Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Έγινε δηλαδή κανονικά η διαδικασία που περιγράφει στο site του Roon και δε δούλεψε σωστά;
Το εκανα κι αυτο αρκετες φορες κι επανεκινησειςΠολλοί πάντως αναφέρουν ότι μετά από κάποιο κλείσιμο και άνοιγμα του Roon, τα playlist εμφανίστηκαν κανονικά...
αν τα αρχεία σου είναι apple lossless, τότε στο iTunes επέλεξε "show exact duplicates". Σου δίχνει όλα τα albums που έχεις διπλά και τρίδιπλα.Αρκετα και επιλεγει το primari , αλλα δυστυχως οτι και να εκανα δε μου εβγαλε με τιποτα τα playlists που ειναι σημαντικα.
Ψαχνω πως να τα κανω αλλα δε καταφερα τιποτα ακομα
θα ηταν μια καλη λυση αλλα δεν εχω backwards compatibility ετσι αν αποφασισω να αφησω το Roon, επισης για χρονια χτιζοντας μια βιβλιοθηκη σιγα σιγα στο itunes μετετρεπα τα παντα σε apple lossless , οποτε ετσι θα μου διαγραψει πολλα αλμπουμ, οπως επισης εχω πολλα αλμπουμ σε διαφορες ποιοτητες και αναλυσεις και φυσικα τα θελω ολα.αν τα αρχεία σου είναι apple lossless, τότε στο iTunes επέλεξε "show exact duplicates". Σου δίχνει όλα τα albums που έχεις διπλά και τρίδιπλα.
Επιλέγεις ποιά θέλεις να κρατήσεις και τα υπόλοιπα delete. Το iTunes σε ρωτάει αν θές να σβήσεις και τα αρχεία. Πα΄τας yes και είσαι κύριος
Κατάλαβα....θα ηταν μια καλη λυση αλλα δεν εχω backwards compatibility ετσι αν αποφασισω να αφησω το Roon, επισης για χρονια χτιζοντας μια βιβλιοθηκη σιγα σιγα στο itunes μετετρεπα τα παντα σε apple lossless , οποτε ετσι θα μου διαγραψει πολλα αλμπουμ, οπως επισης εχω πολλα αλμπουμ σε διαφορες ποιοτητες και αναλυσεις και φυσικα τα θελω ολα.
Αυτο που δε μπορεσα να λυσω, ειναι να φερω τα playlist Μου, θα το ψαξω βαθυτερα.
Κατάλαβα....
Στην αρχή αντιμετώπισα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το έλυσα γράφοντας δίπλα στο τίτλο του album:
1) την ανάλυση, αν ήταν άλλο από 16/44,1 δλδ. 24/96, 24/192 κλπ. Beattles - Sgt Peper (24/96)
2) Την έκδοση του album , Beattles - Sgt Peper (Rhino Records - 123456789)
3) Αν είναι επανέκδοση , Beattles - Sgt Peper (2011 Remaster) (Rhino Records - 123456789)
Με αυτό τον τρόπο γλύτωσα από τα διπλά, τις διαφορετικές αναλύσεις, τις επανεκδόσεις κλπ.
Το πρόβλημα με το roon είναι ότι όλα αυτά τα κάνει στη δική του βάση δεδομένων που είναι απροσπέλαστη, αν τυχόν αποφασίσεις να πάς σε κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής.Σ ευχαριστω, ετσι το εχω κανει ηδη στα περισσοτερα, τουλαχιστον απο καποια φαση κ μετα, ασε που τα περισσοτερα τα βγαζει και το Roon ετσι αυτοματα
Γιάνννηηηηη, πίσω απ' τις γλάστρες και ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ!Τα σαλαμάκια τα έφαγε η... ;