- Reaction score
- 4.587
Εγώ έβαλα dead can dance γιατί μου είπαν πως οι ηχογραφήσεις των 80's δεν ήταν καλές.καλα εγω λεω να βαλω τιποτα σε bill laswell απο tzadik .. μιας και επεστρεψα σπιτι..
Εγώ έβαλα dead can dance γιατί μου είπαν πως οι ηχογραφήσεις των 80's δεν ήταν καλές.καλα εγω λεω να βαλω τιποτα σε bill laswell απο tzadik .. μιας και επεστρεψα σπιτι..
.. η 4AD εχει αξιοπρεπη ηχο για hi-fi.. αλλα dead can dance ?! μεγαλη παρασκευη εχουμε;Εγώ έβαλα dead can dance γιατί μου είπαν πως οι ηχογραφήσεις των 80's δεν ήταν καλές.
Καλη ιδεα!Βαζω!Εγώ έβαλα dead can dance γιατί μου είπαν πως οι ηχογραφήσεις των 80's δεν ήταν καλές.
Κοίτα χάζευα στο spotify και από Bulgarian voices πέρασα στη lisa gerrard και λέω δεν πάω μία βόλτα και από τα παλιά? μη νομίζεις μετά μπορεί να βάλω αρλέτα, δεν υπάρχει λογική στις επιλογές μου.. η 4AD εχει αξιοπρεπη ηχο για hi-fi.. αλλα dead can dance ?! μεγαλη παρασκευη εχουμε;
Μάλιστα.. μάλιστα...Εδώ δεν πρόκειται περί γραμματικής.αλλά περί...ιεροσυλίας εφόσον διακυβεύεται η ορθή απόδοση στο όνομα ενός σπουδαίου καλλιτέχνη.
Αντί να χαίρεσαι για το πόσο πολύ προσέχω τα γραπτά σου και να μην παραποιείς κατά λάθος μουσικούς-σύμβολα,μου βγαίνεις και...παραπονιάρικος.Μάλιστα.. μάλιστα...
Πίσσα και πούπουλα.Αφήστε τις αντιπαραθέσεις.Ανοιξε πριν λίγο κάποιος θέμα ότι και καλά πήρε ενεργά και δεν του παίζουν καλα και κάτι τέτοια.Δεν κατάλαβα και καλά.Πάμε πάμε.
Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Ένα λινκ?Αφήστε τις αντιπαραθέσεις.Ανοιξε πριν λίγο κάποιος θέμα ότι και καλά πήρε ενεργά και δεν του παίζουν καλα και κάτι τέτοια.Δεν κατάλαβα και καλά.Πάμε πάμε.
Δεν τα βλέπω για ενεργά.Αφήστε τις αντιπαραθέσεις.Ανοιξε πριν λίγο κάποιος θέμα ότι και καλά πήρε ενεργά και δεν του παίζουν καλα και κάτι τέτοια.Δεν κατάλαβα και καλά.Πάμε πάμε.
Αν μιλάμε γι αυτό https://www.avsite.gr/forum/threads/ΗΧΕΙΑ-τις-γνωσεις-σας-παρακαλω.174421/#post-2487252Δεν τα βλέπω για ενεργά.
Ψάχνω και δεν το βρίσκω. Ένα λινκ?
Εικάζω πως πρόκειται περί αυτού :Δεν τα βλέπω για ενεργά.
spmk,δεν μπορώ να προβλέψω πόσο μικρή μπορεί να είναι μια ζωή,γνωρίζω όμως κάθε στιγμή ότι είναι σίγουρα πολύ...αναπάντεχη η διαδρομή της για να έμεναν μαλωμένοι από μακριά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα.Αφήστε τις αντιπαραθέσεις.Ανοιξε πριν λίγο κάποιος θέμα ότι και καλά πήρε ενεργά και δεν του παίζουν καλα και κάτι τέτοια.Δεν κατάλαβα και καλά.Πάμε πάμε.
Δεν είπαμε ότι όλες είναι χάλια!!....Εγώ έβαλα dead can dance γιατί μου είπαν πως οι ηχογραφήσεις των 80's δεν ήταν καλές.
Αγόρασε ενεργά ο Γουτεμβέργιος?Εικάζω πως πρόκειται περί αυτού :
Ενεργά ηχεία
Να, αυτές τις ψυχρές μεσαίες ακούει κι ο μπούτχιας, κι έχει γίνει παγοκολώνα, να την πέφτει με φόρα στα κεφάλια των θερμόαιμων λαμπατοκέφαλων με ντάμπινγκ φάχτορα ζίρο, σα την κοκακόλα τη ζίρο, αυτή την άνοστη. :pwww.avsite.gr
Χωρίς σαμπ τους Ντεντ κεν ντανς;Οι dead can dance, όντως ξεχωρίζουν για την εποχή τους με τον πολύ καλό ήχο τους!..
Είναι λες και ηχογραφήθηκαν στα...60-70's!!