80 πόντους ψηλότερα έτσι ώστε απο κάτω να χωρέσω τον rotel ra 971 και
τα ηχεία μου, δύο Audio Spectrum Art I;
2. Πώς μπορώ να συνδέσω την tv με τον ενισχυτή μου; Ο ενισχυτής δεν έχει ψηφιακές εξόδους, μόνο rca και η tv έχει τις εξόδους που φαίνονται στην παρακάτω φωτό.
Ισχύουν τα παρακάτω:
1. Η απόσταση της τηλεόρασης από τον καναπέ είναι περίπου 4.00μ
2. Η βάση που βλέπετε να κάθετε η tv δίπλα στο τζάκι προς τα αριστερά έχει πλάτος 1.50μ
2. Ο χώρος είναι ένα μεγάλο σαλόνι περίπου 50μ2
3. Στην τηλεόραση βλέπω μόνο αθλητικά. Η σύζυγος όμως βλέπει netflix, ταινίες όπως και τα παιδιά
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
ΥΓ 1 Μην αρχίσετε τα "πάρε ενεργά" γιατί θα γεμίσω το φόρουμ μπάμιες
ΥΓ 2 Προς το παρόν δεν παίζει οποιαδήποτε αλλαγή στο setup ενισχυτής - ηχεία.....άντε στην καλύτερη να πάρω δυο presonus temblor t10 στο μέλλον....
Attachments
-
193,6 KB Προβολές: 0