Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.800
Ε που να τις βρουν οι Μεγαλοκοπέλες
Υπό στάθμη αναφοράς 75 dB εμφανίζει πάντως ακυρώσεις τάξης 10 dB στη ζώνη 50-60 και οπωσδήποτε αισθητές ακροαματικώς και ασύμμετρες μεταξύ των δύο καναλιών υποχωρήσεις ενέργειας τάξης 15 dB στη ζώνη του αντικτύπου στην αίσθηση των χαμηλών.Μα πως!!!!!
Το διαγραμμα σου αγγιζει την τελειοτητα,αφου!!!!
Εχεις αγγιξει το απολυτο-μην αλλαξεις τιποτα!Status God που λεμε.
Γιατί το dirac σιδερώνει τα 120hz κι όχι τα 160?
Α,το παιξε π@υστικα.Η υποδιαιρεση νομιζα ηταν 5αρα.Και παλι δε βελεπουμε τα Ιμαλαια στην καμπυλη αυτη.Πολυ καλη για οικιακο περιβαλλον.Υπό στάθμη αναφοράς 75 dB εμφανίζει πάντως ακυρώσεις τάξης 10 dB στη ζώνη 50-60 και οπωσδήποτε αισθητές ακροαματικώς και ασύμμετρες μεταξύ των δύο καναλιών υποχωρήσεις ενέργειας τάξης 15 dB στη ζώνη του αντίκτυπου.
Δε με λες, τη σιδερώνεις την καμπύλη;
Δε με λες, τη σιδερώνεις την καμπύλη;
Μαρτυριάρη.Όπου να ΄ναι θα γράψει ο Νταχάρης.
Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο...
ναι την καρι0λα...που ναξερα...ότι μετά από χρόνια ο @Γιάνννης θα έκανε τέτοια ανατροπή να ζητούσα πράμαΜόνο σεμενάκια έχει το Γωγουλίνι. Απόσβεση μηδέν.
μπρος-πίσω...ανά 15 μέρες αλλαγή.....παρακαλάω για φεβρουάριο...να κερδίσω 2 μέρεςΤώρα γυρνάτε με σκ@τωμένα βρακιά σα να λέμε;
και ο τσοπανάκος σου που ανταμώνεις τι βοσκάει? λαγοκέφαλους?Κατσίκες και πρόβατα δεν έχει εδώ. Αλεπούδες, ασβούς, σκλιά μέσα στον κήπο κι αγριογούρουνα δίπλα.
Ένα λεπτό πέρασε μόλις!Όπου να ΄ναι θα γράψει ο Νταχάρης.
ναι...πες με και φταίχτη τώρα....Ρε μ@λάκα, δε σου είπα στο τηλέφωνο
να διαβάσεις όλο το thread και μετά να γράψεις;
Οι μετρήσεις θα μπορούσαμε να είναι και χάλια .......των άλλων!!!!
τις πήρες που τις πήρες..από το διαδίκτυο, δε διάλεγες καμιά καλύτερη μέτρηση με μικρότερη βύθιση από τα 10db στα 150-160hz?????
πφφφ...ερασιτέχνες.....
υ.σ. για τα 50-60 στην είπε κι ο bhutia, οπότε..σε λυπήθηκα!
άντε γεια....Όπου να ΄ναι θα γράψει ο Νταχάρης.
Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο...
Θέλω να αγοράσω καλές ωτοασπίδες που να κόβουν τα πάντα...μπορείς να προτείνεις; για ύπνο τις Θέλω..Αγαπητέ μου φίλε γουιζι, θα κάτσω μαζί σου να τα ακούσω.
Έχω κάτι ωτοασπιδες, ούτε που φαίνονται...
Πο..τια ανάλυση 1/24 και αντριλα ΕΓΩ το ακούω παίζω τέλεια θαυμάστε με;Α,το παιξε π@υστικα.Η υποδιαιρεση νομιζα ηταν 5αρα.Και παλι δε βελεπουμε τα Ιμαλαια στην καμπυλη αυτη.Πολυ καλη για οικιακο περιβαλλον.
Γιατι? ενοχλαμε κανεναν?Δεν μας νοιάζει ρε κορίτσια.
Τα φόρουμ είναι ανταλλαγή γνώσεων και όχι για να κάνετε πασαρέλα.
το κινητό κοιτάς και μετράς ή καλείς τον ΟΤΕ κάθε 3 και λίγο?Ένα λεπτό πέρασε μόλις!
Σ' έχει γ@μ1σ31 ηλικιωμένος μωρή;πάρε ένα ZER που έχει και κουμπί sos για ηλικιωμένους
Μ' αναστατώνςΓιατι? ενοχλαμε κανεναν?
και με γοβες αμαλαχει κανουμε και με προχειρη αλεπου στα κρυα.
Ενοχλαμε καμια?