Astronaut Jr. 2ch hi-fi set up

Reaction score
4.242
Πρώτον,είμαι ανύπαντρος επειδή...πέτυχε αντί να τύχει.Οπότε ίσως να μπερδεύεις το αίτιον με το...αιτιατόν. ;)
Δεύτερον,κανένα από τα sub στη συλλογή μου δεν ζυγίζει άνω των 25 κιλών.Το λογαριάζω ως όριο γι ασφαλή χειρισμό από ένα μονάχα άτομο - με τη δέουσα πάντα προσοχή.Και με την εφαρμογή ζώνης για τη μέση κατά τις άρσεις.
Όχι επειδη δεν θα ήμουν αρκετά ικανός να τα μετακινώ,αλλά επειδή προσέχω τη σπονδυλική στήλη τόσο όσο και...τον τρόπο ζωής μου.
Post automatically merged:

Εξαιντσο γουφερ εχεις? :biggrin:
Μαλλον Τζενελεκ το κοβω.

Reaction score
4.707
Αλλά εδώ και καιρό έχει μπει φρένο και δεν σκοπεύω να κάνω άνω-κάτω τον τωρινό τρόπο ζωής για χάρη κανενός πολυκαναλικού setup.
"Αρχίστε την (πολυκαναλη) επανάσταση χωρίς εμένα"
Τελικά πόσοι συμμετέχουν στην κοσμογονία έχετε μετρηθεί ; τρεις , τέσσερεις..? :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.380
Όσο 3 Ναντ Μ 17.

Να το κάνουμε σε ταληρα που είναι και της μόδας;

Τρία ταληρα και κάτι ψιλά, στην μικρή του έκδοση, ενώ περί τα 5 ταληρα θα βγει στη μεσαία, και για τη μεγάλη δε χρειάζεται να ρωτήσεις εμένα πόσο έχει, πας και την παίρνεις χωρίς τέτοιες ερωτήσεις.
Ήτοι : πολλά αβουγουδού,με έμφαση στο...Γου.
1570826664615.png

Δεν χρειάζονται τίποτα απ' όσα αναφέρθηκαν. Βάζεις 6 ξύλα να ούμε ψηλά με 9 ροδέλες από εξωτικό υλικό και φτιάχνεις τα νοητά :roflmao: boundaries του ατελούς χώρου και τα πάντα ακούγονται μέλι. Έτσι έκανε ο τύπος πιο κάτω με σύστημα του ενός "χαρτιού"...... :rolleyes:

Ντιπ φλώρος...... :cry:
Για να λέμε και των Τρινοβιτών το...δίκιο,υλοποιήσεις όπως εκείνες της mbl προωθούνται υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων την...immersive εμπειρία που αποκομίζει ο χρήστης - από δύο κανάλια,μην ξεχνιόμαστε.Αλλά μπροστά στο ένα μύριο,το κόστος ενός λογικού πολυκαναλικού setup με Trinnov φαντάζει ως...ρέστα για πασατέμπο.:)
Post automatically merged:

Εξαιντσο γουφερ εχεις? :biggrin:
Μαλλον Τζενελεκ το κοβω.
Για να πάρεις μιαν ενδεικτική ιδέα,το SVS SB-3000 ζυγίζει στο όριο.Το Dynaudio 18S λιγότερο,όπως και το JBL LSR10S.

Σφραγισμένες καμπίνες γαρ τα δύο πρώτα.Και όποτε χρειαστούν περισσότερα γκάζια,τότε θα προστεθούν...όροφοι αντί μεγαλύτερων μονάδων.
"Αρχίστε την (πολυκαναλη) επανάσταση χωρίς εμένα"
Τελικά πόσοι συμμετέχουν στην κοσμογονία έχετε μετρηθεί ; τρεις , τέσσερεις..? :D
Όταν θα κυκλοφορούν συσκευές με τις ιδιότητες του Trinnov Altitude στα 5Κ θ'αυξάνονται οι συμμετέχοντες με γεωμετρική...πρόοδο.

Μέχρι στιγμής όμως οποιοσδήποτε πολυκαναλικός χρήστης είναι δυνάμει...΄΄επαναστάτης΄΄ εφόσον προέβαινε στην...κατάλληλη αναβάθμιση.

Last edited:

Reaction score
4.327
Και όποτε χρειαστούν περισσότερα γκάζια,τότε θα προστεθούν...όροφοι αντί μεγαλύτερων μονάδων.
Αλλιώς είναι ένα 18-αράκι όμως όταν σου τα σκάει στα μούτρα με 2000w. Το έλεγε και ο Jim-άκος "Hendrix και Καζαντζίδη 10000 w να κλάσουνε πατάτες οι μπάτσοι και τα ματ".
Αλήθεια εσύ έστησες πολυκάναλο?

