A
AKARL
Guest
Μην αυτοοικτίρεσαι σύντροφε δικαναλοπαθητικοπαράνομε. Είμαστε πολύ περισσότεροι απ΄τους πολυκάναλους και τσι δγυό τρεις τεράστιους (ιμμέρσιβ) αλλά είμαστε ... καλύτερα παιδγιά.Το συγκεκριμένο κομμάτι βέβαια είναι ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορείς να ακούσεις παραπάνω με 1 (ένα ολογράφως το ξέρω είμαι κατάπτυστος) sub. Χωρίς DSP, ενεργά Crossια και παραφερνάλια. Με παθητικά ηχεία.
Στη συνέχεια ακολουθεί διάλογος του ΝΣ:
Αυτό με το μικρόφωνο το έχω σκεφτεί κι εγώ ρε γμτ. Και όσο και αν είναι μικρό (σχετικά) δεν ξέρω τι να κάνω με δαύτο ...το ψιλοφοβάμαι και δεν το αγοράζω ... ακόμα.
Εντάξει μωρέ, δεν είναι και πολύ μεγάλο.
Εμπειρίες είναι αυτές...
Κοίτα να δεις Νίκο, επειδή ασπάζεσαι τον εμπειριζμό, θεωρώ σημαντική αντίφαση το να απορρίπτεις κάτι χωρίς πρώτα να το δοκιμάσεις, να όπως ακριβώς συμβαίνει με τα ... καβλώδια. Και που κσέρεις, μπορεί και να σε .... αρέζει.Μεγάλο ή μικρό, δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να μη το διαπιστώσω, if you know what I mean.
...
Τελικά ο Νίκος πσήθηκε...
...
Δεν διαφωνώ, και δεν χάνω κάτι να προσπαθήσω να το δοκιμάσω. ΑΝ το καταφέρω, θα έχω τη δυνατότητα να διαχύσω τον τρέχοντα χώρο, τον μελλοντικό χώρο συν (το κερασάκι στη τούρτα-1308) τον χώρο του εξοχικού που κατοικοεδρεύουν τα λατρεμένα DQ10.
Φιξντ. 50 €!Δεν χρειαζεται να πεισθει κανενας και δεν αμφισβητουνται οι εμπειριες κανενος σε σχεση με τεχνολογιες και μηχανηματα. Αυτό που αμφισβητείται είναι οι κατηγορηματικές αποφάνσεις που προκύπτουν από λανθασμένες, μη ελεγχόμενες, μη επιδεχόμενες επανάληψης και διασταύρωσης, και ανόμοιες συνθήκες ακρόασης.
Η, μακράν, μεγαλύτερη φυτιλιάστρα του αβουσάιτ...- άρα τα καλώδια ακούγονται
Φιξντ. Τιμής ένεκεν...Αλλά το όργανομέτρησηςμουσικής απόλαυσης που κουβαλάω πάντα μαζί μου ( αυτιά ) μου είπε ότι κάθε άλλο παρά ψιθύριζε.
Φιξντ. Ένα αβουγουδού...Τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχω προτιμώ να τον περνάω με την οικογένεια ή στα χόμπυ μου, πχ ακούγοντας σγουήπζ, λευκό και ροζ θόρυβο.
Τώρα, Γιάνννη, θα γίνει τση π0υτ@ν@ς....Πάνω σ΄αυτό... εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι σε ένα φόρουμ για τον ήχο απαξιώνεται (από ορισμένους ) ένα απ’ τα βασικά του χαρακτηριστικά… η χροιά ?