- Reaction score
- 36.119
τι εχουμε παθει τελευταια βρε Θεουλημ !
Γιατί, λες να την καταλάβει;Επειδή έχεις αρχίσει να γίνεσαι προσβλητικός, μήπως, λέω μήπως, θέλεις να σου στείλω τη μελέτη του χώρου αντί για φωτογραφίες;
Ολος ο κοσμος νομιζει οτι εισαι Διδυμοι....Αλλά το ζώδιό μου δεν το αποκαλύπτω διότι...δεν πιστεύω σε τέτοια......
Φίλε, η γνώση πρέπει να διαχέεται. Εάν θέλει, θα του παρέχω τη γνώση. Το εάν θα την καταλάβει ή/και εκμεταλλευτεί προς όφελός του, είναι δικό του θέμα.Γιατί, λες να την καταλάβει;
ποπο μπλοφα!! δεν ειναι ??Ολος ο κοσμος νομιζει οτι εισαι Διδυμοι....
Θα φταινε οι κωλοτουμπες.....
η το αβαταρ... Διαλεξε...
Άσε... άρχισα να βαριέμαι...τι εχουμε παθει τελευταια βρε Θεουλημ !
...Ολος ο κοσμος νομιζει οτι εισαι Διδυμοι....
Θα φταινε οι κωλοτουμπες.....
η το αβαταρ... Διαλεξε...
Υπάρχουν και όρια στη (μεταδιδόμενη) Γνώση...τέκνον JFK.τι εχουμε παθει τελευταια βρε Θεουλημ !
Στο κλέβω σήμερα παίρνω τις καινούργιες. Εξαιρετική ιδέα!Μήπως θες καμία μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου;
Τουλ.
Άστα Χάος φανερώσου.τι εχουμε παθει τελευταια βρε Θεουλημ !
- υπομονή , τελειώνει η προθέρμανση . . . στην 101 σελίδα ξεκινάμε γεράΆσε... άρχισα να βαριέμαι...
Αυτόν μύγα τσετσέ τον δάγκωσε και ξεκίνησε να ουρλιάζει;Χάος γένετο
Δεν ουρλιάζει, φίλε Κώστα, δεν ουρλιάζει. Τραγουδάει ο άνθρωπος! Να, κάτι τέτοια θα φέρω να ακούσουμε στο σύστημά σου, δεν πειράζει, ε;Αυτόν μύγα τσετσέ τον δάγκωσε και ξεκίνησε να ουρλιάζει;
Έχεις pm. Είπαμε, η γνώση πρέπει να μοιράζεται.@wizzy θα μου στείλεις την μελέτη;
Όχι ότι θα καταλάβω και πολλά.
- έχεις ελέγξει το σύστημα για πιθανές παραμορφώσεις ; . . .Αυτόν μύγα τσετσέ τον δάγκωσε και ξεκίνησε να ουρλιάζει;
Να φέρεις ο,τι θες και κάτσε να τα ακούσεις, εγώ θα πάω σε απόσταση ασφαλείας, στην αυλή να παίζω με τα σκυλιά.Να, κάτι τέτοια θα φέρω να ακούσουμε στο σύστημά σου, δεν πειράζει, ε;
Δεν γίνεται! Βασικά, οι επιλογές σου είναι δύο: θα μείνεις και θα ακούσεις ή θα φέρω τον @PAULT να βάλει μουσική και μετά δεν θα έχεις σύστημα/δωμάτιο/σκυλιά/γείτονες κτλ.Να φέρεις ο,τι θες και κάτσε να τα ακούσεις, εγώ θα πάω σε απόσταση ασφαλείας, στην αυλή να παίζω με τα σκυλιά.