- Reaction score
- 138.456
Το "μάλλον" είναι για λόγους ευγένειας να υποθέσω;τα αποτελέσματα *μάλλον* σκουπίδια
Το "μάλλον" είναι για λόγους ευγένειας να υποθέσω;τα αποτελέσματα *μάλλον* σκουπίδια
Εξαρτάται από το ερώτημα που τίθεται στην αρχή του τεστ. Για παράδειγμα αν το ερώτημα είναι "ποια συσκευή είναι καλύτερη" τότε ίσως να συμφωνήσω μαζί σου ως προς τη γνώμη των έμπειρων-εκπαιδευμένων ακροατών. Στο ερώτημα όμως "ποια συσκευή προτιμάτε ή ποια συσκευή θα αγοράζατε" τότε ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Μάλιστα θεωρώ πως το δεύτερο ερώτημα είναι αυτό που έχει νόημα, το πρώτο είναι "αντίστροφος χαϊεντισμός".Επίσης, οι συγκριτικές δοκιμές, τυφλές, ΑΒΧ, κτλ αποτελούν πολύ δύσκολη υπόθεση για να βγάλεις αξιόπιστα αποτελέσματα.... ιδιαίτερα εάν δεν έχει μέσα στις ομάδες ακρόασης επιλεγμένα εκπαιδευμένα άτομα. Διαφορετικά, η σύγχυση που προκαλείται είναι άνευ προηγουμένου και τα αποτελέσματα μάλλον σκουπίδια
Κάτσε τότε γιατί σε χάνω, για ποιο λόγο γίνεται μία τυφλή σύγκριση συσκευών ήχου?
Δεν ρώτησα τι είναι το τυφλό τεστ αλλά ποια είναι η πρακτική εφαρμογή του στο χώρο του audio.
Μήπως θες να στα μεταφράσω κιόλας? ... το έγραψα ήδη σε απλά και σύντομα ελληνικά αλλά αν θέλεις να μάθεις περισσότερα διάβασε τα linksΔεν ρώτησα τι είναι το τυφλό τεστ αλλά ποια είναι η πρακτική εφαρμογή του στο χώρο του audio.
To Dirac κόβει 6-8 dbΑυτο που δεν καταλαβα ειναι γτ πρεπει να δυναμωνω πιο πολυ απο πριν.
Η ουσιαστική διατύπωση θα έπρεπε να ζητά τη γνώμη όχι γενικώς για τις R2R υλοποιήσεις,αλλά ειδικότερα για την Non OverSampling τοπολογία των R2R.Ποιά η άποψή σας για τα R2R dac;
Katina Edge & Knife edge...technology άμα κρίνουμε απ'όσα συνέβησαν και σε γαλλικά fora με τον Vincent Brient.Κάτι σαν τις Harley Davidson δηλαδή. Κάτιν έτζ τεκνόλοτζυ λέμε...
...συνδυασμός και των δύο τι είναι?Μεγαλύτερη βλακεια από το nos στα ψηφιακά, είναι μόνο οι nos λυχνίες.
Ένας κάτοχος που πηγαίνει...γυρεύοντας....συνδυασμός και των δύο τι είναι?
Εγω,σαν "μισος βλακας" (αγοραζω μονο NOS λυχνιες οχι ψηφιακα) ,οταν π.χ σε 10 χρονια τις πουλησω μαλλον θα τριπλασιασω τα λεφτα μου (και πολυ λιγα λεω).Τα σημερινα "μοντερνα/συγχρονα" ψηφιακα για να τα πουλησει καποιος σε 10 χρονια,πρεπει να βρει καποιον εντελως μα εντελως βλακα να τα πουλησει για να παρει το ενα δεκατο των λεφτων του πισω (και πολλα λεω)Μεγαλύτερη βλακεια από το nos στα ψηφιακά, είναι μόνο οι nos λυχνίες.
Ισως να μην βρισκει.Αν αντιληφθεις οτι ψαχνει μου λεςΌσον αφορά τις δικές μου αναζητήσεις, δεν έτυχε να δω κάπου τον Τουλ να εκθειάζει νος λυχνίες.