A
AKARL
Guest
Και για όσες δεν το έχουν εμπεδώσει ακόμα απ΄ τον Κωσταυτχιά:
Χρονια ψαξιματος ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Κατεληξα οτι χρειαζομαι μπασσοπαγιδες.
Οταν εχω κανα 5χιλιαρο να σταξω για ηχεια,ισως σκεφτω τα ενεργα.
Βεβαιως,οτι βημα κανω ειναι μετρημενο απο αλλους για την αποτελεσματικοτητα του.
Και για να εναρμονιστούμε με το πνεύμα του χιουμοριστικού κολάζ...καλημερα στην παρεα, σορρυ για την ενοχληση , που πεταγομαι ετσι στα ξαφνικα, να θ αφησω κι εγω κατι και θα φυγω, δε θα ενοχλησω
View attachment 141260
Μαρκα;Ποσο παν αυτα;Τι πεντοχιλιαρο βρε; Τα Τ7V σου είναι αναβάθμιση, ενώ το απόλυτο τέλος του δρόμου είναι το πολύ τα Κάλι, ορίστε! Πιο πάνω δε θες. Ποτέ δε θα θελήσεις.
39 χρόνια σοκ θα φας.
Αλλά.
Πρώτα σαμπ θες.
Μετά τα πουλάς όλα μαζί, και με 2 Κάλι ξεκινάς.
Καινούρια μάρκα από πρώην στέλεχος-μηχανικό της JBL.Μαρκα;Ποσο παν αυτα;
Adam T7V, 400€ το ζευγάρι όσο προλαβαίνεις.Μαρκα;Ποσο παν αυτα;
Θεωρώ ότι ο Γιάνννης αξίζει και μπορεί να στοχεύσει ακόμα ψηλότερα.Adam T7V, 400€ το ζευγάρι όσο προλαβαίνεις.
Πιστευεις οτι αυτα βαζουν κατω ενα κορυφαιο ηχειο των 900€ και εναν κορυφαιο ενισχυτη των 1200;Για την κατηγορια τους παντα.Adam T7V, 400€ το ζευγάρι όσο προλαβαίνεις.
μπασσοπαγιδες εχώ φτιαχτές με πετροβαμαβακα.Χρονια ψαξιματος ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Κατεληξα οτι χρειαζομαι μπασσοπαγιδες.
Οταν εχω κανα 5χιλιαρο να σταξω για ηχεια,ισως σκεφτω τα ενεργα.
Βεβαιως,οτι βημα κανω ειναι μετρημενο απο αλλους για την αποτελεσματικοτητα του.
Συγκρίνεις 400€ vs 2100€.Πιστευεις οτι αυτα βαζουν κατω ενα κορυφαιο ηχειο των 900€ και εναν κορυφαιο ενισχυτη των 1200;Για την κατηγορια τους παντα.
Απαντησα πιο πανω και σε καλυψα πληρως.μπασσοπαγιδες εχώ φτιαχτές με πετροβαμαβακα.
κουβέρτες στο gearslutz δεν έχω δει και ήθελα από εκεί ένα link έτσι από περιέργεια.
εκτος αν είναι καλύτερες με κουβέρτα να πέταξε τις δικες μου να κάνω αναβάθμιση.
δηλ. δε δίνεις λινκ;εδώ εσύ ζητάς μέχρι και νούμερο ποστ για το κάθε τι εδώ μεσα.γιατι δε ψάχνεις και εσύ λίγο;
το dac σου είναι αστερι τα υπόλοιπα αστο καλύτερα.Πιστευεις οτι αυτα βαζουν κατω ενα κορυφαιο ηχειο των 900€ και εναν κορυφαιο ενισχυτη των 1200;Για την κατηγορια τους παντα.
Εγινε φιλε!το dac σου είναι αστερι τα υπόλοιπα αστο καλύτερα.
και φυσικά θες και προενισχυτή αλλα αν δεν το ακούσεις δε μπορείς να το πιστέψεις τη
διαφορα μπορεί να κάνει.
Και έναν Trinnov ST2 hifi και θα αλλάξει και θρησκεία μετά.Πιστεύω ότι θέλει 2 x Adam S3H ή 2 x Adam S2V plus 2 subs.
δεν αποκλείεται καθως είναι οντως πιο πυκνάΑπαντησα πιο πανω και σε καλυψα πληρως.
Ναι,οι κουβερτες,τα χοντρα ρολλα χαλιων και οτιδηποτε πιο συμπαγες απο τον πετροβαμβακα,ειναι καλυτερες οταν θες να κανεις εξοικονομηση χωρου για το ιδιο αποτελεσμα.
μπασσοπαγιδες εχώ φτιαχτές με πετροβαμαβακα.
κουβέρτες στο gearslutz δεν έχω δει και ήθελα από εκεί ένα link έτσι από περιέργεια.
εκτος αν είναι καλύτερες με κουβέρτα να πέταξε τις δικες μου να κάνω αναβάθμιση.
δηλ. δε δίνεις λινκ;εδώ εσύ ζητάς μέχρι και νούμερο ποστ για το κάθε τι εδώ μεσα.γιατι δε ψάχνεις και εσύ λίγο;
επειδή έψαξα αλλα δεν βρήκα και πολλά.Εγινε φιλε!