- Reaction score
- 5.826
Μακάρι να διαψευστώ.
Για λόγους ασφαλείας άλλαξαν τον τόπο διεξαγωγής της συναυλίας. Υπήρχε πολύ καιρό τώρα η φήμη ότι οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού θα κάνουν επεισόδια,αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι slayer με τα γηπεδικά δρώμενα. Μάλλον επειδή δεν έχω σχέση με τα γήπεδα;Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το κλειστό του ΟΑΚΑ έχει κλιματισμό, εξαερισμό κτλ. Γιατί να σαλτάρουμε από τη ζέστη...; Στη συναυλία του Roger Waters, μια χαρά ήμασταν. Τι σχέση έχει η πώληση των εισιτηρίων με την αλλαγή του χώρου διεξαγωγής της συναυλίας...;
Το θέμα της ασφάλειας το καταλαβαίνω. Για τα υπόλοιπα, άσε να μας εξηγήσει ο Γιάννης.αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι slayer με τα γηπεδικά δρώμενα. Μάλλον επειδή δεν έχω σχέση με τα γήπεδα;
Τι επίπεδο εκπαίδευσης έχεις?Πόσο χρόνων είσαι;
Δεν σε ειρωνευομαι, εαν αυτο καταλαβες.Τι επίπεδο εκπαίδευσης έχεις?
Η απαντηση μου ηταν αναλογη της ερωτησης σου.Συμφωνω απολυτα μονο για τον ηχο.Τα υπολοιπα προσωπικα δεν με αγχωνουν,τι να κανουμε τωρα.Συναυλιες αρχισα απο το 1995.Φευγω εχω ταξιδι 400plus χιλιομετρων,ας ελπισουμε η εμφανιση τους να ειναι ανταξια των προσδοκιων μας!Δεν σε ειρωνευομαι, εαν αυτο καταλαβες.
Το 1996, οταν πηγα Δραπετσωνα, η μονη μου εννοια ηταν να φωναζω "SLAYEEEEEEEEER" και να δειρω ολους οσους ηταν γυρω μου, οπως, αλλωστε, αυτη ηταν κι η δικη τους εννοια.
Εικοσι τρια χρονια μετα, θελω να παω σε εναν χωρο στον οποιο θα δω ενα απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα, να ακουσω τη μουσικη που μου αρεσει και να κανω το headbanging μου με την ησυχια μου, χωρις να πρεπει να ανησυχω για καθε μακρυμάλλικο μαλλιαρο υποκειμενο που περναει καλα δερνωντας αλλα μακρυμαλλικα μαλλιαρα υποκειμενα. Οποτε, ναι, θελω κλιματισμο, θελω ασφαλεια, ΑΠΑΙΤΩ τελειο ηχο κι εν τελει σεβασμο στα λεφτα που δουλεψα και πληρωσα για τη συναυλια.
Ενταξει τωρα; Εσυ, τι επιπεδο εκπαιδευσης εχεις; Να βγαλουμε τα πτυχια μας, να τα μετρησουμε;
Ναι !!!! Στους Christ πόνεσα στους slayer δεν με ενοχλούσε τιποταΉσουν πολύ κοντά, για αυτό!