Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
15.469
Πολυ φιλοσοφια πεφτει βρε παιδια , τι θ' απογινουμε εμεις που δεν διαθετουμε πτυχιο φιλοσοφικης ? στα θρανια πρεπει να ξανακαθησουμε ? και το ερωτημα βεβαια ειναι αν θα τα καταφερουμε οπως εχουν σημερα τα πραγματα ...

45544299_10217104778628102_7613229621248524288_n.jpg

:drinks:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.702
Κι εσύ...το ίδιο.Αλλά για να σε ΄΄πειράξω΄΄ λίγο,νομίζω ότι μετά τις τρέχουσες εξελίξεις,θα όφειλες ν'αναζητήσεις και μια ΄΄δεύτερη επαγγελματική γνώμη΄΄ - με τις σχετικές μετρήσεις φυσικά - για την απόδοση στο δικό σου χώρο.:rofl:

Τι στο καλό,μόνο σε θέματα υγείας με γιατρούς θα το κάναμε;;;
Θα ήταν κάτι τέτοιο αυτό που λένε...΄΄unfair΄΄.:laugh:
Έχουσιν γνώση οι φύλακες. ;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Κι εσύ...το ίδιο.Αλλά για να σε ΄΄πειράξω΄΄ λίγο,νομίζω ότι μετά τις τρέχουσες εξελίξεις,θα όφειλες ν'αναζητήσεις και μια ΄΄δεύτερη επαγγελματική γνώμη΄΄ - με τις σχετικές μετρήσεις φυσικά - για την απόδοση στο δικό σου χώρο.:rofl:

Τι στο καλό,μόνο σε θέματα υγείας με γιατρούς θα το κάναμε;;;
Θα ήταν κάτι τέτοιο αυτό που λένε...΄΄unfair΄΄.:laugh:

Σε καλό δρόμο...τριγυρίζεις και χαίρομαι με την επανεμφάνισή σου.
Εκτός των ίδιων των ενισχυτικών αρθρωμάτων,παίζει ρόλο η ολική ποιότητα δόμησης με την εσωτερική διαρρύθμιση τροφοδοσίας και ηλεκτρονικών κυκλωμάτων.Ακόμα κι ένα ακατάλληλο εξάρτημα πάνω στη διαδρομή του σήματος μπορεί να συντελέσει σε τέτοια φαινόμενα.Όπως και να εντεινόταν από προηγούμενα στάδια κατά τη μεταφορά του σήματος υπό μονοτελική τοπολογία σύνδεσης μεταξύ των συσκευών.

Το θέμα είναι να μην στοχεύεις σε μια Monica - θέτοντας υποτίθεται ως απαιτητικός υψηλότατα standards - για να βρισκόσουν στο τέλος ΄΄ικανοποιημένος΄΄ έστω και με αυθεντική - όρα αναλογική - ...φυσαρμόνικα.:lolsign:
Bhutia...Έμπλεξες τα , bhutia σου πάλι!!:lolsign::lolsign::lolsign:
Άλλο Monica...:rolleyes:
1571732330216.png

άλλο φυσαρμόνικα!!...

1571732413898.png

respect bro στη θεά!
respect!!:hi:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.978
View attachment 141030

άλλο φυσαρμόνικα!!...

View attachment 141031

respect bro στη θεά!
Εδώ που τα λέμε την κάνεις και για τραβέ............ εδώ στη φώτο.

Ωραία φώτο διάλεξες μπράβο.

Να το πάρω σα ρέφερενσε;; ;;;;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εγραψα Metric.
ε και?
Ούτε η metric δεν έχει τύχη..μιλάμε πάντα για αρχείο που θα αντιγραφεί από το βινύλιο από το δικό μου πικάπ, οκ?
Θεωρείς λοιπόν ότι το αντιγραμμένο θα παίξει καλύτερα από το πρωτότυπο???
Με τη καμμιά!!!

Reaction score
12.264
ε και?
Ούτε η metric δεν έχει τύχη..μιλάμε πάντα για αρχείο που θα αντιγραφεί από το βινύλιο από το δικό μου πικάπ, οκ?
Με τη καμμιά!!!
Πρόσεξε όμως.. αν γραφτεί απο Kuzma με τρελή παρέα πίσω και πάνω του ( δηλαδή κεφαλή, phono stage, adc converter και πάει λέγοντας )...? Γιατί, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς βινυλίου σε ψηφιακό με τέτοιο εξοπλισμό, με μια μικρή επιβάρυνση. Και αν αυτό το ψηφιακό στη συνέχεια παίξει απο ένα. @@μάτο dac?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Εδώ που τα λέμε την κάνεις και για τραβέ............ εδώ στη φώτο.

Ωραία φώτο διάλεξες μπράβο.

Να το πάρω σα ρέφερενσε;; ;;;;
Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της!
Για τραβέλι δε νομίζω να τι περάσει κανέις άλλος εκτός...από τον alexis!:lol::lol::lol:
Τώρα σε κάποιους αρέσει η ...ψηφιακή επεξεργασία ακόμα και στις φωτογραφίες...:wink:

alexis

Reaction score
30.978
ε και?
Με τη καμμιά!!!
Αγάπη δώσε πόνο. :lol:

Πας γυρεύοντας να αντικαταστήσω τα Maalox.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Διάολε, εκεί πήγε το μυαλό μου, αλλά δίστασα να το ξεστομίσω μην πέσει κανένα χέριασμα εδώ πέρα!
Όχι αποκλειστικώς...όταν μιλάμε για στουντιακές συσκευές κιόλας,εννοούμε και κάθε ψευδο-balanced σύνδεση στην αλυσίδα μέσω γειωμένων πόλων στα XLR ή TS - χωρίς το R της κανονικής...TRS υποδοχής..
Σε κάθε περίπτωση,είμαστε σε καλό δρόμο.
View attachment 141030

άλλο φυσαρμόνικα!!...

View attachment 141031

respect bro στη θεά!
Λέανδρε,στο πλαίσιον της διαφάνειας και του...fair-play κρίνω σκόπιμο να γνωστοποιήσω ότι σε κάθε πείραγμα που σου κάνω λειτουργώ προβλέποντας συνήθως την πιθανή σου ανταπόκριση προκειμένου να έχω υπόψιν τη συνέχεια της δικής μου...
Ιδού λοιπόν δια του λόγου το ασφαλές ότι δεν είχα μπερδέψει τους παραπεμπτικούς συνειρμούς :
:lolsign:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Πρόσεξε όμως.. αν γραφτεί απο Kuzma με τρελή παρέα πίσω και πάνω του ( δηλαδή κεφαλή, phono stage, adc converter και πάει λέγοντας )...? Γιατί, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς βινυλίου σε ψηφιακό με τέτοιο εξοπλισμό, με μια μικρή επιβάρυνση. Και αν αυτό το ψηφιακό στη συνέχεια παίξει απο ένα. @@μάτο dac?
Νίκο, υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ το αντίγραφο να παίξει καλύτερα απ το πρωτότυπο??
Κάτι δε μου λες καλά σήμερα!
Αν γραφτεί με το συνδυασμό που λες, και συγκρίνεις το αντίγραφο με απευθείας παίξιμο στο ίδιο πλατό θα παίξει καλύτερα το αντίγραφο????

Reaction score
12.264
@leandros Αν δηλαδή εγώ πάρω το bda3 του Jiovani ( που το λατρεύω και μόνο που είναι Bryston :p ) και του βάλω να παίξει ένα βαρβάτο dsd ριπαρισμένο απο το γ@μάτο σύστημα αναπαραγωγής, πόσο πιθανό είναι να μη κλάψεις?
Και αν ακόμα ακουστεί ισάξια ( λέμε τώρα ), εγώ θα έχω ένα άλμπουμ που κάτω απο άλλες συνθήκες θα το άκουγα σε mp3 στη καλύτερη;
Post automatically merged:

Νίκο, υπάρχει περίπτωση ΠΟΤΕ το αντίγραφο να παίξει καλύτερα απ το πρωτότυπο??
Κάτι δε μου λες καλά σήμερα!
Αν γραφτεί με το συνδυασμό που λες, και συγκρίνεις το αντίγραφο με απευθείας παίξιμο στο ίδιο πλατό θα παίξει καλύτερα το αντίγραφο????
Πολύ πιθανό να μη παίξει το ίδιο ή καλύτερα. Αλλά πόσοι έχουμε στη διάθεσή μας Kuzma...?

alexis

Reaction score
30.978
Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της!
Του εγχειρισμενου νταλικέρη; ΟΚ

Για τραβέλι δε νομίζω να τι περάσει κανέις άλλος εκτός...από τον alexis!:lol::lol::lol:
Και όποιος έχει μάτια.... :)

Τώρα σε κάποιους αρέσει η ...ψηφιακή επεξεργασία ακόμα και στις φωτογραφίες...:wink:
Εδώ και χρόνια ότι βλέπεις σε panel έχει περάσει από ψηφιακή επεξεργασία, Λέανδρε. ;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
@leandros Αν δηλαδή εγώ πάρω το bda3 του Jiovani ( που το λατρεύω και μόνο που είναι Bryston :p ) και του βάλω να παίξει ένα βαρβάτο dsd ριπαρισμένο απο το γ@μάτο σύστημα αναπαραγωγής, πόσο πιθανό είναι να μη κλάψεις?
Και αν ακόμα ακουστεί ισάξια ( λέμε τώρα ), εγώ θα έχω ένα άλμπουμ που κάτω απο άλλες συνθήκες θα το άκουγα σε mp3 στη καλύτερη;
βρε συ, το παράδειγμα είναι απόλυτα συγκεκριμένο!!
1)Ακούμε και αντιγράφουμε παράλληλα από το δικό μου πλατό ένα κομμάτι
2)βάζουμε το αντεγραμμένο αρχείο από το δικό μου πλατό στο όποιο ντακ θες, θα παίξει καλύτερα?
..δηλαδή θα υπεραποδώσει της εγγραφής που καλείται να αναπαράγει??
για σκέψου το λιγάκι...γίνεται?
το καλύτερο ντακ στο πλανήτη να βάλεις, από τη στιγμή που έχει μια έστω μικρή παραμόρφωση σε οποιαδήποτε συχνότητα του ακουστικού εύρους, όταν κληθεί να αναπαράγει ένα αντεγραμμένο αρχείο από πικάπ, θα προσθέσει και αυτή τη παραμόρφωση κατά την αναπαραγωγή!
επομένως ότι και να γίνει σε αντεγραμμένο από βινύλιο αρχείο, σε σχέση με το άκουσμα από το βινύλιο απευθείας θα παίξει δεδομένα χειρότερα!

Last edited:

A

AKARL

Guest
Βεβαίως, αφού δηλώνουμε οπαδοί της κιρκεγκωριανής εμμέσου επικοινωνίας,
Πληθυντικός ευγενείας ή είσαστε ... πολλοί εντός του αβουσάιτ. :eek: :eek: :eek:

Βεβαίως, αφού δηλώνουμε οπαδοί της κιρκεγκωριανής εμμέσου επικοινωνίας, πράγμα που συνδέει τον Δανό ιππότη της άπειρης παραίτησης με τα πεσσοανικά προσωπεία (βλ. ετερώνυμους): το προφανές εδώ είναι ότι η καταβύθιση στον εαυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω της απομάκρυνσης από αυτόν.
Φιξντ. :biggrin:

Ο Bhutia φρονώ πως έχει αντλήσει πολύτιμα διδάγματα επί τούτου (όπως δηλώνει και η κεκαλυμμένη ταυτότητα του) και ας μην διάβασε ποτέ λέξη από αυτούς τους 2.
Χωρίς να γνωρίζω προσωπικώς τον Guru, δεδομένου ότι είναι καλώς Hidden, είμαι σε θέση να σε διαβεβαιώσω ότι, καταπώς διαφαίνεται, δεν αρκείται στην ανάγνωση αποκλειστικώς ... PDFs. Όπως θα έλεγαν και οι αγγλόφωνοι: He's got a big bag of tricks. :sneaky:

Ευκαιρίας δοθείσης σου απευθύνω και την κάτωθι ερώτηση:

What is your Conceptual Continuity?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940
2)βάζουμε το αντεγραμμένο αρχείο από το δικό μου πλατό στο όποιο ντακ θες, θα παίξει καλύτερα?
Εδώ που έχει φθάσει η ψηφιακή τεχνολογία, δεν μιλάμε για αντίγραφο, αλλά για ομοίωμα. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει διαφορά. Τελεία.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
βρε συ, το παράδειγμα είναι απόλυτα συγκεκριμένο!!
1)Ακούμε και αντιγράφουμε παράλληλα από το δικό μου πλατό ένα κομμάτι
..δηλαδή θα υπεραποδώσει της εγγραφής που καλείται να αναπαράγει??
για σκέψου το λιγάκι...γίνεται?
Εδώ που έχει φθάσει η ψηφιακή τεχνολογία, δεν μιλάμε για αντίγραφο, αλλά για ομοίωμα. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει διαφορά. Τελεία.
Προφανώς αναμένεται να εξαρτηθεί από τα...καλώδια τροφοδοσίας σε φωνογραφικό στάδιο και DAC αντίστοιχα... :lolsign:

Reaction score
4.242
ε και?
Με τη καμμιά!!!
Θα σου παιξει καρμπον ιδιο οπως το πρωτοτυπο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr