Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.262
Επανερχομενοι στο θεμα, ειναι αρκετα σημαντικο να γινουν οι μετρησεις.
Αδιαμφισβήτητα, ενας ζωντανος χωρος ακουγεται (ψιλο)αποδεκτα. Αλλα εν προκειμενω, εφοσων υπαρχει η διαθεση και η ορεξη, γιατι να μην εχουμε ακομα καλητερο και σωστοτερο αποτελεσμα..
Μαζι με τις επερχομενες αλλαγες αλλαζει και η ταπετσαρια, ησυχαζει και η μαιμου.
Περιμενω με περιεργεια μετρησεις !!

Reaction score
3.628
Επανερχομενοι στο θεμα, ειναι αρκετα σημαντικο να γινουν οι μετρησεις.
Αδιαμφισβήτητα, ενας ζωντανος χωρος ακουγεται (ψιλο)αποδεκτα. Αλλα εν προκειμενω, εφοσων υπαρχει η διαθεση και η ορεξη, γιατι να μην εχουμε ακομα καλητερο και σωστοτερο αποτελεσμα..
Μαζι με τις επερχομενες αλλαγες αλλαζει και η ταπετσαρια, ησυχαζει και η μαιμου.
Περιμενω με περιεργεια μετρησεις !!
Αναμενω pm απο καποιον καλοθελητη...Αλλιως προβλεπω να μη φευγω με το κεφαλι ψηλα απο αυτο το thread!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.262
... προτιμω να γνωριζω ποσο λαθος ακουω σε σχεση με το να εθελο-αυτω. (αρχικα τουλαχιστων, και οι περεταιρω κινησεις μου, να βαδιζουν προς την σωστη κατευθυνση).
Με το καλο οι μετρησεις..

Reaction score
3.628
... προτιμω να γνωριζω ποσο λαθος ακουω σε σχεση με το να εθελο-αυτω. (αρχικα τουλαχιστων, και οι περεταιρω κινησεις μου, να βαδιζουν προς την σωστη κατευθυνση).
Με το καλο οι μετρησεις..
Ο λογος που ανοιξα το θεμα ειναι η παραγωγικη κριτικη με πιθανη βελτιωση.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.262
... το καλο ειναι οτι δεν το παρακανες με απορροφηση .. αν ζωντανεψει ακομα ο χωρος με διαχυση εισαι ακομα καλητερος.
Επειτα διορθωση στοχευμενη.

Reaction score
3.628
... το καλο ειναι οτι δεν το παρακανες με απορροφηση .. αν ζωντανεψει ακομα ο χωρος με διαχυση εισαι ακομα καλητερος.
Επειτα διορθωση στοχευμενη.
Δοκιμασα αφαιροντας η καλυπτοντας καποια υλικα.Δε μου αρεσε το αποτελεσμα.Πολυ αντηχηση για τα γουστα μου,με μειωμενο βαθος και μικρολεπτομερεια.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.923
Επειδή υπάρχουν όπως βλέπεις πολλές απόψεις - γνώμες, είτε πιο ειδικών, είτε άσχετων όπως η αφεντιά μου, πρόσεξε μην πελαγώσεις. Καλή η γνώμη και οι συμβουλές, όμως προέχει η προσωπική ευχαρίστηση.
Λεπτό το σημείο λοιπόν.

Πράττουμε σύμφωνα με τα γούστα μας. Η μουσική ακρόαση είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση!
Σε άλλους αρέσει το φλατ ηχητικό αποτέλεσμα, σε άλλους τα μπόλικα μπάσα, άλλοι την βρίσκουν με ενεργά και πάει λέγοντας.

Αν θέτεις ένα κομμάτι στο σύστημα και βρίσκεις την νιρβάνα σου, μην το ψάχνεις περαιτέρω.
Αν αντίθετα, κάτι σε ενοχλεί, τότε είμαστε όλοι εδώ....

Από εκεί και πέρα, καλή η παρέα, λέμε και καμιά σαχλαμάρα να περνά η ώρα, την βρίσκουμε παρατηρώντας τα συστήματα των συμμετεχόντων, παίρνουμε και καμιά ιδέα..... και αυτά!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.204
Δοκιμασα αφαιροντας η καλυπτοντας καποια υλικα.Δε μου αρεσε το αποτελεσμα.Πολυ αντηχηση για τα γουστα μου,με μειωμενο βαθος και μικρολεπτομερεια.
Αυτή τώρα η παρατήρηση παραπέμπει τον υποφαινόμενο στην πατροπαράδοτη ορολογία περί...κόκκου.
(Υπενθυμίζοντας κιόλας πως όταν ο ίδιος δεν αντέχει,ξεστομίζει πολύ...΄΄κακές΄΄ λέξεις :p )

