Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.928
Είδα το Rocketman.
Αναφέρεται στην ζωή του Έλτον Τζον.
Δεν το περίμενα ο πιτσιρικάς που έπαιζε στο Kingsman, να παίξει τόσο ταιριαστά τον ρόλο του Έλτον Τζον τόσο καλά και τόσο πειστικά.
Ακόμη και με τα χρόνια που περνούσαν του έκαναν τα μαλιά ανάλογα και την την φαλακρίτσα του ίδια όπως τον ξέρουμε πριν αρχίσει να φοράει τις περούκες.
Και μιούσικαλ είναι και δραματικό και με δόσεις χιούμορ.
Πολύ ωραίο.
Είδα επίσης το Killers Anonymous.
Eίδα Garry Oldman και χάρηκα, αλλά βαρέθηκα στο πρώτο 10λεπτο.
Μια συνεδρία από δολοφόνους να διηγούνται τις δολοφονίες τους.
Έσκασα μέχρι να τελειώσει.
Όλη η ταινία γυρισμένη σε ένα δωμάτιο, άντε δύο και στην ταράτσα ενός κτιρίου, με μερικά δευτερόλεπτα από εξωτερικά πλάνα.
Μιλούσαν ακατάσχετα και ήμουν στο μεταίχμιο ύπνου - ξύπνιου.
Εντελώς αδιάφορη (για μένα) δεν μου άφησε τίποτα.
Ο φίλος μου που ήταν μαζί μου και το βλέπαμε παρέα, έριξε κάτι ροχαλητάκια και όταν τελείωσε η ταινία με έβρισε, με καληνύχτισε και έφυγε.
Απογοήτευση.
Αναφέρεται στην ζωή του Έλτον Τζον.
Δεν το περίμενα ο πιτσιρικάς που έπαιζε στο Kingsman, να παίξει τόσο ταιριαστά τον ρόλο του Έλτον Τζον τόσο καλά και τόσο πειστικά.
Ακόμη και με τα χρόνια που περνούσαν του έκαναν τα μαλιά ανάλογα και την την φαλακρίτσα του ίδια όπως τον ξέρουμε πριν αρχίσει να φοράει τις περούκες.
Και μιούσικαλ είναι και δραματικό και με δόσεις χιούμορ.
Πολύ ωραίο.
Είδα επίσης το Killers Anonymous.
Eίδα Garry Oldman και χάρηκα, αλλά βαρέθηκα στο πρώτο 10λεπτο.
Μια συνεδρία από δολοφόνους να διηγούνται τις δολοφονίες τους.
Έσκασα μέχρι να τελειώσει.
Όλη η ταινία γυρισμένη σε ένα δωμάτιο, άντε δύο και στην ταράτσα ενός κτιρίου, με μερικά δευτερόλεπτα από εξωτερικά πλάνα.
Μιλούσαν ακατάσχετα και ήμουν στο μεταίχμιο ύπνου - ξύπνιου.
Εντελώς αδιάφορη (για μένα) δεν μου άφησε τίποτα.
Ο φίλος μου που ήταν μαζί μου και το βλέπαμε παρέα, έριξε κάτι ροχαλητάκια και όταν τελείωσε η ταινία με έβρισε, με καληνύχτισε και έφυγε.
Απογοήτευση.