Μπράβο παιδιά,εύχομαι να είναι τέλεια.Αγαπητοί φίλοι και φίλες του forum,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ, είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! (γιατί πολλά ακούγονται αλλά χωρίς καμία απολύτως βάση).
Η έκθεση για την οποία γράφετε και αναφέρεστε ονομάζεται BLACK BOX Audio Video Show και ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στις 21 & 22 Μαρτίου 2020. Αποτελεί μία εντελώς φρέσκια προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα - οργάνωσης, προώθησης, συνέπειας και επαγγελματισμού.
Θέλουμε να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να επισκεφθούν έναν πολύ ωραίο χώρο με στόχο το BLACK BOX Show να γίνει η κορυφαία συνάντηση τόσο των εταιρείων ήχου και εικόνας όσο των επισκεπτών στην Ελλάδα.
Η έκθεση θα κινείται σε 2 επίπεδα, στο lobby και στο επίπεδο -1 σε αίθουσες και όχι σε δωμάτια του ξενοδοχείου. Θα υπάρχουν τόσο συστήματα ήχου Hi-End όσο και consumer αλλά και τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς. Οι αίθουσες στο πρώτη έκθεση θα είναι 18 και στην δεύτερη έκθεση - η οποία θα ανακοινωθεί συντόμως - ευελπιστούμε ότι θα είναι περισσότερες (εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου). Στην έκθεση θα υπάρχει εισιτήριο και για τις 2 ημέρες του Show με στόχο να τιμήσουμε και τους συνεργάτες μας αλλά και να δημιουργήσουμε πραγματικά μία έκθεση με Ευρωπαϊκό άρωμα και προδιαγραφές.
Σε ποιους απευθύνεται η έκθεση BLACK BOX Audio Video Show?
Στον νέο κόσμο ο οποίος θέλει να αγοράσει, να δεί και entry level συστήματα από κορυφαίες εταιρείες του χώρου αλλά ταυτοχρόνως να ονειρευτεί και να αξιολογήσει συστήματα πολύ ακριβότερα από τις οικονομικές δυνατότητές του. Οι άνθρωποι αυτοί είναι η πλειοψηφία των υποψήφιων αγοραστών και εν τέλει επισκεπτών της παρούσας έκθεσης! Ταυτοχρόνως θέλουμε να τιμήσουμε και να δώσουμε την δυνατότητα και στον κόσμο ο οποίος έχει επενδύσει σε ακριβά συστήματα ήχου και εικόνας να δει τις νέες τάσεις και προτάσεις της αγοράς από τους εκθέτες μας.
Μέσα από ένα πολύ ωραίο site - το οποίο κατασκευάζεται αυτό το διάστημα - θα δώσουμε έναν παλμό της αγοράς και θα έχουμε μία συνεχή επικοινωνία για τα νέα του χώρου που όλοι μας αγαπάμε.
Θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση συντόμως στο forum.
Η ομάδα του BLACK BOX Show θα χαρεί να σας δει όλους στην έκθεση τον Μάρτιο του 2020!
Εγώ θα πάω και για τα entry level και για τα ακριβά συστήματα και αν μου αρέσει κάτι θα το αγοράσω.
Σωστά μπαίνει εισιτήριο.Εγώ θα καταφέρω μια από τις δύο μέρες να είμαι.
Περιμένουμε με ανυπομονησία το site σας καθώς και τις εταιρίες που θα συμμετάσχουν.
Ευχαριστούμε πολύ.