wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.474
Τι θυμήθηκα τώρα...
Marduk - Panzer Division Marduk
Το ξέρεις ότι με αυτό που ανέβασες μπορεί να κατηγορηθεις για νεοναζί !!!!!!Τι θυμήθηκα τώρα...
Ε, καλά τώρα... Αν ο άλλος θέλει να μαλακιστεί (κατηγορίες περί νεοναζισμού - δεν αναφέρομαι σε σένα!), θα το κάνει με κάθε πιθανή αφορμή.Το ξέρεις ότι με αυτό που ανέβασες μπορεί να κατηγορηθεις για νεοναζί !!!!!!
Αυτο μαζι με τα Nigthwing και Heaven shall burn ειναι απο τα αγαπημένα,Τι θυμήθηκα τώρα...
Το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ,το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό για την ακύρωση της συναυλίας τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !οσοι θα πηγαίναμε θα ασπαζόμασταν τον φιρερ!!!!!!Ε, καλά τώρα... Αν ο άλλος θέλει να μαλακιστεί (κατηγορίες περί νεοναζισμού - δεν αναφέρομαι σε σένα!), θα το κάνει με κάθε πιθανή αφορμή.
Το σημαντικό εδώ είναι το εξής: "Σπάμε" τους σβέρκους μας με αυτό που ακούμε; Μάλιστα. ΟΚ τότε, όλα τα άλλα μένουν "εκτός".
Ε, η μαλακία που λέγαμε πριν... Ευτυχώς, τους είδα επί εποχής Nightwing, όχι στο "Ρόδον", κάπου αλλού, δεν θυμάμαι (στο "Gagarin" ίσως?). Φανταστική συναυλία, πολύ καλός ήχος για κλειστό club, πολύ ξύλο στο pit, το συγκρότημα σε φοβερή φόρμα, γενικά a concert to remember.Το ξέρω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα ,το σχόλιο μου ήταν ειρωνικό για την ακύρωση της συναυλίας τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη !οσοι θα πηγαίναμε θα ασπαζόμασταν τον φιρερ!!!!!!