- Reaction score
- 460
Έχω μείνει speechless
E ναι. Αλλά ακομα να μαθει ντραμς.Έχω μείνει speechless
Κι εγώ που νόμιζα πως εννοούσες τον Καρμίν Αππίς.Ο μυτογκας των Maiden
Όχι . Ποτέ δεν είχα.ψιτ....καλικάρ....
φέιςμπουκ δεν έχεις?
Κακίες !!στο για μπανάκι με την σύζυγο τουE ναι. Αλλά ακομα να μαθει ντραμς.
Τετχοια έχεις βάλει ρε χαμενε κάτου από τον βιντατζ τον ενισχυτή σου και απεΧτησε τετχοιες χροιές??€ 20,80 | PAPRI 43x37mm DIY Plastic Feet Pad with Steel Spring For CD Player Preamp LP Turntable Speaker DAC Amplifier Guitar
Όταν μετράς με ντεσιμπελομετρο ουσιαστικά μετράς κορυφές στις χαμηλές συχνοτητες. Αυτες δίνουν την ανώτερη τιμη στάθμης.
Όταν το ντεσιμπελομετρο καταγράφει 85 db σε ένα μουσικό θέμα πλούσιο σε συχνοτητες αυτές (85db) είναι οι χαμηλές συχνοτητες. Οι υπόλοιπες παίζουν ΠΟΛΥ πιο χαμηλά σε στάθμες .
Όταν μια εταιρία κατασκευάζει ένα ηχείο σου δείχνει ότι μπορεί να παίξει πχ 20 έως 20000 hz 110 db.
Αυτή η μέτρηση είναι φλατ. Ολες οι συχνοτητες στα ίδια db.
Όμως όταν ακούμε μουσική οι συχνοτητες δεν είναι φλατ.
Οι χαμηλές είναι πολύ δυνατότερες από τις υπόλοιπες με τις μέσο υψηλές και υψηλές να είναι οι πιο μικρές σε Ένταση.
Όποτε για να μπορουν να ακουστούν σωστά οι χαμηλές χρειάζεσαι σαμπ.
Χωρίς σαμπ πάντα θα σου λείπουν (οι σωστές ) στάθμες από αυτό που ακούς.
τι είναι ρε? ταξί?Κοίτα, κανονικά κάθε 70.000 θέλουν έλεγχο...
εξαρτάται το πόσο έχουν αναστενάξει οι σομιέδεςΑν βγάλω ελατήρια απο το παλιό κρεβάτι με σομιέ, μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; Σκέφτομαι κυρίως για τον τελικό που έχει αρκετό βάρος, οπότε να μη συσπειρώνονται άσκοπα τα ελατήρια και χάνουν την αποτελεσματικότητά τους.
Μπορείς να πεις ότι...έχουν στρώσει...εξαρτάται το πόσο έχουν αναστενάξει οι σομιέδες
πέρνα μόνο ένα λαδάκι τότε και φόρτωσε πράμα να δούμε πως θα παιζΜπορείς να πεις ότι...έχουν στρώσει...
Φαντάσου μετά....Ε, μέχρι να μετρήσεις, καζούρα θα σου κάνουμε.