Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.396
Εάν θεωρείς τα χρήματα για την ακουστική φροντίδα ενός χώρου "πεταμένα λεφτα", πλανάσαι πλάνη οικτρά.Που δεν πεταει 5 χιλιαρικα για μια ηχομονωση!Αυτο το ξεχασες;
Άσε ήσυχο τον...W.
Έχει δωμάτιο με προδιαγραφές Non Environment και δεν παρέλειψε κιόλας να διαθέτει περίσσεια ισχύος στο ηχοσύστημα προκειμένου να το υποστήριζε δεόντως.
Τολμώ ν' αντιπροτείνω κάτι πχιό λαρτζ, όπως: Jeannn Première Réflexion, Marquis de Couverture.Για να γίνει πιο κομψόν το καστομάρισμα-κοστουμάρισμα :
Jean De Coubertin ( ως αναβιωτής των ΄΄Χαϊενδικών Αγώνων΄΄ ) - απόγονος του...Pierre,γνωστού ως αναβιωτή των Ολυμπιακών Αγώνων.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!Νομίζω πως έφτασε η ώρα....
Νομίζω πως έφτασε η ώρα....
Μούφυγε εσπρεσσοφρέντο απ' τα ρουθούνια ενώ ήκλαιγα απ' τα γέλια...Προσβλήθηκα.
Ούτε μια μύτη δεν άνοιξε!Ααααχ, ο ΈΛΛΗΝΑΣ (ενικός + all caps + τόνος) ενωμένος μεγαλουργεί!
Ας γίνει αυτό το νήμα υπόδειγμα συμπεριφοράς όλων των πλευρών, παρά τις μικροπροζβολίτσες.
Ναι, αλλά στα 1200€ με κάργα ( για hifi ) παραμόρφωση. Με λίγα παραπάνω και σε normal στάθμες ( για τα δικά μας standards ) ο Γιάνννης αμφιβάλω αν έχει τέτοια επίπεδα παραμόρφωσης ( αφήνοντας την άκρη τον χώρο ).Στα 1200€ 2 active monitors με 7" και 2 Sub με 10"; Στα 1200€?
Για παραπάνω απαιτήσεις και πορτοφόλια υπάρχει η A series και η S series. Μόνο που στην S ξεκινάς από τα 1500€ το κομμάτι (S2V).
Θα συμπληρωθεί με την ευκαιρία κι ένα στοιχείο που δεν εθίγη και από τον ίδιο τον υποφαινόμενο,όταν είχε σχολιαστεί η εμφάνιση πρώιμων ανακλάσεων από κονσόλες υπό συνθήκες εγγύς πεδίου σε χώρους επισκόπησης:...
Να, δες, σε περίπτωση που σου διέφυγε:
Ρεκόρ,ούτε ένα...infraction.Ούτε μια μύτη δεν άνοιξε!
Θεωρώ ότι έχει ΄΄ζουμί΄΄ ακόμα ο σχολιασμός στο κυρίως θέμα.Υπάρχει και...ζωή μετά τις εκατό σελίδες.Νομίζω πως έφτασε η ώρα....
Δε θα με πειραζε αν γινοταν κατοπιν συνεννοησης ομως...Δε θέλει τίτλο καστομιά.-
Τα χρηματα ειναι αναγκαια οταν δεν εχεις την καταλληλη γνωση.Οταν δινεις ομως τοσα πολλα λεφτα χωρις ολικη φροντιδα και εμφανη μετρα βελτιωσης πρωιμων ανακλασεων,ναι,εδωσες παρα πολλα για μια απλη σωστη αποκριση και χρονο αντηχησης...Εάν θεωρείς τα χρήματα για την ακουστική φροντίδα ενός χώρου "πεταμένα λεφτα", πλανάσαι πλάνη οικτρά.
Εξακολουθείς και νομίζεις ότι η μόνη ακουστικη φροντίδα που έχει υποστεί ο χώρος μου είναι η ηχομόνωση, πλανάσαι πλάνη οικτρά.
Να, δες, σε περίπτωση που σου διέφυγε:
Θα...το σκεφτω!Ε, να συννενοηθούμε τότε. Θέλεις να σου βάλουμε custom τίτλο "Κουβερτάκιας";