Καλό πάντως είναι ότι ο άμεσα ενδιαφερόμενος έχει βάλει τη φαιά ουσία του να δουλεύει και προς χρήσιμες κατευθύνσεις.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.000
Περιμενω το μαστορα!
Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα UMIK-1 και έναν μεγάλο τρίποδα

Μετά θα κάτσεις να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες του REW

Αντιπρόσωπος είναι ο κ.Λάμπρου http://www.projecting-art.com
(τριποδα απο τον Νακα ή απο οπουδήποτε, όλοι κάνουν)

Εναλλακτικά αν βαριέσαι το διάβασμα, θα ανέβει τις επόμενες εβδομάδες επαγγελματίας (Ο Μ.Καστρουνής) που εχει εξοπλισμο και μπορεί να σου κάνει τις μετρήσεις σου.

Ετσι θα διαπιστώσεις αν και κατά πόσον τεκμηριώνονται μετρητικά όσα ισχυρίζεσαι (δεν ;)).

Θα ανεβάσεις τις μετρήσεις εδώ, και βλέπουμε....

Reaction score
3.628
Επειδή υπάρχουν όπως βλέπεις πολλές απόψεις - γνώμες, είτε πιο ειδικών, είτε άσχετων όπως η αφεντιά μου, πρόσεξε μην πελαγώσεις. Καλή η γνώμη και οι συμβουλές, όμως προέχει η προσωπική ευχαρίστηση.
Λεπτό το σημείο λοιπόν.

Πράττουμε σύμφωνα με τα γούστα μας. Η μουσική ακρόαση είναι αποκλειστικά προσωπική υπόθεση!
Σε άλλους αρέσει το φλατ ηχητικό αποτέλεσμα, σε άλλους τα μπόλικα μπάσα, άλλοι την βρίσκουν με ενεργά και πάει λέγοντας.

Αν θέτεις ένα κομμάτι στο σύστημα και βρίσκεις την νιρβάνα σου, μην το ψάχνεις περαιτέρω.
Αν αντίθετα, κάτι σε ενοχλεί, τότε είμαστε όλοι εδώ....

Από εκεί και πέρα, καλή η παρέα, λέμε και καμιά σαχλαμάρα να περνά η ώρα, την βρίσκουμε παρατηρώντας τα συστήματα των συμμετεχόντων, παίρνουμε και καμιά ιδέα..... και αυτά!
Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος!Αλλα ποιος θα ελεγε οχι σε κατι καλυτερο...!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.204
Πεεεεεεεες σε παρακαλωωωωωωώ
...

Έτσι όπως πάει το πράμα,κοντεύουμε να τον ρωτήσουμε...γιατί δεν θα φορούσε κράνος (εσωτερικόν αστείον) .:lolsign:

Reaction score
77
Minimal σετ με passive pre ( γιατί όχι ζευγάρωμα με Exposure Pre ;) , με καθαρό-αποκαλυπτικό συνοδών , ηχογραφησεων ηχείο της Epos , το οποίο όμως δεν "κατεβαίνει" πολύ χαμηλά , και μάλλον εδώ δεν είναι και το ζητούμενο. Κατά τη γνώμη μου η εικόνα δείχνει υπερ-προσπάθεια να τιθασευτεί ο χώρος και να φτάσει ο χαρακτήρας του συστήματος "οδηγώντας" τον στο σημείο ακρόασης. Και άρα μου φαίνονται "λ'ιγα" για την κάλυψή του ".

Reaction score
3.628
Η καλύτερη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα UMIK-1 και έναν μεγάλο τρίποδα

Μετά θα κάτσεις να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες του REW

Αντιπρόσωπος είναι ο κ.Λάμπρου http://www.projecting-art.com
(τριποδα απο τον Νακα ή απο οπουδήποτε, όλοι κάνουν)

Εναλλακτικά αν βαριέσαι το διάβασμα, θα ανέβει τις επόμενες εβδομάδες επαγγελματίας (Ο Μ.Καστρουνής) που εχει εξοπλισμο και μπορεί να σου κάνει τις μετρήσεις σου.

Ετσι θα διαπιστώσεις αν και κατά πόσον τεκμηριώνονται μετρητικά όσα ισχυρίζεσαι (δεν ;)).

Εχω μελετησει tutorials και video του REW.Δε με πολυκαιει η ολη διαδικασια επειδη,οπως προανεφερα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.

