- Reaction score
- 138.387
Ίσα ίσα, το αντίθετο κάνω.Doctor,πολυ δυσκολα τα κανεις για αρχη.Κατσε να δουμε πρωτα εξοδο dac.Μπορει να ειναι απο μονη της απαγορευτικη για passive.
Επειδή ακριβώς έχω περάσει από όλα αυτά τα στάδια, έχοντας φτιάξει σωρεία παθητικών προ - "βολιουμ κοντρόλ", και χρησιμοποιώντας όλα τα γνωστά σενάρια (ξεκίνησα με απλό ποτενσιόμετρο, μετά μπλε άλπς, μετά Μπλάκ μπιούτι, μετά στεπ λαντερ απλό, μετά στεπ λαντερ με αντιστάσεις τανταλίου, μετά στεπ λαντερ με αντιστάσεις όντιο νόουτ, μετά στεπ λαντερ με ειδικούς επιλογείς, μετά μετασχηματιστές απλούς, μετά μετασχηματιστές λουνταλ, μετά μετασχηματιστές χαϊ ενδ, μετά μπαφερ με λυχνίες, μετά μπαφερ με οπ αμπς, μετά μπαφερ με διακριτά τρανζίστορ, και όλες τις παραλλαγές) σας γλυτώνω από τη μ@λακια και σας λέω να πάρετε ένα σύγχρονο προ με ντιρακ.
Κάποτε κι εσείς, εκεί θα καταλήξετε. Το έχω δει το ποίημα... Το ερώτημα είναι γιατί δε θέλετε να μάθετε από τα λάθη μου και θέλετε να τα επαναλάβετε;
ΥΓ. Αν ο προενισχυτής σας δεν διαθέτει μπας μάνατζμεντ, κρος μίνιμουμ 24db/oct L-R, και ντιρακ, πάρτε ένα σφυρί και σπάστε τον. Κάνετε χάρη στον εαυτό σας.
Last edited: