C
chrispo
Guest
...μόνο οι φάλαινες και τα δελφίνια....για τις νυχτερίδες ίσως..Συγγνωμε φιλε αυτι( η Yoshino)αλλα φιλτρα -0.1db στα 100khz εγω δε μπορω να τα ξεχωρισω...Νομιζω δεν εχεις πολυμελετησει το θεμα.
...μόνο οι φάλαινες και τα δελφίνια....για τις νυχτερίδες ίσως..Συγγνωμε φιλε αυτι( η Yoshino)αλλα φιλτρα -0.1db στα 100khz εγω δε μπορω να τα ξεχωρισω...Νομιζω δεν εχεις πολυμελετησει το θεμα.
Το ακούν το πιντιέφ ...ξύνεις πληγές τώρα ....
εδώ, οι περισσότεροι έχουν τη λογική της..ακρόασης δια της ανάγνωσης....
Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....ξύνεις πληγές τώρα ....
εδώ, οι περισσότεροι έχουν τη λογική της..ακρόασης δια της ανάγνωσης....
Η φωτογραφία φίλτατε Γιάννη αν δε κάνω λάθος αποτυπώνει εικόνες, θα μπορούσες να αξιολογήσεις μια φωτογραφία χωρίς να με δεις, αλλά απλά από τον ήχο.. του κλείστρου????Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....
Αν σε δω για 10 δευτερόλεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??
..και πολλά βάζεις.........χωρίς ακρόαση (έστω για 10 δευτερόλεπτα) .....
καταλαβαινεις πολυ καλα τι θελω να πω, αντιστοιχα το ιδιο ειναι , δε χρειαζεται και τιποτα επιστημες στο να καταλαβεις αν ΟΝΤΩΣ γνωριζεις, μην λες πραγματα που δεν χρειαζονται, δεν σου πα να ακουσω τον ηχο του κλειστρου, αλλα να σε δω το πως τραβας.Η φωτογραφία φίλτατε Γιάννη αν δε κάνω λάθος αποτυπώνει εικόνες, θα μπορούσες να αξιολογήσεις μια φωτογραφία χωρίς να με δεις, αλλά απλά από τον ήχο.. του κλείστρου????
Με άλλα λόγια αν ήσουν τυφλός, θα μπορούσες να αξιολογήσεις τη φωτογραφία ή τη προσπάθεια μου να κρατήσω τη μηχανή????
επαναλαμβάνω λοιπόν..χωρίς ακρόαση (έστω για 10 δευτερόλεπτα) δεν μπορείς με ασφάλεια να αξιολογήσεις πως ακούγεται!!
Ααααα δεν έχεις δει αντιπροσώπους να τρέχουν να βγάλουν το CD γιατί κάποιος το έβαλε στην έκθεση και μπερδεγουέι το σύστημα λέμε μέχρι και εμετό να κάνεις.Ένα σύστημα πρέπει να μπορεί να παίξει τα πάντα, σε στάθμη Reference.
ακριβώς επειδή πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε, γι αυτό σου επαναλαμβάνω, ότι στο παράδειγμα που ανέφερες, έστω έμμεσα(μιας και θα δεις τις κινήσεις μου κι όχι τη φωτογραφία που τράβηξα),θα εμπιστευθείς τα μάτια σου Γιάννη!καταλαβαινεις πολυ καλα τι θελω να πω, αντιστοιχα το ιδιο ειναι , δε χρειαζεται και τιποτα επιστημες στο να καταλαβεις αν ΟΝΤΩΣ γνωριζεις, μην λες πραγματα που δεν χρειαζονται, δεν σου πα να ακουσω τον ηχο του κλειστρου, αλλα να σε δω το πως τραβας.
καταλαβαινομαστε νομιζω , ευκολο ειναι.
Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....
Αν σε δω για 10 δευτερολεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??
Θα μας τρελάνει ο ΛεοντόκαρδοςΗ φωτογραφία φίλτατε Γιάννη αν δε κάνω λάθος αποτυπώνει εικόνες, θα μπορούσες να αξιολογήσεις μια φωτογραφία χωρίς να με δεις, αλλά απλά από τον ήχο.. του κλείστρου????
Με άλλα λόγια αν ήσουν τυφλός, θα μπορούσες να αξιολογήσεις τη φωτογραφία ή τη προσπάθεια μου να κρατήσω τη μηχανή????
επαναλαμβάνω λοιπόν..χωρίς ακρόαση (έστω για 10 δευτερόλεπτα) δεν μπορείς με ασφάλεια να αξιολογήσεις πως ακούγεται!!
Καλέ μας Γιάνννη,δώσε προσοχή στο σκεπτικό που μόλις εφήρμοσες.Υπαρχουν εδω μεσα προθυμα ατομα να ανταλλαξουν κριτικες ακουγοντας και σχολιαζοντας με τα ιδια τους τα αυτια στο χωρο ακροασης και οχι να φανταζονται πως παιζει ενα συστημα μονο απο τις ποσταρισμενς μετρησεις;
Συγγνωμε φιλε αυτι( η Yoshino)αλλα φιλτρα -0.1db στα 100khz εγω δε μπορω να τα ξεχωρισω...Νομιζω δεν εχεις πολυμελετησει το θεμα.
Ο ίδιος το έχω κάνει,αλλά για μοντέλα με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αντί ευσεβών πόθων μεταμφιεσμένων σε...προδιαγραφές.Φίλε Γιάννη με το χέρι στην καρδιά ένα ναι ή ένα όχι, έχεις αγοράσει ηχείο δίχως να το ακούσεις ?
Γιατί; εδώ οι μύτες τρέχουν και τα πόδια μυρίζουν!Από την άλλη, για την ακρόαση, πάλι τα μάτια σου εμπιστευέσαι κι όχι τ αυτιά σου????
Δεν είναι τουλάχιστον οξύμωρο????
σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τις τεράστιες γνώσεις του Γιάννη στη φωτογραφία!!,Ααααα δεν έχεις δει αντιπροσώπους να τρέχουν να βγάλουν το CD γιατί κάποιος το έβαλε στην έκθεση και μπερδεγουέι το σύστημα λέμε μέχρι και εμετό να κάνεις.
Αυτό που λεει ο Γιάννης και μόνο όσοι ασχολούνται έστω και ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία είναι ότι 10" από μακριά χωρίς καν να δει τη έβγαλες ξέρει ήδη το αποτέλεσμα.
Ξαναλέω.
Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία κατάλαβαν. Οι άλλοι ούτε απ έξω δεν πέρασαν.
Τα ίδια λέει και ο Κώστας για τον ήχο.
Αφου δεν υπαρχει ακομα φωτ. μηχανη να βγαζει...σελφι, πως θα τον δεις;;Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....
Αν σε δω για 10 δευτερολεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??
βρε περαστικέ, αν είναι τυφλός, τι θα δει στο pdf??Θα μας τρελάνει ο Λεοντόκαρδος
Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ, κρίνεις από τον ήχο του κλείστρου .
Ο Γιάννης θα δει τα pdf της φωτογραφίας και θα καταλάβει σχεδόν τα πάντα.
Δεν είναι όλα τα "Χ" ίδια.να στο κανω πιο απλο ?
οταν σου λεει η γυναικα το στηθος μου ειναι μεγεθος "Χ" , ξερεις τι μεγεθος ειναι.
πρεπει να το δεις? πρεπει να το πιασεις?
ε ναι ρε μάστορα!
Post automatically merged:
να στο κανω πιο απλο ?
οταν σου λεει η γυναικα το στηθος μου ειναι μεγεθος "Χ" , ξερεις τι μεγεθος ειναι.
πρεπει να το δεις? πρεπει να το πιασεις?