Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.892
ξύνεις πληγές τώρα ....
εδώ, οι περισσότεροι έχουν τη λογική της..ακρόασης δια της ανάγνωσης:wink:....
Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....

Αν σε δω για 10 δευτερολεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??

;):rolleyes:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αγαπημενε Λεανδρε, πες την αληθεια, σκεψου καλα μεσα σου και πες μου την αληθεια....

Αν σε δω για 10 δευτερόλεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??

Η φωτογραφία φίλτατε Γιάννη αν δε κάνω λάθος αποτυπώνει εικόνες, θα μπορούσες να αξιολογήσεις μια φωτογραφία χωρίς να με δεις, αλλά απλά από τον ήχο.. του κλείστρου????
Με άλλα λόγια αν ήσουν τυφλός, θα μπορούσες να αξιολογήσεις τη φωτογραφία ή τη προσπάθεια μου να κρατήσω τη μηχανή????
επαναλαμβάνω λοιπόν..χωρίς ακρόαση (έστω για 10 δευτερόλεπτα) δεν μπορείς με ασφάλεια να αξιολογήσεις πως ακούγεται!!;);)

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.892
Η φωτογραφία φίλτατε Γιάννη αν δε κάνω λάθος αποτυπώνει εικόνες, θα μπορούσες να αξιολογήσεις μια φωτογραφία χωρίς να με δεις, αλλά απλά από τον ήχο.. του κλείστρου????
Με άλλα λόγια αν ήσουν τυφλός, θα μπορούσες να αξιολογήσεις τη φωτογραφία ή τη προσπάθεια μου να κρατήσω τη μηχανή????
επαναλαμβάνω λοιπόν..χωρίς ακρόαση (έστω για 10 δευτερόλεπτα) δεν μπορείς με ασφάλεια να αξιολογήσεις πως ακούγεται!!;);)
καταλαβαινεις πολυ καλα τι θελω να πω, αντιστοιχα το ιδιο ειναι , δε χρειαζεται και τιποτα επιστημες στο να καταλαβεις αν ΟΝΤΩΣ γνωριζεις, μην λες πραγματα που δεν χρειαζονται, δεν σου πα να ακουσω τον ηχο του κλειστρου, αλλα να σε δω το πως τραβας.
καταλαβαινομαστε νομιζω , ευκολο ειναι.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.758
Ρε κερατάδες πονάει το στομάχι μου από τα γέλια. :lol: :lol: :lol:

Ένα σύστημα πρέπει να μπορεί να παίξει τα πάντα, σε στάθμη Reference.
Ααααα δεν έχεις δει αντιπροσώπους να τρέχουν να βγάλουν το CD γιατί κάποιος το έβαλε στην έκθεση και μπερδεγουέι το σύστημα λέμε μέχρι και εμετό να κάνεις. :lol:

Αυτό που λεει ο @Kotsidis John και μόνο όσοι ασχολούνται έστω και ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία θα καταλάβουν είναι ότι 10" από μακριά χωρίς καν να δει τη έβγαλες ξέρει ήδη το αποτέλεσμα.
Ξαναλέω.
Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία κατάλαβαν. Οι άλλοι ούτε απ έξω δεν πέρασαν.
Τα ίδια λέει και ο Κώστας για τον ήχο.

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
καταλαβαινεις πολυ καλα τι θελω να πω, αντιστοιχα το ιδιο ειναι , δε χρειαζεται και τιποτα επιστημες στο να καταλαβεις αν ΟΝΤΩΣ γνωριζεις, μην λες πραγματα που δεν χρειαζονται, δεν σου πα να ακουσω τον ηχο του κλειστρου, αλλα να σε δω το πως τραβας.
καταλαβαινομαστε νομιζω , ευκολο ειναι.
ακριβώς επειδή πιστεύω ότι καταλαβαινόμαστε, γι αυτό σου επαναλαμβάνω, ότι στο παράδειγμα που ανέφερες, έστω έμμεσα(μιας και θα δεις τις κινήσεις μου κι όχι τη φωτογραφία που τράβηξα),θα εμπιστευθείς τα μάτια σου Γιάννη!
Γιατί στη φωτογραφία είναι οπτικό το ερέθισμα!!
Από την άλλη, για την ακρόαση, πάλι τα μάτια σου εμπιστευέσαι κι όχι τ αυτιά σου????
Δεν είναι τουλάχιστον οξύμωρο???? ;) ;)

Reaction score
2.994

Αν σε δω για 10 δευτερολεπτα , να προσπαθεις να βγαλεις μια φωτογραφια η να κρατας τη μηχανη σου, πες μου την αληθεια, πιστευεις δε θα ξερω 99,99 % τι εχεις κανει ακριβως , χωρις καν ποτε να τη δω??

Φίλε Γιάννη με το χέρι στην καρδιά :biggrin::biggrin: ένα ναι ή ένα όχι, έχεις αγοράσει ηχείο δίχως να το ακούσεις ?

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.754
Θα μας τρελάνει ο Λεοντόκαρδος
Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ, κρίνεις από τον ήχο του κλείστρου .
Ο Γιάννης θα δει τα pdf της φωτογραφίας και θα καταλάβει σχεδόν τα πάντα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.115
Υπαρχουν εδω μεσα προθυμα ατομα να ανταλλαξουν κριτικες ακουγοντας και σχολιαζοντας με τα ιδια τους τα αυτια στο χωρο ακροασης και οχι να φανταζονται πως παιζει ενα συστημα μονο απο τις ποσταρισμενς μετρησεις;

Συγγνωμε φιλε αυτι( η Yoshino)αλλα φιλτρα -0.1db στα 100khz εγω δε μπορω να τα ξεχωρισω...Νομιζω δεν εχεις πολυμελετησει το θεμα.
Καλέ μας Γιάνννη,δώσε προσοχή στο σκεπτικό που μόλις εφήρμοσες.

Από τη μια παρατηρείς ότι υπάρχουν πολλοί χομπίστες πρόθυμοι ν'ανταλλάξουν υποκειμενικές ακροαματικές απόψεις
- κι ενδεχομένως γνωστές φιλοφρονήσεις που συνεπάγεται η κοινωνική πτυχή της υψηλής πιστότητας -
υπό την προϋπόθεση βεβαίως να έχουν πρώτα έλθει σε δια ζώσης επαφή με τα ηχοσυστήματα.

Δικαίωμά τους είναι εφόσον τους ευχαριστεί και δεν θα έβλαπταν άλλους.

Και κανένας δεν τους περιφρονεί,εδώ ακόμα και ο υποφαινόμενος έχει ενδώσει σε τέτοια δημοφιλή τακτική στο νήμα "Μόναχο κατόπιν εορτής".

Από την άλλη μεριά όμως Γιάνννη,στον Ear δεν απάντησες για τα υποτιθέμενα φίλτρα RC που θα προέκυπταν με τις δικές σου παραμέτρους καλωδιακής διασύνδεσης υπό όρους εντυπώσεων και υπερφυσικών φαινομένων,αλλά δίδοντας συγκεκριμένη τιμή στην υποτιθέμενη ταπείνωση απόκρισης που θα ίσχυε υπό τις παρούσες συνθήκες.
Δηλαδή απήντησες ως όφειλες με το τεχνικό σου υπόβαθρο...υπό τεχνικούς όρους. ;)

Τροφή για σκέψη.
Φίλε Γιάννη με το χέρι στην καρδιά :biggrin::biggrin: ένα ναι ή ένα όχι, έχεις αγοράσει ηχείο δίχως να το ακούσεις ?
Ο ίδιος το έχω κάνει,αλλά για μοντέλα με πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά αντί ευσεβών πόθων μεταμφιεσμένων σε...προδιαγραφές.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ααααα δεν έχεις δει αντιπροσώπους να τρέχουν να βγάλουν το CD γιατί κάποιος το έβαλε στην έκθεση και μπερδεγουέι το σύστημα λέμε μέχρι και εμετό να κάνεις. :lol:

Αυτό που λεει ο Γιάννης και μόνο όσοι ασχολούνται έστω και ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία είναι ότι 10" από μακριά χωρίς καν να δει τη έβγαλες ξέρει ήδη το αποτέλεσμα.
Ξαναλέω.
Όσοι ασχολούνται με τη φωτογραφία κατάλαβαν. Οι άλλοι ούτε απ έξω δεν πέρασαν.
Τα ίδια λέει και ο Κώστας για τον ήχο.
σε καμιά περίπτωση δεν αμφισβητώ τις τεράστιες γνώσεις του Γιάννη στη φωτογραφία!!,
το ερώτημα μου αφορούσε τη διαφοροποίηση στο μέσο αξιολόγησης που είτε το προς αξιολόγησης αντικείμενο είναι οπτικό, είτε ηχητικό, πάλι τα μάτια μονο χρησιμοποιούμε!!
Τι να κάνουμε ρε παιδιά..μην αγοράζεται ηχεία, τζάμπα πάνε αν δε τ ακούμε κιόλας!!

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609

Αφου δεν υπαρχει ακομα φωτ. μηχανη να βγαζει...σελφι, πως θα τον δεις;;:)
Διοτι ενας Λεανδρος μονο τον εαυτο του βγαζει φωτό. Ολοι οι αλλοι θα τη δουν απ' το πιντιεφ. Σωστός;;;:roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Θα μας τρελάνει ο Λεοντόκαρδος
Αυτό ακριβώς κάνεις εσύ, κρίνεις από τον ήχο του κλείστρου .
Ο Γιάννης θα δει τα pdf της φωτογραφίας και θα καταλάβει σχεδόν τα πάντα.
βρε περαστικέ, αν είναι τυφλός, τι θα δει στο pdf??
Για να δει θέλει τα μάτια του, για να ακούσει θέλει τ αυτιά του !!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.244

Post automatically merged:

να στο κανω πιο απλο ?
οταν σου λεει η γυναικα το στηθος μου ειναι μεγεθος "Χ" , ξερεις τι μεγεθος ειναι.
πρεπει να το δεις? πρεπει να το πιασεις?

Reaction score
2.994
να στο κανω πιο απλο ?
οταν σου λεει η γυναικα το στηθος μου ειναι μεγεθος "Χ" , ξερεις τι μεγεθος ειναι.
Δεν είναι όλα τα "Χ" ίδια.

Αν δεν το 'ξέρες με βάζεις σε σκέψεις.

.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

Post automatically merged:

να στο κανω πιο απλο ?
ε ναι ρε μάστορα!
το Χ δηλώνει μόνο τον όγκο, ούτε αν είναι στητό, ούτε αν είναι αλλήθωρο, ούτε αν η ρόγ@ είναι ..πιατάκι του καφέ!!!
Αν δε το δείς πριν και το δεις μετά...θα είναι αργά!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.848
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29