Παρολα αυτα μπορει στο μελλον να ακουσει καποιο μελος και να αναφερει την εμπειρια του εδω.
Post automatically merged:

Minimal σετ με passive pre ( γιατί όχι ζευγάρωμα με Exposure Pre ;) , με καθαρό-αποκαλυπτικό συνοδών , ηχογραφησεων ηχείο της Epos , το οποίο όμως δεν "κατεβαίνει" πολύ χαμηλά , και μάλλον εδώ δεν είναι και το ζητούμενο. Κατά τη γνώμη μου η εικόνα δείχνει υπερ-προσπάθεια να τιθασευτεί ο χώρος και να φτάσει ο χαρακτήρας του συστήματος "οδηγώντας" τον στο σημείο ακρόασης. Και άρα μου φαίνονται "λ'ιγα" για την κάλυψή του ".
Ειμαι σιγουρος οτι θα χειροτερευε η ποιοτητα με ενα εξτρα μηχανημα στη σειρα-ποσο μαλλον αυτης της κατηγοριας.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.000
Εχω μελετησει tutorials και video του REW.Δε με πολυκαιει η ολη διαδικασια επειδη,οπως προανεφερα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
Αν είσαι ικανοποιημένος, και δεν θέλεις να δεις πως μετράει το σύστημα, όλα καλά.

Αυτο βέβαια απέχει πολύ απο το να ισχυρίζεσαι πως ξέρεις πως μετράει καλά και δεν έχει προβλήματα. Εγω πάντως προβλέπω τρελές τραμπάλες, minimum +-6db στο μπασο. 12db τραμπάλα και βλέπουμε. Μακάρι να κάνω λάθος.
Παρολα αυτα μπορει στο μελλον να ακουσει καποιο μελος και να αναφερει την εμπειρια του εδω.
Οι υποκειμενικές εντυπώσεις είναι δευτερεύουσες, ειδικά εφόσον δεν συνοδεύονται απο μετρητική επιβεβαίωση.
Εχουν χαβαλέ βέβαια, πίνουμε και καμία μπύρα και περνάμε καλά.
Αλλά αν δεν δούμε γραφήματα, δεν....

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
817
Αγαπητέ Γιάνννη καλώς ήρθες.
Να πω εγώ την κακία μου δεν βλέπω να έχεις πολύ διάθεση στον παραγωγικό διάλογο και τυχόν διορθώσεις - βελτιώσεις.
Έχεις μια κατασταλαγμένη άποψη σωστή ή λάθος δεν με ενδιαφέρει και αντικρούσεις ότι σου έχει προταθεί μέχρι τώρα.
Σαν απλά να ζητάς επιβεβαίωση - επιβράβευση για το σύστημα σου.
Ας πω λοιπόν και εγώ την άποψη μου ότι ας πούμε στις diy μπάσο παγίδες που έχεις γεμίσει με κάλτσες κουβέρτες κλπ αν κάνεις μια μέτρηση πριν και μια μετά θα διαπιστώσεις ότι η συμβολή τους στο χαμηλό είναι μηδαμινή.
Ίσως σε βοηθάνε λίγο πάνω από τα 100Hz.
Δοκίμασε να τα γεμίσεις με ένα εξειδικευμένο υλικό αν θέλεις να κάνεις κάτι.

Reaction score
3.628
Αν είσαι ικανοποιημένος, και δεν θέλεις να δεις πως μετράει το σύστημα, όλα καλά.

Αυτο βέβαια απέχει πολύ απο το να ισχυρίζεσαι πως ξέρεις πως μετράει καλά και δεν έχει προβλήματα. Εγω πάντως προβλέπω τρελές τραμπάλες, minimum +-6db στο μπασο. 12db τραμπάλα και βλέπουμε. Μακάρι να κάνω λάθος.

Οι υποκειμενικές εντυπώσεις είναι δευτερεύουσες, ειδικά εφόσον δεν συνοδεύονται απο μετρητική επιβεβαίωση.
Εχουν χαβαλέ βέβαια, πίνουμε και καμία μπύρα και περνάμε καλά.
Αλλά αν δεν δούμε γραφήματα, δεν....
Δεν ισχυριστηκα οτι μετραει καλα.Παιζει καλα.

Το αυτι μου λεει οτι δεν εχω τα θεματα που λες.Ελαφρυ τονισμο σε 62 και 93 hz που ειναι και τα σοβαρα στασιμα μου.

• Wow
Reactions: PMC

Sonorus

"Επαγγελματίας"
Reaction score
817
Με το αυτί όλα καλά παίζουν!
Βέβαια στην τελική αυτό είναι που μετράει , αφού σου αρέσει τι ψάχνεις λοιπόν;
Έτσι κι αλλιώς αν κάνεις μέτρηση μάλλον θα χάσεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.872
Members
38.252
Νεότερο μέλος
Der Pharao