Vakis2000
Κλιψ κλαψ
- Reaction score
- 8.976
Σωστά! Από Δευτέρα βλέπουμε λοιπόν!
....είμαι ενα μικρό και άγνωστο μέλος του φόρουμ !!!!!! αλλά για το θεό ρε παίδες Άχρηστο για μια πλακέτα ????????? δηλ. ΛαΚαΜαδες ειμαςτε που τα αγοράζουμε ??????? Άι σιχτιρΛοιπόν, δεν μπορώ να το χωνέψω!
Και μέχρι προχθές που έβλεπα μια ταινία, θαύμαζα το ηχητικό αποτέλεσμα. Και τώρα, ένα τέτοιο μηχάνημα, άχρηστο, για πέταμα!
Τι λέτε τα γνωστά, μεγάλα μέλη του forum?
Ακόμη δεν πέρασα από εκεί για την παραλαβή. Θα.... δούμε!Σου χρέωσαν κάτι για τον έλεγχο?
Σίγουρα έτσι είναι, όμως από ήχο, θεωρώ για AV είναι μονόδρομος! H yamaha θεωρητικά είναι καλύτερη σε κατασκευή, έτσι δείχνει τουλάχιστον σε εμένα, που είμαι άσχετος σε αυτά, όμως νομίζω ότι σε ήχο, δεν το φτάνει το μηχάνημα. Από τα προηγούμενά μου μοντέλα, βέβαια κρίνοντας!Όταν την παθαίνεις έτσι πως να πάρεις ξανά ίδιο.
Θα το σκέφτεσαι συνέχεια.
Ακριβώς έτσι είναι αγαπητέ φίλε....Όταν την παθαίνεις έτσι πως να πάρεις ξανά ίδιο.
Θα το σκέφτεσαι συνέχεια.
Εδώ Βάκη μου θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.Παιδιά, δεν φταίει η Εταιρεία!
Οι θήρες hdmi είναι πολύ ευαίσθητες. Θέλουν την απαραίτητη προσοχή κατά τις συνδέσεις, την οποία εγώ προσωπικά δεν είχα. Μπορεί λοιπόν να έχω και κάποια ευθύνη και εγώ. Δεν πρέπει έτσι απλά να κατηγορούμε κάποια εταιρεία. Η οποία φυσικά μέχρι τώρα δεν έχει δείξει να έχει παρόμοια προβλήματα. Δεν είναι τυχαία η marantz ούτε φυσικά και η denon!
Πόσοι εδώ μέσα έχουν Marantz ή denon. Έχουν αναφέρει παρόμοια προβλήματα?