Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.487
Γνωρίζεις ότι τα δεδομένα είναι υπεράνω...like,αλλά θεωρώ ότι ο Γιάνννης δεν αναμένεται να μεταπειστεί από σκέτη παράθεση δεδομένων.
Ναι, είναι ανεπιδεκτος μάθησης, το καταλάβαμε, μην ανησυχείς.

Τα γράφω για ν'ακούει η πεθερά. ;)
Ψαξτο
Να λες στον μπουτχια "ψαξτο", είναι μεγαλύτερο ατόπημα από το να πιστεύεις ότι η γη είναι επίπεδη.

Ψαξτο.

received_1029022023958966.jpeg

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.800
Σιγουρα.Αλλο ομως η εξελιξη και αλλο η εγκατασταση.

Δε μου απαντησω καποιος:πως καλιμπραρουν τα Wilson στο χωρο του καθε αγοραστη;;
Αυτά τα κάνουν μόνο οι θεοί της ακουστικής. Ένας μαντραχαλος να κόβει βόλτες στο δωμάτιο.
Φώναξε τον Λέανδρο να κόβεται βόλτες γύρω γύρω με κουβέρτες ριχτάρια , σαν Μεξικάνοι τουρίστες θα ειστε.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.398
Μαιμουδακι,εδω μιλαμε για μονιμη βλαβη και οχι κερι...
.... θα στο πω λιγο διαφορετικα, σκεψου τι χρειαζεται (ακομα) για να ανεβασεις 10db χωρις προβλημα, στο χωρο σου, και λεμε οτι γινεται και εκει ειναι το ζητουμενο.

Reaction score
3.628
Είπα κι εγώ...
Post automatically merged:

Θέλεις να πεις ότι η WASP κοντράρει τη μελέτη που έγινε στον χώρο του wizzy? Επειδή μου την έστειλε και της έριξα μια ματιά, υποψιάζομαι ότι αν τη διαβάσω προσεκτικά, θα μάθω και τί σώβρακο φόραγε ο wizzy.Μετρησεις εγιναν...Μετρα δε βλεπω να ληφθηκαν πληρως!

Edit: προφανώς και δεν είμαι ειδικός, αλλά η μελέτη είναι αναλυτικότατη ως προς τον συγκεκριμένο χώρο, με προϋπολογισμένη την απόδοση της παρέμβασης και με μετρήσεις πριν και μετά που επιβεβαιώνουν τους προϋπολογισμούς. Κάτσε καλά.
Δε λεω οτι η Wasp κοντραρει...

Λεω ομως οτι μπορω να δωσω καποιες συμβουλες στον wizzy...

A

AKARL

Guest
.... θα στο πω λιγο διαφορετικα, σκεψου τι χρειαζεται (ακομα) για να ανεβασεις 10db χωρις προβλημα, στο χωρο σου, και λεμε οτι γινεται και εκει ειναι το ζητουμενο.
ΔΕΝ γίνεται ν' ΑΚΟΥΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΛΕΜΕ ΤΙΔΕΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣΠΧΙΑ?!?!?!?!?!?! :gotcha::tongue::biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
3.628
Αυτά τα κάνουν μόνο οι θεοί της ακουστικής. Ένας μαντραχαλος να κόβει βόλτες στο δωμάτιο.
Φώναξε τον Λέανδρο να κόβεται βόλτες γύρω γύρω με κουβέρτες ριχτάρια , σαν Μεξικάνοι τουρίστες θα ειστε.
Δε χρειαζεται να κοβεις βολτες αν ξερεις τι πρεπει να κανεις.Εκτος αν εσυ εκοβες βολτες ξυνοντας το κεφαλι σου ταυτοχρονως... :gotcha:

Reaction score
4.708
Οσο λιγοτερη παραμορφωση προσδιδει η ΟΛΗ αλυσιδα,τοσο καλυτερα!
Να κατι που δεν πρεπει να ξεχναμε!
Επισης να μη συγχεουμε max spl και δυναμικο ευρος...
Το τελευταιο ειναι πολυ πιο σημαντικο κατα τη γνωμη μου και μπορει να επιτευχθει
και σε κατωτερα spl....

Last edited:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Οι κουβέρτες χρειάζονται περισσότερο στο τσοπανακο... εκεί..στο Χειμαδιό!!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.398
ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΛΕΜΕ ΤΙΔΕΓΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣΠΧΙΑ?!?!?!?!?!?! :gotcha::tongue::biggrin:
... ειναι λιγο διαφορετικη η προσεγκιση, as simple as "το αξιωμα της μαιμους RT60: δεν σε νοιαζει το RT60, οταν ακους στα 60db" -ετσι και εκδοσω αυτη τη φαρσα, θα τη πουλαω σε χαιενταδες και θα γινω πλουσιος, το προβλημα ειναι οτι δεν δεχομαι δεοντολογικα να με πολυπαιρνουν στα σοβαρα / κρατα το σοου μαιμου, γαρ - εν το μεταξυ ειναι απιστευτο το ποσο υπομονετικοι εχουμε γινει και ανεκτικοι, γιατι αραγε ερχεται η συντελια του κοσμου..και μετανιωνουμε για τα αμαρτηματα μας εντως και εκτως φορουμ ?

Reaction score
12.264

Η μελέτη είναι του wizzy. Ας σου απαντήσει αυτός. Δεν μπορώ να κάνω κηδεία με ξένα κόλιβα. Μπορώ μόνο να θαυμάζω.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.702
Η μελέτη είναι του wizzy. Ας σου απαντήσει αυτός. Δεν μπορώ να κάνω κηδεία με ξένα κόλιβα. Μπορώ μόνο να θαυμάζω.
Παρών!

Για πες! Θα τις μεταφέρω στον μηχανικό ακουστικής για να δούμε τι θα πει κι αυτός.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.060
Ασε ρε κοταρα. Βλακειες ειναι. Καλα τα ειπες. Σε λιγο θα μου πεις οτι γουσταρεις και γκαραζ.
Ποιόν είπες Ρε Κοτάρα? Παλιο πατσαβούρα?
Όχι ούτε γκαράζ , ούτε τίποτα από δαύτα δεν γουστάρω. :gotcha:

Reaction score
3.628
Παρών!

Για πες! Θα τις μεταφέρω στον μηχανικό ακουστικής για να δούμε τι θα πει κι αυτός.
Agreed!Ανοιξε και θεμα περι αυτου αν θελεις!

Για αρχη θελω φωτογραφιες του χωρου σου οπως ειναι τωρα.

C

chrispo

Guest
Η εξέλιξη πάντως του νήματος γίνεται κατάλληλη για όσους θα επιδίωκαν να σπουδάσουν...
΄΄Ψυχολογία εξ αποστάσεως΄΄. ;)

..τα ξένα πανεπιστήμια ήδη έχουν ενεργοποιήσει το Auto Translation.
Στις 100 σελίδες θα μας κάνουν like και οι Κινέζοι, μαζί με τους Ιάπωνες.:biggrin:

TGD

Reaction score
8.873
Χωρίς πλάκα πάντως, μεγάλη έκθεση έκανε ο Z Reviews που έστησε συστηματάρες με φοβερά χαμηλό budget από διάφορες μάρκες. Φαντάζομαι θα είχε μια σχετική βοήθεια απ τους χορηγούς, αλλά είναι γεγονός οτι αν δεν έχεις ξανασχοληθεί με ήχο και μπεις και δεις 5χίλιαρα για πολυκάναλο, στρίβεις και αλλάζεις δωμάτιο. Αν όμως σου παρουσιάσει ο άλλος συστηματάκι με 400-600 ευρό να φυσάει, το ξανασκέφτεσαι.
Και ναι, μιλάει για "χαρτόκουτες γεμισμένες με κουβέρτες". Στο 3:43.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Λέανδρε ;

Είσαι flatearther ;

Κοίτα μη φτάσεις στη άκρη και πέσεις.

Τη θα κάνουμε μετά;
Όχι αγαπητέ Alexis,δεν έχω ασπαστεί ακόμα τις πεποιθήσεις και απόψεις σου!...
Post automatically merged:

Να σου δώσω όσες θέλεις αν είναι να σκεπάσεις τα στάσιμα για να μην κρυώνουν.
Κράτα τες φίλε μου, θα σου χρειαστούν στη στρούγκα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.037
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr