Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.493
- κοίτα & την υπογραφή μου . . .Η, μακράν, μεγαλύτερη φυτιλιάστρα του αβουσάιτ...
- κοίτα & την υπογραφή μου . . .Η, μακράν, μεγαλύτερη φυτιλιάστρα του αβουσάιτ...
Σε καταγγέλω καθώς ουδεμία σχέση έχω με την Βουγιουκλάκη που παρουσιάζεις.για να το χαλαρώσουμε και λίγο
όποια ομοιότης με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία!
Ετσι μπραβο μπρε ολντυ, μίλα και λιγο ελληνικα να σε καταλαβαινουμε. Ελεος πια με τα...Cretlish...
οκ, βουγιούκλο τέλος, αυτό είναι καλύτερο¨???Σε καταγγέλω καθώς ουδεμία σχέση έχω με την Βουγιουκλάκη που παρουσιάζεις.
Άσε που δεν πίστευε στα νούμερα και ήθελε να φτιάξει την οικονομία με ζουρνάδες και Γιάνηδες.
Πολλες φορες ο "εγωισμος" μας δεν μας αφηνει να σκεφτουμε και να κρινουμε σωστα.
σ ωραιος. αντε ο μομπι παει σταδιαλα το σιδηρουργειο ηχορυπανση τι το ηθελεςΗ δυσκολία είναι να βγάλεις κρεσεντο κλασσικής μουσικής σε στάθμες αναφοράς, και στο καπάκι να παίξεις Μόμπι και ρέγγε και μέταλ και τρανς, με πλήρη απόκριση στο μπάσο, σε χορταστικές στάθμες για πάρτι, για να γουστάρεις, όχι σε στάθμες ασανσέρ και ψευτοστέρεου που δε θέλει να παίζει δυνατά..
Τι μου θύμισες τώρα... Όταν έκανα το μεταπτυχιακό μου στο Βερολίνο το 2001 άκουσα πολλά δικάναλα συστήματα. Μπαίνω σε ένα κατάστημα και παίζει ακριβώς αυτό το dvd των eagles σε πολυκάναλο με σαμπ, μάλλον σαμπς αν κρίνω από τον σεισμό που προκαλούσε η εισαγωγή.Ξέρω πολύ καλά τη είναι η τεράστια μουσική σκηνή με 2 ηχεία. Μου τα έχουν πει και χαϊεντοφίλοι μου δικάναλοι στο σπίτι μου όταν ήρθαν. Οmnipolar ηχεία βλέπεις.
Αφού τελειώσαν τους έβαλα αυτό
View attachment 140571
και τα διέγραψαν όλα.
Εκτός θέματος: Ο ένας μου ζήτησε να σβήσω το Sub γιατί δεν πίστευε ότι αυτό που ακούει είναι μόνο από τα μπροστινά ηχεία. Του λέω σβηστό είναι, εσύ το έκανες πριν, και ξανά σηκώθηκε για να το δει. Βοηθάει ο χώρος.
Καθόλου δε το θέλω.σ ωραιος. αντε ο μομπι παει σταδιαλα το σιδηρουργειο ηχορυπανση τι το ηθελες
...και να σου ολοκληρώσω τη φαντασίωση,Θα ήθελα να δω τον @leandros σε συνέδριο ακουστικής να ανεβαίνει στο βήμα και να αραδιάζει αυτά που λέει εδώ μέσα.
Η πλάκα είναι ότι είναι ...αστείο!
Λίγα λες...Τα πουλάς όλα και παίρνεις
2χhttps://m.thomann.de/gb/jbl_lsr_310_s_reviews.htm
5χhttps://m.thomann.de/gb/kali_audio_in_8.htm?o=3&search=1571259457
1χhttps://www.sevenoakssoundandvision.co.uk/p-29276-nad-t-758-v3-av-receiver.aspx
Ή πάρε ένα ζευγαράκι Harbeth shl5 plus άκου την μουσικούλα σου και μην ασχολείσαι !
Γιατρέ μου 50 ευρώ είναι καλά ή να ζητήσω παραπάνω ;
wizzy likes this part of the post!Αλλά πρέπει να μπορεί να το παίζει, αν έρθει ο φίλος μου ο γουιζι στο σπίτι, να γουστάρει με τη μουσική που του αρέσει.
Η αλήθεια ειναι πως με το ντεσιμπελόμετρο δεν στήνεις ήχο, είναι παντελώς ανακριβές.Η αλήθεια είναι ότι και με το ντεσιμπελόμετρο παίζοντας συχνότητες, μέτρηση έκανες.
Περίπου.
Σημαίνει "οι τίποτες που νομίζουν ότι είναι ξεχωριστοί, μοναδικοί".
Είναι υποτιμητικό το σχόλιο. Καυστικό.
Και απόλυτα τεκμηριωμένο, άρα αποτελεί αντικειμενική κριτική, σκληρή μεν, αντικειμενική δε.
Μη ξεχνάς ότι ο άνθρωπος έχει σπουδάσει ήχο, κι έχει μια ολόκληρη σταδιοδρομία πάνω σε αυτό το θέμα, με άπειρες γνώσεις και προφανώς και με άπειρες ακουστικές εμπειρίες, κι όχι από συστήματα πορδες.
Όμοιοι τέτοιοι άνθρωποι, αυτοί που οδηγούν τις εξελίξεις και αυτοί που υλοποιούν τις πιο προηγμένες μηχανές όντιο, απαρτίζουν την AES, και εκεί μερικά πράγματα είναι εντελώς ξεκάθαρα:
To AES λέει ότι δεν χρειάζεται να ακούσεις ένα ηχείο για να καταλάβεις πώς παίζει. Το βλέπεις στις μετρήσεις.
Όλοι στο AES έχουν σπουδάσει τον ήχο...
Τώρα πως γίνεται κάθε νιφαδα που αισθάνεται μοναδική να διαφωνεί με τους ανωτέρω, το αφήνω να εξηγηθεί από ένα μυαλό μέσου iq, δεν χρειάζεται υψηλού.
Βεβαίως, όλα τα ανωτέρω είναι διασκεδαστικά..
Δυστυχώς όμως, δε χωράει αντίλογος, τουλάχιστον στα πλαίσια της λογικής.
Γι αυτό απαιτούνται και οι καλοί...πιστωτές (creditors).Λετε τα σαιτ κοινωνικης και αλλης δικτυωσης να λειτουργουν σαν ανεξοδο ego booster
εις βαρος ττητς οποιας αληθειας ?
Μπααα...... Δεν νομιζω.
" Εγωισμε μου δευτερε μου εαυτε....."
Μαρω Μπιζανη
Τα αντικειμενικά δεδομένα ισχύουν εξελισσόμενα.Τα υλικά και οι μέθοδοι υλοποίησης βελτιώνονται μέσω έρευνας και ανάπτυξης με την πάροδο του χρόνου - εκτός και αν πιάσουμε την παραδοσιακή λεπτότοιχη αγγλική σχολή και γνωστούς εκπροσώπους της ή άλλες γνωστές τεχνοτροπίες (μονόδρομα,λυχνίες,κ.ο.κ.).Άρα, να περιμένουμε μέχρι να μάθουν καλά τα μαθήματα ψυχοακουστικής μπας και βγάλουν το τέλειο ηχείο και λήξει επιτέλους η αναζήτηση, να βρούμε την ηχητική μας Ιθάκη. Βέβαια, με τα παραπάνω μόνο θυμό μπορώ να νιώθω καθώς αφού βγαίνουν διαρκώς νέα και καλύτερα ηχεία, είτε δεν έχουν μάθει ακόμα το μάθημα ψυχοακουστικής, είτε μας το κρατάνε μυστικό για να αγοράζουμε διαρκώς νέα ηχεία.
Δηλαδή, είτε είναι σκράπες που τώρα μαθαίνουν και μας κουνάνε το δάχτυλο, είτε μας δουλεύουν για να μας τα παίρνουν.
Στα 2,70μ; Χαχαχαχαχαχαχαεπειδή με τα 6.5in μεγάφωνα στην θέση ακροασης με το ζόρι θα φτάσετε τα 90db στην θέση ακρόασης στους 70Hz
Δεν είναι δικό μου το πρώτο συμπέρασμα από τους γιατρούς το έκλεψα ,το δεύτερο είναι δικό μου, γι’ αυτό κάνω καλή τιμή !Λίγα λες...
Έχει ξοδέψει ολόκληρες περιουσίες πολύς κόσμος για να φτάσει σε αυτά τα συμπεράσματα.
Κι εσύ τα σερβίρεις στο πιάτο με ένα πενηνταρικο;