- Reaction score
- 35.906
Τετοια κανουν κ χαλανε την αγορα, πφφφ
Τέτοια θέλει?αλλαζει και η ταπετσαρια, ησυχαζει και η μαιμου
Νομιζεις?Ολοι οι Κυπριοι με τρια "ν" (τουλαχιστον) το γραφουν......... με 6-7 θα εισαι μοναδικοςΓιανννη.
Θελω να ειμαι και εγω μοναδικος...
..αυτη ειναι για πισι, ή για μποξερακι .. τον εχουμε τρομαξει τον ανθρωπο.. απλα ενας ομορφος αισθητικα χωρος σε προδιαθετει να ασχοληθεις περισσοτεροΤέτοια θέλει?
ΕισαικακοςανθρωποςπινειςλαθοςμπυρασελαθοςποτηριΓια να κλείσουμε το θέμα όμορφα, ο Γιάννης λέει ότι παίζει καλά, δηλαδή του αρέσει.
Η γνωστή σπείρα του audio police συμπρωτεύουσας, ξέρει ότι δε παίζει καλά, και μπορεί να το αποδείξει με μετρήσεις, ευκολακι, σε ντετε.
Ακρόαση μουσικής δε χρειάζεται για να βγει το πόρισμα του "πως παίζει", το λένε τα διαγράμματα στις μετρήσεις.
Ακρόαση μουσικής στο χώρο του Γιάννη, έχει νόημα για λόγους χαβαλε από κοντά.
Αυτά από το audio police department of Thessaloniki beach.
Ρε συνάδελφε επίτιμε Φαλακροπόδη, πιάσε το γιουμικ να του 'ξηγησεις τ'ονειρο, κι άσε τις μπύρες, θα σου βρω εγώ ποτήρι με χερούλι, μη φοβάσαι τίποτα. Εγώ πίνω και σε ποτηράκι του καφέ, του ελληνικού, το μικρό, σηκώνω και το μικρό δάχτυλο.Εισαικακοςανθρωποςπινειςλαθοςμπυρασελαθοςποτηρι
. . .Ρε τον φαγατε ρε τον ανθρωπο, αφηστε τον λιγο χαλαρα ν απολαυσει το ομορφο κλιμα.
Ο Γιανννης έχει τα εξής προτερήματα
- Έχει δικό του χώρο και άνεση παρεμβασεων
- Έχει υπόβαθρο διαβάσματος
- Έχει ψηφιακό συστημα
- εν ανάγκει . . .Ναι, αλλά δεν προτιθεται να αλλάξει το toe in των ηχειων και ακουει στον απεταξάμενο...
Αγαπητέ Γιάνννη καλώς ήρθες.
Να πω εγώ την κακία μου δεν βλέπω να έχεις πολύ διάθεση στον παραγωγικό διάλογο και τυχόν διορθώσεις - βελτιώσεις.
Έχεις μια κατασταλαγμένη άποψη σωστή ή λάθος δεν με ενδιαφέρει και αντικρούσεις ότι σου έχει προταθεί μέχρι τώρα.
Σαν απλά να ζητάς επιβεβαίωση - επιβράβευση για το σύστημα σου.
Ας πω λοιπόν και εγώ την άποψη μου ότι ας πούμε στις diy μπάσο παγίδες που έχεις γεμίσει με κάλτσες κουβέρτες κλπ αν κάνεις μια μέτρηση πριν και μια μετά θα διαπιστώσεις ότι η συμβολή τους στο χαμηλό είναι μηδαμινή.
Ίσως σε βοηθάνε λίγο πάνω από τα 100Hz.
Δοκίμασε να τα γεμίσεις με ένα εξειδικευμένο υλικό αν θέλεις να κάνεις κάτι.
Σε ευχαριστώ φίλε μου.Αγαπητέ Γιάνννη καλώς ήρθες.
Να πω εγώ την κακία μου δεν βλέπω να έχεις πολύ διάθεση στον παραγωγικό διάλογο και τυχόν διορθώσεις - βελτιώσεις.
Έχεις μια κατασταλαγμένη άποψη σωστή ή λάθος δεν με ενδιαφέρει και αντικρούσεις ότι σου έχει προταθεί μέχρι τώρα.
Σαν απλά να ζητάς επιβεβαίωση - επιβράβευση για το σύστημα σου.
Ας πω λοιπόν και εγώ την άποψη μου ότι ας πούμε στις diy μπάσο παγίδες που έχεις γεμίσει με κάλτσες κουβέρτες κλπ αν κάνεις μια μέτρηση πριν και μια μετά θα διαπιστώσεις ότι η συμβολή τους στο χαμηλό είναι μηδαμινή.
Ίσως σε βοηθάνε λίγο πάνω από τα 100Hz.
Δοκίμασε να τα γεμίσεις με ένα εξειδικευμένο υλικό αν θέλεις να κάνεις κάτι.
Ωραία ,ο τρόπος σκέψης σού εννοώ, αλλά όπως έχεις καταλάβει σε ένα φόρουμ με μερικές χιλιάδες ατομα σύμφωνα με τους διαχειριστές λογικά εισπράττεις το κοντό και το μακρύ του καθενός.Ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι η παραγωγικη κριτικη με πιθανη βελτιωση.
Έχω ένα φούσκωμα στα 31.5 αλλά δε μου είναι ακουστο με τη μουσική που ακούω...Άρα δεν έχεις ικανοποιητικό μπάσο.
Γιατί αν είχες θα είχες θέμα και στα 31Hz.
40€
Ναι αλλά έχει αντικραδασμικά στο dac, αμφιταλαντεύεται.*δεν εχει στηρiγματα καλωδιων
αυτο το τελευταιο τον εσωσε και πειτε εσεις οτι θελετε..
Γνωρίζεις το φαινόμενο του μικροφωνισμου;Ναι αλλά έχει αντικραδασμικά στο dac, αμφιταλαντεύεται.