Reaction score
12.264
Τι λε ρε φίλε; Και γω μόνο και μόνο για την αλητεία δικάναλα ακούω και με ένα sub....... Ξύλο στους μπάτσους της άλλης σχολής (dimifoot) χαχαχ :tongue:
Πφφφφ, είσαι πολύ μικρός. Εγώ ακούω χωρίς σαμπ. :p :p :p

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.059
Τα τυπικά δικάναλα συστήματα που έχετε όλοι σας, έχουν κάποιο κόστος.
Ακόμα και του λεανδρούκου, έχει κάποιο κόστος.

Στο ίδιο κοστολογιο, με ένα Ναντ και με 3-4 σαμπ, και με τουλάχιστον 5 δορυφόρους, φτιάχνω κλάσεις ανώτερο τελικό αποτέλεσμα.

Πολλές κλάσεις πάνω. Χάος.
Σου σιάχνω εγώ μάστορα δικάναλο που να σκοτώνει , χωρίς nad και 3-4 σαμπ . Πάει?

Reaction score
6.814
Ήρεμα μάγκες:smile:
Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που έχει πει αρκετά πιο πίσω ο γιατρός ( όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα θέματα ).
Με πορδίτσες αυγά δεν βάφεις.
Και να συμπληρώσω ότι η φτήνια τρώει τον παρά.
Καλύτερα λοιπόν να έχεις υπομονή και να τα σκάσεις όταν μπορείς - αν θες να έχεις αποτέλεσμα.
Αλλιώς πετάς τα λεφτά σου λίγα λίγα και δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος ( το λογικότατον ).
Για ένα, για 14 , για περισσότερα κανάλια , για όλα το ίδιο ισχύει.
Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Η ποιότητα και η ικανοποίηση δεν είναι τσάμπα στο οτιδήποτε.
:rolleyes::rolleyes:

Reaction score
12.264
Έτοιμο και το αυριανό σχέδιο δράσης. Θα ξεκινήσω με τα ηχεία "μπροστά" καθώς δεν έχω τα μονωτικά και δεν θέλω να κάψω το χαρτί της τοποθέτησης κολλητά στον μπροστινό τοίχο ακόμα. Να δω ποιον θα χώσω να μου κρατάει τον καθρέφτη για να βρω τα σημεία πρώτης ανάκλασης ( θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι δίπλα στη πόρτα, γιατί τη κάτσαμε τη βάρκα ).

Attachments

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.134
Απλά αναρωτήθηκα ,αν ένα σετ απ τέτοιου τύπου με πολλούς περιορισμούς και υποχωρήσεις ,θα έδινε ένα έστω και ελάχιστα ανεκτό αποτέλεσμα.
Λες και προ πενταετίας ζούσαμε ως τρωγλοδύτες, ως βασιβουζούκοι, ως ιθαγενείς, με τα ώτα μας να υποφέρουν από τα αποκρουστικά τριξίματα των μιαρών ακροσάριστων μεγαφώνων μας.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.471
Λες και προ πενταετίας ζούσαμε ως τρωγλοδύτες
Σε τρύπες; Ή σε καλύβες;:tongue:

ως βασιβουζούκοι
Άξιοι ιππείς; Σκοτωναμε κόσμο στο όνομα του Αλλάχ; :o
ως ιθαγενείς
Ε, ναι, ιθαγενείς της Θεσσαλονίκης.
Βέροι.:drinks:
με τα ώτα μας να υποφέρουν από τα αποκρουστικά τριξίματα των μιαρών ακροσάριστων μεγαφώνων μας.
Παιδάκι μου είσαι καλά;:lol: Ποιος άκουγε από ακροσάριστο μεγάφωνο;:fuckyou:
Όλοι μας έχουμε τριδρομα εδώ και αιώνες, κανονικά κροσαρισμενα, και γω πχ και τέταρτο δρόμο (σαμπ) με φουλ ψηφιακά όλα τα κρος εδώ και ουυυυυυυυυ, από την εποχή των βασιβουζούκων!:gotcha:

Άκου κει ακροσάριστο... :gotcha:

Ούτε καν ακροσάριστο σαμπ ή μόνο το δορυφόρο, δεν είχα ποτέ μα ποτέ. Νέβερ. ;)

Αν τώρα συ (ή ο Λέανδρος που σου έχει πατήσει λαϊκ) υπέφερες από ακροσάριστο μονόδρομο στην τρώγλη που ζούσες σφάζοντας κοζμο στο όνομα του Αλλάχ, αγαπητέ ιθαγενή της Θεσσαλονίκης, ειλικρινά σου λέω, πάρε Ναντ.:tongue:
Τον καλό. Στο ταλαρο. :lolsign:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Με 3Κ φτιάχνεις εξαιρετικό δικάναλο.
SHD Studio + ενεργά με digital input. Εν καιρό προσθέτεις σαμπ.

Πιο οικονομικά minidspHd 250€ και αργότερα βάζεις dirac + Θωμας αλλά κοιτάξτε να έχουν digital input για να μην πάνε χαμένα σε αναβάθμιση. Μια χαρά είναι και με συνολικό κόστος κάπου στα 1500€.

Μπορείς φυσικά να πας σε μεταχειρισμένα με υπομονή αλλά θα φτιάξεις κάτι πολύ καλύτερο.
Πχ ο εαρ πόσο τα πήρε τα 310; 1000€ το τεμάχιο;
Εξαιρετική λύση.
Κάπου είχε πάρει το υπέροχο μάτι μου S3V 2500€ μτχ το ζεύγος.

ΥΓ: Τα στέρεα καλά είναι, στα ποδήλατα είναι που μας πηδάνε κανονικά :gotcha: :roflmao::roflmao:

Last edited:

Reaction score
30.454
Λες και προ πενταετίας ζούσαμε ως τρωγλοδύτες, ως βασιβουζούκοι, ως ιθαγενείς, με τα ώτα μας να υποφέρουν από τα αποκρουστικά τριξίματα των μιαρών ακροσάριστων μεγαφώνων μας.
Βρε Abe μου, ρώτησα αν η συγκεκριμένη διάταξη με δγυο ενεργά και δγυο σαμπ, υπό τις συνθήκες που περιέγραψα, θα μπορούσε να δώσει ανεκτό αποτέλεσμα σε σχέση με αυτό που θα έδινε το ίδιο ακριβώς σετ απ ηχείων τοποθετημένο στο χώρο και ισοσταθμισμενο κατά τας γραφάς (τους). Δεν αναφέρθηκα στα μιαρα ακροσαριστα παθητικά, ούτε υπαινιχθηκα πως το αποτέλεσμα που μου δίνει το ζεύγος αυτών που διαθέτω δεν είναι ανεκτό.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αν τώρα συ (ή ο Λέανδρος που σου έχει πατήσει λαϊκ) υπέφερες από ακροσάριστο μονόδρομο στην τρώγλη που ζούσες σφάζοντας κοζμο στο όνομα του Αλλάχ, αγαπητέ ιθαγενή της Θεσσαλονίκης, ειλικρινά σου λέω, πάρε Ναντ.:tongue:
εγώ λέω να σ ακούσω και να πάρω ένα...trinov τη φούλ έκδοση την ακριβή!!..
1570858380397.png

....και κατόπιν να φτιάξω 4 ή 6 (θα δω εντέλει πόσα μπορώ να ισοσταθμίσω)sub, από τούτα τα 9 προτεινόμενα diy sub στο παρακάτω κατασκευαστή..για να σάξουνε τα μπάσα!!...να τα νιώσω να κλοτσάνε το στομάχι μ ρε αδελφέ!!

θα δούμε αν είχες δίκιο κι εγώ ο αδαής δε σ άκουγα τόσο καιρό! :lol: :lol: :lol:

Last edited:

Reaction score
30.454
εγώ λέω να σ ακούσω και να πάρω ένα...trinov τη φούλ έκδοση την ακριβή!!..
View attachment 140181

....και κατόπιν να φτιάξω 4 ή 6 (θα δω εντέλει πόσα μπορώ να ισοσταθμίσω)sub, από τούτα τα 9 προτεινόμενα diy sub στο παρακάτω κατασκευαστή..για να σάξουνε τα μπάσα!!...να τα νιώσω να κλοτσάνε το στομάχι μ ρε αδελφέ!!

θα δούμε αν είχες δίκιο κι εγώ ο αδαής δε σ άκουγα τόσο καιρό! :lol: :lol: :lol:
Βρε μανάρι μου... τα χεις που τα χεις σαλάτα χωριάτικη μέσα στο μυαλό σου...
Μην προκαλείς κιόλας.. Θα σε φάνε ζωντανό αφού!
Κάτσε εκεί και άκου τις δγιαφορές σου χωρίς να μιλάς...! :tongue:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Βρε μανάρι μου... τα χεις που τα χεις σαλάτα χωριάτικη μέσα στο μυαλό σου...
Μην προκαλείς κιόλας.. Θα σε φάνε ζωντανό αφού!
Κάτσε εκεί και άκου τις δγιαφορές σου χωρίς να μιλάς...! :tongue:
το πιο πιθανό είναι ν αρχίσουν να τρώνα τα ...diy sub παρά εμένα!
...άλλωστε το νήμα για 2κάναλο μιλάει κι όχι για..esperando!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.033
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic