- Reaction score
- 86.581
Και μετά το πουλάς και στήνεις και πολυκάναλοΕ ειπα να προτιμησω ενα παιδι απ την αλλαγη σε Trinnov !
Και μετά το πουλάς και στήνεις και πολυκάναλοΕ ειπα να προτιμησω ενα παιδι απ την αλλαγη σε Trinnov !
θα πιασει καλα πιστευω, αν οχι, εχουμε και γυφτους εκει κοντα, εεε σορρυ, Ρομα ηθελα να πω....Και μετά το πουλάς και στήνεις και πολυκάναλο
Και βεβαια θα γραψω αν το θελετε-νομιζω σε αυτο το θεμα θα ειναι το σωστο;ααα αυτο δε θα το κρινω εγω, ο επισκεπτης προφανως, ο @Γιάνννης θα γραψει αν θελει τις εντυπωσεις του
Ο συνονοματος,εκ πρωτης...ακροασεως(τηλεφωνικα),ακουγεται και γαμω τα παιδια!Θέλουμε ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ!!!!
Επίσης ρηβγιού τση ενιαίας οντότητάς σου από τον Δρ. Γιάνννη.
Αφήστε τα παιδιά βρε και πάρτε κανένα τρίνοφ.Ε ειπα να προτιμησω ενα παιδι απ την αλλαγη σε Trinnov !
αν θυμαμαι καλα απο 0,,3 εως 0,6 , διαφορα, αν το χει ο Dimi ας το ριξει
Καλημερα και απο μενα!Ο Γιάννης δεν έχει καμία ηχητική περιποίηση στο χώρο.
Παρόλα αυτά, έχει ιδιαίτερα σταθερές τιμές χρόνου αντήχησης στο φάσμα, και πολύ κοντά στα επιτρεπόμενα όρια (στο 0.4" θα ήταν νόμιμος, τώρα είναι στο 0.5", εντάξει, για μεγάλο χώρο τρώγεται και το 0.5"..)
Όμως, έχει σωστή τοποθέτηση των ηχείων στο χώρο, επαρκή ηχεία με άριστη οδήγηση, ήπια ισοστάθμιση και κάνει χρήση σάμπ.
Ξέρω έναν άλλο Γιάννη, που έχει λάθος τοποθέτηση των ηχείων, ανεπαρκή ηχεία με αμφίβολη οδήγηση, καμία ισοστάθμιση και κανένα σαμπ. Και δεν ξέρει και τι χρόνους αντήχησης έχει.
Γεμίσαμε Γιάννηδες, δε βγάζεις άκρη...
John,θα καταφερουμε να ακουσουμε εμεις;Το τελευταιο CD στη φωτο το εχω αν το χρειαζεσαι.καλημερα, Γιατροι, ετοιμο το Roon , μου κανει κολπακια βεβαια και τα παιρνω, αλλα θα στρωσει θελω να πιστευω...
16433 αλμπουμς βρηκε, να τ αφησω?
το μεγα κακο ειναι πως δεν ειδε ολα τα playlist μου, πραγματικα πολυ ασχημο αυτο και δεν ξερω πως να τα περασω αυτοματα ολα...
View attachment 141860
Ξερω γω... πιστευω θα τα καταφερουμε... η μουσικη βιβλιοθηκη εβγαλε πως εχω 16 χιλιαδες κατι αλμπουμ. Αν το εχω οπως το βλεπεις μαλλον δε χρειαζομαστε να το φερεις. Παρ ολα αυτα φερε οτι αγαπαςΚαλημερα και απο μενα!
Δεν ειπαμε οτι καποιος πρεπει να κανει τη διαφορα;Μαλλον δεν προσεξες τα 3ν!!!Χαχα!
Post automatically merged:
John,θα καταφερουμε να ακουσουμε εμεις;Το τελευταιο CD στη φωτο το εχω αν το χρειαζεσαι.
Βρήκες τα duplicates?μουσικη βιβλιοθηκη εβγαλε πως εχω 16 χιλιαδες κατι αλμπουμ
Αρκετα και επιλεγει το primari , αλλα δυστυχως οτι και να εκανα δε μου εβγαλε με τιποτα τα playlists που ειναι σημαντικα.Βρήκες τα duplicates?