Τι ρολόι φοράς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.719

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.616
Φυσικά, ποτέ δεν βλέπω την ώρα στο ρολόι χειρός. Μόνο στο τηλέφωνο.
Άσε που όταν σταματήσουν τα ακριβά αυτόματα βαριέμαι να ρυθμίζω ώρα/ημερομηνία και είναι πάντα στο δικό τους χρονικό σύστημα... :lolsign:
- παρομοίως #3 . . . είναι σταματημένο στο 10:10 , πάντως δύο φορές την ημέρα δείχνει σωστά την ώρα . . . ο ''Ζευς'' βέβαια διαφωνεί με αυτό , αλλά έτσι είναι οι ''Θεοί'' :whistling:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.711

Reaction score
268
Μεγάλη κουβέντα και πονεμένη για εμένα.
Βλέπεις τα καλόπαιδα που μπούκαραν στο σπίτι μου το 2012 μου πήραν μεταξύ άλλων ένα Rolex Explorer II (λευκό) και ένα Panerai Radiomir Black Seal 3 days (αυτό με τον μηχανισμό της Jaeger Lecoultre).
Και έναν setάκι ενισχυτή και Cd Naim (Supernait I και Cd5)
:o>:(:o>:(

Reaction score
339
Πω πω...το πιο ομορφο ρολοι που εχω δει ποτέ!!!
Αν αποφασισεις να το ξεφορτωθεις, ξερεις τι θα κανεις.:oops:
ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά πέρα από αυτό δεν μου άρεσε κανένα άλλο ( που να μπορούσα να αγγίξω ) :)

D

Deleted member 23222

Guest
Αλλη μια ρολογάρα από τη σειρά G-Shock mudmaster GWG 1000.
Ενώ το γουστάρω πολύ, δυστυχώς είναι τεράστιο, σχεδόν σαν τούβλο φαίνεται στο χέρι μού...
Μη ποζάρεις με γροθιά, και φρόντισε να το δένεις μετά τα οστά του καρπού.
Αν η φύση σε έχει προικίσει και με σχετικά μακρυά δάχτυλα, δείχνει κι αυτό ωραίο, ειδάλλως το μανικιούρ προσθέτει στο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα... :p

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.719
Δεν κάνω εγώ κάτι λάθος, αυτό είναι σαν ρολόι τοίχου...
Δεν με λες, το νύχι τι χρώμα να το εβαφα να δείξει ένα άλλο ρολόι που έχω με καφέ λουράκι? :roflmao:

D

Deleted member 23222

Guest
Δεν κάνω εγώ κάτι λάθος, αυτό είναι σαν ρολόι τοίχου...
Δεν με λες, το νύχι τι χρώμα να το εβαφα να δείξει ένα άλλο ρολόι που έχω με καφέ λουράκι? :roflmao:
Το ξέρω το ρολόι, και το έχω δει κι από κοντά.
Ναι είναι μεγάλο, αλλά όλα τα ρολόγια δείχνουν όμορφα σε σχετικά οστέινο χέρι,όπου απλά το πλάτος του οστού, μπορεί να υποστηρίξει και πιο μεγάλη διάμετρο.

Γνώμη μου είναι ότι επειδή το συγκεκριμένο δείχνει "εργαλείο" θα ταιριάξει όμορφα στο κατάλληλο ...outfit...

Αλλά το γούστο του καθενός είναι φυσικά το πρωταρχικό....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.443
Στο ποδήλατο βγάζω και τα ψεύτικα γιατί δεν μπορώ να αλλάξω ταχύτητες... :tongue:
Εμένα όταν έσκυβα σε αεροδυναμική στάση μου μπλέκονταν οι ψεύτικες βλεφαρίδες στις μανέτες. :tongue:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.719
Εμένα όταν έσκυβα σε αεροδυναμική στάση μου μπλέκονταν οι ψεύτικες βλεφαρίδες στις μανέτες. :tongue:
Στις κουμπωτές γόβες τι σχαράκια Spd SL χρησιμοποιείς, εμένα τα Look σχαράκια με βόλευαν περισσότερο :roflmao: :roflmao:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
φαινεται πολυ ενδιαφερον, αρχισα να τα ψαχνω , και βρηκα μερικα, θες να μου πεις καποια πραγματα παραπανω? πως ακριβως δουλευει κλπ? λογικα μονο ηχους κ δονηση θα εχει? νομιζω μ ενδιαφερει να παρω ενα...

Καλημέρα Τζώνυ.

Μόνο δόνηση έχει και σε ειδοποιάει για ότι του έχεις ορίσει.
Η φάση είναι 1 δόνηση για Α, 2 δονήσεις για Β και 3 δονήσεις για Γ.

Για παράδειγμα εγώ έχω βάλει όταν με καλεί η Μαργκό Ρόμπι να δονείται 3 φορές, όταν έχω mail 2 φορές κλπ κλπ...
Οπότε έτσι ξεχωρίζεις την ειδοποίηση.

Επίσης θα τους τρελάνεις όλους που με το Kronaby θα λειτουργείς το Spotify!
Volume Up/Down, Next/Prev track κλπ όλα απο το Kronabakι

Θέλει μπαταρία περίπου στη 2ετία. Το app που το συνοδεύει είναι εξαιρετικότατο.

Αυτά. Αν θές κάτι άλλο, στο site έχει πολλές πληροφορίες.

ika

News
Reaction score
15.245
Παρεπιπτόντως ψάχνω το κάτωθι vintage CASIO (AMW320), αν το έχει δει κανείς κάπου ή αν το έχει και θέλει να το δώσει.
download.jpg

υπολογίζω πριν 15-20 χρόνια να κυκλοφορούσε

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.088
Members
38.286