Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.689
- διεύθυνση και ωράριο παρακαλώή βγαλε το πιατο στη βεραντα...
- διεύθυνση και ωράριο παρακαλώή βγαλε το πιατο στη βεραντα...
Είναι κρίμα αυτά τα πιάτα να τα αδικεις σε χαμηλό φωτισμό, άλλωστε δεν έχω και πολλούς εδώ μέσα να ταιριάζουν τα γευστικά μας γούστα...Είναι απλά κρίμαΠιο καλά να βγάζει το πιάτο στην πλατεία κάτω από τον ήλιο!!
Το ήξερα, είδες εγώ σε κάνω το χατήρι.Ωωωωωω, πατάτες με αυγά.
Από τα καλύτερά μου.
Αν φάω μπάμιες θα είσαι ο πρώτος που θα το μάθει και θα το δει.Το ήξερα, είδες εγώ σε κάνω το χατήρι.
Σειρά σου να φας μπάμιες
7€ για 2 φετες σολομό, που μας κατάντησαν οι αλητες!!
Kαι θα χαλάσει τη ρομαντσάδα του ο άνθρωπος για να βλέπετε εσείς μέχρι και την τρύπα στο μακαρόνι??οχι φλας, θα ειναι χειροτερο, τραβα κουρτίνες να μπει φυσικο φως ή βγαλε το πιατο στη βεραντα...
Καραλάικ!View attachment 139224
Γίγαντες ,ρεβίθια , λίγη πιπεριά και κολοκυθάκι στο φούρνο.
Ε και λίγο λουκανικάκι Μάνης , όχι για μένα , για το φίλο μου το @Μελίδης Μιχάλης ...
Το έβαλες στο ταψί για να το φωτογραφίσεις; Για να το μαγειρέψεις εκεί μέσα αποκλείεται!View attachment 139224
Γίγαντες ,ρεβίθια , λίγη πιπεριά και κολοκυθάκι στο φούρνο.
Ε και λίγο λουκανικάκι Μάνης , όχι για μένα , για το φίλο μου το @Μελίδης Μιχάλης ...
Σε πιάτο είναι ρε παιδάκι μου.Το έβαλες στο ταψί για να το φωτογραφίσεις; Για να το μαγειρέψεις εκεί μέσα αποκλείεται!
Λαμαρίνα εμαγιε μου φάνηκε όπως το είδα στο κινητο. Να αλλάξεις πιάτα, εγώ δεν αλλάζω κινητο.Σε πιάτο είναι ρε παιδάκι μου.