Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

A

AKARL

Guest
AKARL,ελπίζω βεβαίως να μην εννοείς τον melina - γνωστό mod της καρδιάς μας και τα συναφή.
Ναι τη Μελίνα και τη Ροζινάντε εννοώ, είναι καλά και ευαίσθητα κορίτσια με πιάνο, γαλλικά και μπαλέτο, δγιαβαζμένα και με πνεβματικές ανησυχίες. :smile::angel:

Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Ναι τη Μελίνα και τη Ροζινάντε εννοώ, είναι καλά και ευαίσθητα κορίτσια με πιάνο, γαλλικά και μπαλέτο και δγιαβαζμένα. :smile::angel:
Και μην παραλείψεις,η δεύτερη είναι και πιο...ρόζικη - όπως λένε...ζόρικη ή φασαριόζικη - ελέω ντραμς με σουρντίνες και άπαντα τα κομφόρ :roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Σου είπα τί συμβαίνει εκεί έξω, ανεξαρτήτως τί δέχεσαι ή όχι.
Measurements or...it never happened ....
όπως υπογράφει κι ο φίλος bhutia.
Δε μπορεί στα καλώδια να θες μετρήσεις και στα dac όχι Κώστα μου, δε γίνεται!
Κι εντάξει, εγώ να τα δεχτώ τα λεγόμενα σου ως σωστά γιατί είμαι..καλός άνθρωπος!... :rolleyes:
Η ..επιστημονική τεκμηρίωση που απαιτείται από τους περισσότερους εδώ μέσα πως θα ικανοποιηθεί χωρίς νούμερα??:wink:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Measurements or...it never happened ....
όπως υπογράφει κι ο φίλος bhutia.
Δε μπορεί στα καλώδια να θες μετρήσεις και στα dac όχι Κώστα μου, δε γίνεται!
Κι εντάξει, εγώ να τα δεχτώ τα λεγόμενα σου ως σωστά γιατί είμαι..καλός άνθρωπος!... :rolleyes:
Η ..επιστημονική τεκμηρίωση που απαιτείται από τους περισσότερους εδώ μέσα πως θα ικανοποιηθεί χωρίς νούμερα??:wink:
Κάτι ανάλογο προβληματίζει ακριβώς και μένα καμιά φορά...και του δικού μου avatar μη εξαιρουμένου,για να μην παρεξηγούμαστε.

Έχουν μολαταύτα τεκμηριωθεί τα νούμερα της (πιθανής) αντιληψιμότητας.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.399
...μωρε καλα τα ελεγε ο Ντειβιντ.... πχοιος τον ακουγε.. :lolsign:
(σε ελευθερη μεταφραση, μαστουρεισον γκοζ κλαουντ εκει εξω απο τη κλινικη, καθαρα σεντονια νοσοκομες και χαπια..του κερατα... ολο και κατι θα βγει απο ολο αυτο..)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
τι κολλημα εχεις με τα 6αρια;:gotcha:
Κανένα.
Είναι πολύ χρήσιμη διάσταση, για ηχεία οροφής σε ασανσέρ, ή για μικρό ντεσκτοπ σύστημα που κάθεσαι στα 60cm.

Αλλά για δορυφόρο σε οικιακό σύστημα υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής;

Ας γελάσω.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ.

Είναι εντελώς ακατάλληλο μέγεθος για φυσιολογική απόσταση ακρόασης σε σπίτι.

Ακόμα και το 7", περιορίζει την απόσταση ακρόασης κάτω από 2μ, το πολύ στο 1,8.

Θα έπρεπε κανονικά να καταργηθούν όλα τα οικιακά ηχεία με γουφερ μικρότερο των 8", ώστε να έχεις ένα 2-μετρο γεμάτο για απόσταση ακρόασης.

Μιλάω για δορυφόρους πάντα.

Δηλαδή, έτσι κι αλλιώς η ύπαρξη σαμπ είναι μια άλλη υπόθεση, είναι δεδομένη.

Για 2,5μ απόσταση ακρόασης, δε φτάνει ένα 8" στο δορυφόρο. Θες 9".

Εντάξει;

Εσύ έχεις ακατάλληλη διάμετρο μιντγουφερ για το δορυφόρο σου στην απόσταση ακρόασης που χρησιμοποιείται, και ξέχασες να βάλεις τα σαμπ.

Δηλαδή, ραδιόφωνο σε ασανσέρ παίζει το ίδιο, και μπορεί και καλύτερα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω γι'αυτο που λέει ο @Costas Coyias. Ότι δηλαδή υπάρχουν ADC με 1:1 πιστότητα. Δεν είναι απίθανο. Σε αυτή τη περίπτωση, ναι θα είναι το ίδιο αν έχεις και ένα 1:1 dac.
Πρόσεξε όμως τί παίζει. Εγώ έχω κατώτερο σύστημα πλατώ, βραχίονα, κεφαλής και phono stage απο εσένα. Αν λοιπόν πάρω αντίγραφο απο το δικό σου σύστημα, γιατί να μην ακούω καλύτερα στο δικό μου σύστημα σε σύγκριση με το αποτέλεσμα του δικού μου πικάπ...?
το 1:1 απλά υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του @Costas Coyias. Κανένα μηχάνημα δε μετράει το απόλυτο! κανένα!
Τώρα, αναφορικά με το 2ο σκέλος σου ναι, εκεί ένα αρχείο ριπαρισμένο από ένα καλό συνδυασμό πλατό-βραχίονα-κεφαλη-phono, αν αναπαραχθεί από ένα καλό dac θα ακουστεί καλύτερα από ότι το ίδιο το βινύλιο παιγμένο από υποδεέστερο συνδυασμό πικάπ-βραχίονα-κεφαλή και phono, μιας και στο αρχείο θα υπάρχουν λεπτομέρειες από το ακριβότερο setup που το φτηνό δε τις "διαβάζει".
Αυτό όμως δεν ήταν το σενάριο πάνω στο οποίο μιλάμε..;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
8-)Παρε ενα τηλεφωνο στη Raidho,στη GR Research η στη Joseph Audio και ψαλτους που κοροιδευουν τοσο κοσμο οι αχρηστοι!!!
Εγώ σου λέω τι ισχύει, στα πλαίσια υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, και συ μου απαντάς με τα διαθέσιμα προϊόντα αναλόγως ζήτησης μάρκετινγκ lifestyle και περιθωρίου κέρδους.

Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.

Τουλ.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.399
.. μονο που οποιοδηποτε αναλογικο συστημα ειναι καταδικασμενο εξ ορισμου νανανανναναανα ... να κανει παραχωρησεις, ντε φακτο (εκ κατασκευης και εξ ορισμου). Κατι το οποιο δεν ειναι απαραιτητα κακο, μιας και οι σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων εκει βασιζονται (στην παραχωριση), ομολογω οτι ειναι ανθρωπινο ολο αυτο, γι αυτο και εγινα μεσα στη ζουγκλα μια μαιμου...

Reaction score
3.628
Εγώ σου λέω τι ισχύει, στα πλαίσια υψηλής πιστότητας αναπαραγωγής, και συ μου απαντάς με τα διαθέσιμα προϊόντα αναλόγως ζήτησης μάρκετινγκ lifestyle και περιθωρίου κέρδους.

Τι κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω.

Τουλ.
Δεν καταλαβες καλα Κωτσο!

Μιλαω για τις κριτικες των εταιριων αυτων που χρησιμοποιουν κατα κορον ηχεια ασανσερ.

Reaction score
891
Τώρα παραπονιέστε για το 0,000Χ που μπορεί να έχει το DAC, όταν τα ηχεία των περισσότερων μπορεί να εισάγουν παραμόρφωση που μπορεί να αγγίξει και διψήφιο αριθμό αναλόγως τη συχνότητα, έτσι και το πιέσετε λίγο παραπάνω από θόρυβο συζήτησης; Σοβαρευτείτε λίγο, καλό το το τρόλινγκ αλλά να συζητάμε επί λογικής βάσης.

Reaction score
3.628
Τώρα παραπονιέστε για το 0,000Χ που μπορεί να έχει το DAC, όταν τα ηχεία των περισσότερων μπορεί να εισάγουν παραμόρφωση που μπορεί να αγγίξει και διψήφιο αριθμό αναλόγως τη συχνότητα, έτσι και το πιέσετε λίγο παραπάνω από θόρυβο συζήτησης; Σοβαρευτείτε λίγο, καλό το το τρόλινγκ αλλά να συζητάμε επί λογικής βάσης.
Οσο λιγοτερη παραμορφωση προσδιδει η ΟΛΗ αλυσιδα,τοσο καλυτερα!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.399
Άλλο ένα γράφημα που επιβεβαιώνει τις 85" minimum για μένα για 4Κ. Στα 8Κ που θα πάω; :o:lolsign:
ζε νε σε πα... εσυ θα κατσεις στη θεση σου, και ασε την οθονη να κανει οτι θελει..λολ το καλο με την εικονα ειναι οτι fix (μετριμενα κουκια, μετριμενες μπανανες). ε μετα το οριο ειναι ο τοιχος.. και το μεσο αποθηκευσης..

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
προφανώς και τώρα εσύ τρολάρεις @Konnos ...ποιός έβαλε στην εξίσωση και τα ηχεία???
Είπαμε, αν ακουστεί ένα βινύλιο από το x setup αναλογικό και μετά ακούσουμε αυτό το βινύλιο, απ αυτό το setup ριπαρισμένο, στο ίδιο σύστημα, με το όποιο dac, επί λογικής βάσης, αν έχει 0,000Χ παραμόρφωση, θ ακούσεις 99,999Z απ αυτό που θ άκουγες απευθείας απ το βινύλιο.
Αυτό είναι αδιαμφσβήτητο και αδιαπραγμάτευτο!
Απλά μαθηματικά και..pdf! :wink:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.978
το 1:1 απλά υπάρχει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του @Costas Coyias. Κανένα μηχάνημα δε μετράει το απόλυτο! κανένα!
Μην επιμένεις.
Από τη δεκαετία του 90 υπάρχουν.
Στα της εικόνας που είχα μπροστά μου, υπήρχε ψηφιακή κασέτα και μηχάνημα της SONY που αντέγραφε 1:1. PERIOD

Το μηχάνημα και η κασέτα ήταν D1 όπως τα έλεγαν. 150.000€ το deck και 300€ το κάθε 90' tape.
d1-minidv-tape-comparison-2-300x258.jpg
s-l400.jpg

Η δε Panasonic είχε τα D5 λίγο φθηνότερα.
DoCDj_3VAAUfEHU.jpg
AJ-D53700B.jpg

1:1 σε tape πριν 30 χρόνια.
Φαντάσου τη γίνεται 30 χρόνια μετά. Λέανδρε.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.038
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr