Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
4.704
Το 92 είχα δώσει τα τεταρτα hi end ηχεία μου και ήδη είχα πάρει μαγκνεπαν σειράς 3.
Τότε είχα counterpoint τελικό, μετά πήρα ear, νομίζω 1-2 χρόνια πιο μετά, τους μονομπλοκ τους 100-ρηδες. Ή αυτούς θα έπαιρνα, ή quicksilver, εκεί είχα κατασταλάξει.
Με προενισχυτή Conrad Johnson έπαιζα, πικάπ το systemdeck.
Transport & dac το πακέτο της meridian, το αρθρωτό......

Τότε είχα ήδη φτιάξει 2 καράβια ηχεία, ανάμεσα στα οποία και πιστό αντίγραφο του spendor s100.
Είχα φτιάξει και ηχεία για ανοιχτή ντίσκο, όπως και για κλειστά μαγαζιά κλαμπ μπαρ κλπ.. έπαιζε πολύ σελεστιον, πάιονιρ σκληρόκωνα, μπλακ γουίντοου, κόρνες και χοάνες, Μάτριξ καμπίνες, χαμός. Τα είχα ήδη κάνει όλα αυτά τότε, και με τα έσοδα τροδοφοδοτούσα το Χάι Εντ.

Τωρα τι εφταιξε και αυτος ο λαμπρος νεος εχασε τον προσανατολισμο του
και κατεληξε να προσκυνα αυτοενισχυομενα Ανταμ απο του Τομαν παραμενει μυστηριο......

Reaction score
12.240
Για να έρθεις σε μένα, η διαδικασία είναι εδώ.
Για να έρθω σε σένα, θέλω μόνο Μόμπι να ακούσω, τίποτε άλλο δε θα ήθελα να ακροαστώ, μου φτάνει κι από Spotify.
Μπορώ να το φέρω σε cd ή στικάκι, και από το κινητό μου παίζει μέσω Spotify και μέσω Tidal.
Θα σου φέρω δώρο μπύρες, εκτός κι αν θες πτιφουρ. ;)

ΥΓ. Moby παίζει μόνο δυνατά, δε γίνεται σε στάθμες κάτω της τυπικής "στάθμης αναφοράς" με τίποτα, ενώ εκτιμάται δεόντως η αρκετά υψηλότερη στάθμη, έστω και για λίγο.
Αφού η διαδικασία για να ακούσουμε στο δικό σου είναι να αφήσουμε το υλικό στον χώρο σου, το δίκαιο είναι ότι κι εσύ φεύγοντας θα πρέπει να αφήσεις το κινητό. Καταγγέλω δύο μέτρα και δύο σταθμά..!!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.521
Νομίζουν ότι θα γίνουν πιο νόστιμα έτσι, μα δεν σκέφτηκαν πως θα στεγνώσουν οι μεσαίες :tongue:
Post automatically merged:

Είστε όλοι κακοί εδώ και θέλετε να καβουρδισετε ηχεία μου φαίνεται :tongue:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.507
Πώς κατάφερε όμως ο αρχηγός ο Γιάννης να ανοίξει νήμα για παρουσίαση και να φτάσει τις 54 σελίδες ενώ το δικό μου το ρημαδι δεν έφτασε ούτε τις δέκα είναι άξιο απορίας...
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις "μαγικές" λέξεις: Hi End, καλώδια, στηρίγματα, "άμα δεν ακούσω δεν πιστεύω τίποτα".... και μερικές ακόμα :p

P

PMC

Guest
Το θέμα είναι ότι όταν δεν είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε τις αντιλήψεις μας ,αυτό δεν θα γίνει ούτε μετά και από 1000 σελίδες. Οι πιο πολλοί, επιβεβαίωση και επιβράβευση αναζητάμε για τις hifi επιλογές μας μπαίνοντας στο φόρουμ και όταν αυτό δεν γίνεται και ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αλήθεια αντί να καταλάβουμε και να δεχτούμε ,αντιδράμε !
Όπως πολλά πράγματα στην ζωή έτσι και αυτό θέλει ανοιχτά μυαλά και καλή θέληση. Η βελτίωση δεν θα έρθει ποτέ όταν εμμένουμε σε αυτά που μας μάθανε άνθρωποι που για να κερδίσουν χρήματα χτισανε πολλές λάθος θεωρίες . Έχουμε γαλουχηθεί με τα λάθη και τις θεωρίες του κάθε παπάρα άσχετου που έγραφε πριν από είκοσι και τριάντα χρόνια σε κάποιο δήθεν ειδικό περιοδικό ( τις πιο πολλές φορές Κατ εντολή του εισαγωγέα αντιπροσώπου ) και όταν πλέον μας δίνεται απλόχερα και δωρεάν η σημερινή γνώση ,αρνούμαστε να την αποδεχθούμε .
Όσο πιο νωρίς το καταλάβουμε τόσο καλύτερα θα εξελιχθούμε....
Καλημέρα καλή εβδομάδα και Καλές ακροάσεις.

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.748
Η βελτίωση δεν θα έρθει ποτέ όταν εμμένουμε σε αυτά που μας μάθανε άνθρωποι που για να κερδίσουν χρήματα χτισανε πολλές λάθος θεωρίες .
Έχουμε γαλουχηθεί με τα λάθη και τις θεωρίες του κάθε παπάρα άσχετου που έγραφε πριν από είκοσι και τριάντα χρόνια σε κάποιο δήθεν ειδικό περιοδικό.
:thumbsup:

Και τώρα τα ίδια γίνονται.

Reaction score
3.628
Γιάνννη άλλος ένας άσχετος μηχανικός ήχου που δεν ξέρει να σχεδιάζει.

Amateurs. :dontmentionit:

View attachment 140947
Σου τρωγεται μου φαινεται...!

Βλεπω μια ωραια ανακλασουλα απο τον παγκο ηχοληψιας...
Και δευτερον,λεπτομερολογοντας,τα ομοξοανικα nearfield που χρησιμοποιει εχουν τα μειονεκτηματακια τους!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.085
Ο @wizzy ρε παιδιά είναι καλά η έπαθε τίποτα; Δεν τον είδα να απαντάει από χτες και έχω ανησυχήσει :tongue: :roflmao: :roflmao:
Δεν κατάλαβες...Είναι σε ΄΄hotline΄΄ με τον μηχανικό που επιμελήθηκε το χώρο του,διαμαρτυρόμενος επειδή - υποτίθεται - ο δεύτερος τον...γέλασε. :)
Πώς κατάφερε όμως ο αρχηγός ο Γιάννης να ανοίξει νήμα για παρουσίαση και να φτάσει τις 54 σελίδες ενώ το δικό μου το ρημαδι δεν έφτασε ούτε τις δέκα είναι άξιο απορίας...
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιες από τις "μαγικές" λέξεις: Hi End, καλώδια, στηρίγματα, "άμα δεν ακούσω δεν πιστεύω τίποτα".... και μερικές ακόμα :p
Υπάρχει εξήγηση,όπως μαρτυρούν εμμέσως οι ανωτέρω επισημάνσεις.
Διότι κατά βάθος...ζηλεύουμε τον Γιάνννη και τη μακαριότητά του. :biggrin:

Τoν ζηλεύουμε συλλογικώς ως ενιαίος οργανισμός,όπως ζηλεύουμε για τα setup και τους συνονόματούς του, όρα jiovanni , John Kotsidis , JOHN MARKOU , και πάει...λέγοντας. :biggrin:
Σου τρωγεται μου φαινεται...!

Βλεπω μια ωραια ανακλασουλα απο τον παγκο ηχοληψιας...
Και δευτερον,λεπτομερολογοντας,τα ομοξοανικα nearfield που χρησιμοποιει εχουν τα μειονεκτηματακια τους!
Ανεξαρτήτως ζήλειας,αυτό το στοιχείο κρίνεται σκόπιμο να το ανέλυες και να το δικαιολογούσες λίγο...με δικά σου κατά προτίμηση λόγια.;)

Last edited:

Reaction score
3.628
Για να έρθεις σε μένα, η διαδικασία είναι εδώ.
Για να έρθω σε σένα, θέλω μόνο Μόμπι να ακούσω, τίποτε άλλο δε θα ήθελα να ακροαστώ, μου φτάνει κι από Spotify.
Μπορώ να το φέρω σε cd ή στικάκι, και από το κινητό μου παίζει μέσω Spotify και μέσω Tidal.
Θα σου φέρω δώρο μπύρες, εκτός κι αν θες πτιφουρ. ;)

ΥΓ. Moby παίζει μόνο δυνατά, δε γίνεται σε στάθμες κάτω της τυπικής "στάθμης αναφοράς" με τίποτα, ενώ εκτιμάται δεόντως η αρκετά υψηλότερη στάθμη, έστω και για λίγο.
Costas,ωραιος ο Moby.Και εγω με το You make me feel μεγαλωσα αλλα το συστημα μου δεν το εστησα με γνωμονα να παιζει δυνατα house,ambient και drum& bass.Επισης γνωριζεις ο ιδιος οτι αυτη η μουσικη δεν ειναι και η καλυτερη για να κρινεις τις αρετες ενος συστηματος...

Τι θα ελεγες λοιπον για γνωστες και σταθερες audiophile ηχογραφησεις jazz,χωρις η εμπειρια να γινει βαρετη;Εχω αρκετα αλμπουμ που σιγοθρα δεν τα ξερεις και θα σου αρεσουν ρυθμικα.

A

AKARL

Guest
τα ομοξοανικα nearfield που χρησιμοποιει εχουν τα μειονεκτηματακια τους!
αυτό το στοιχείο κρίνεται σκόπιμο να το ανέλυες και να το δικαιολογούσες λίγο...με δικά σου κατά προτίμηση λόγια.
Με κομμέgνη την ανάσα προζμένουμε όgλοι την απάντηση του Γιάgνννη...

1571640342186.png

Γιάgνννη δώσε πόνοοοοοοοοοο... :biggrin:

Reaction score
3.628
Δεν κατάλαβες...Είναι σε ΄΄hotline΄΄ με τον μηχανικό που επιμελήθηκε το χώρο του,διαμαρτυρόμενος επειδή - υποτίθεται - ο δεύτερος τον...γέλασε. :)

Υπάρχει εξήγηση,όπως μαρτυρούν εμμέσως οι ανωτέρω επισημάνσεις.
Διότι κατά βάθος...ζηλεύουμε τον Γιάνννη και τη μακαριότητά του. :biggrin:

Τoν ζηλεύουμε συλλογικώς ως ενιαίος οργανισμός,όπως ζηλεύουμε για τα setup και τους συνονόματούς του, όρα jiovanni , John Kotsidis , JOHN MARKOU , και πάει...λέγοντας. :biggrin:

Ανεξαρτήτως ζήλειας,αυτό το στοιχείο κρίνεται σκόπιμο να το ανέλυες και να το δικαιολογούσες λίγο...με δικά σου κατά προτίμηση λόγια.;)
Παιρνοντας σοβαρα την απαιτηση σου,οριστε:

Ολοι ξερουμε ποσο βλαβερη ειναι μια ανκλαση ηχου η οποια ερχεται στο αυτι μας σε λιγοτερα απο 7ms για πολλους λογους και...

Οταν ο κωνος του mid περιβαλλει τουιτερ,δημιουργειται παραμορφωση τυπου κορνας και επισης οταν ο κωνος κινειται δημιουργει παραμορφωσεις στη διασπορα του τουιτερ.

Συστημα διχως Γιανννννννη προκοπη ποτε δεν κανει!!!!!

A

AKARL

Guest
Παιρνοντας σοβαρα την απαιτηση σου,οριστε:

Ολοι ξερουμε ποσο βλαβερη ειναι μια ανκλαση ηχου η οποια ερχεται στο αυτι μας σε λιγοτερα απο 7ms για πολλους λογους και...

Οταν ο κωνος του mid περιβαλλει τουιτερ,δημιουργειται παραμορφωση τυπου κορνας και επισης οταν ο κωνος κινειται δημιουργει παραμορφωσεις στη διασπορα του τουιτερ.

Συστημα διχως Γιανννννννη προκοπη ποτε δεν κανει!!!!!
:cautious: Πστ, Γιάνννη (μεταξύ μας αυτό) να τόνε προσέχεις αυτόν τον Μπούτχια, είναι γνωστός ... παλιοχαραχτήρας. :cautious:

Reaction score
4.209
Ωχ ωχ, γκρεμιστηκε σε λιγα δευτερα ολη η φιλοσοφια της Γκετχαρντ. Αυτους που τους είχαμε στην κορυφη του βουνου, αυτους που ηταν φακεβριθινκ. Πανε τοσοι μηχανικοι στουντιο που τους εμπιστευόντουσαν κι αγοραζαν στα τυφλα και δεν ακουγαν (η ακουγαν και δεν καταλαβαιναν τι ακουγαν).

Ακομη κι αυτοι οι μηχανικοι της JBL που την κοπανησαν και κανανε αυτή τη νεα εταιρια KALI ξεκινησαν με ομοαξανικα, και πανω που χαρηκε το συμπαν τσουυυυπ λαθος το ομοαξονικο. Παμε γι αλλα.

Νομιζω ότι καποιος εδώ μεσα πρεπει πλεον να ξεκινησει να κανει σεμινάρια επι πληρωμη σε στουντιαδες μηχανικους κλπ. Αν εβγαζε και κανα βιβλιο τον βλεπω τον καημενο τον Τουλη να εξαφανίζεται από προσωπου γης.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.247