- Reaction score
- 36.050
Λακη δε θα κατεβεις δηλαδη?
Που, στο ...soon; αφου δεν ειναι για επαρχιωτεςΛακη δε θα κατεβεις δηλαδη?
Σωστα , ας κατεβουμε εμεις οι πρωτευουσιανοι, και βλεπετε εσεις!Που, στο ...soon; αφου δεν ειναι για επαρχιωτες
Άσχετα τα λεχθέντα ημών τε και υμών αγαπητέ.Σωστα , ας κατεβουμε εμεις οι πρωτευουσιανοι, και βλεπετε εσεις!
(ps . τα ονοματα στις συσκευες που αγοραζουμε ειναι κι αυτα στα ξενα , οπως πχ Cambridge Audio, Ayon , Harbeth κλπ, η παιρνουμε μονο ελληνικα προιιοντα μ Ελληνικες ονομασιες μονο? )
Εγω αυτο καταλαβα παντως, πως δε θα πας επειδη εβαλαν το coming soon, στα ξεναΆσχετα τα λεχθέντα ημών τε και υμών αγαπητέ.
γενικα δεν επιτρεπονται τα ζωα / κατοικιδια, τουλαχιστων ετσι μου ειπε ο @abcd , τελευταια φορα που πηγα στην εκθεση (και μου εριξε πορτα), εκτοτε το φερω ως παιδικο τραυμα και δεν πηγαινω σε εκθεσεις....δεν είμαι μαϊμού
Μα δεν έχω δικιο; που να πάω αφού δεν καταλαβαίνω την γλώσσα τους;Εγω αυτο καταλαβα παντως, πως δε θα πας επειδη εβαλαν το coming soon, στα ξενα
Μα...Είσαι η έμπνευση μου...γενικα δεν επιτρεπονται τα ζωα / κατοικιδια, τουλαχιστων ετσι μου ειπε ο @abcd , τελευταια φορα που πηγα στην εκθεση (και μου εριξε πορτα), εκτοτε το φερω ως παιδικο τραυμα και δεν πηγαινω σε εκθεσεις....
- κανόνας του υγιούς ανταγωνισμού, ωφελημένοι δεν βγαίνουμε;,,, εγώ τα μονοπώλια φοβάμαιΓια γέλια και για κλάματα μαζί ! Δύο εκθέσεις στις οποίες ο ένας κάνει ηρωικό ντεμπούτο κι ο άλλος τρέχει και δε φτάνει, μπας και χάσει τα σκήπτρα...
Μόνο προβληματισμούς δημιουργούν όλα αυτά...
Για 300 ατομα...Κανονικά μια έκθεση έπρεπε να γίνει Θεσσαλονίκη.
Εφόσον δεν έχει αποσαφηνιστεί η τοποθεσία στη μια, ας το δει.
- ναι, όσα της αναλογούν,,, δηλαδή Τρίκαλα ποτέ;Για 300 ατομα...
- ξεφεύγειςΘα ήθελα να δω σε μια έκθεση, μέσα σε χώρο με σωστούς χρόνους αντήχησης, ένα (καλοστημένο και ισοσταθμισμενο με τις προβλεπόμενες ταργκετ κερβ) ιμερσιβ σεταπ με 18 όμοιους δορυφόρους (11.6), καθένας με ένα 10" γουφερ και με μια 8-αδα σαμπ που να έχουν τουλάχιστον ένα 12" μεγάφωνο.
Δηλαδή 11.8.6 σεταπ. Ακροάσεις dolby atmos μουσικού περιεχομένου..
Στην είσοδο, πάνω στην πόρτα, οι μετρήσεις του συστήματος-χωρου, όλα τα σχεδιαγράμματα.
Αλλά που...
Αντ'αυτου, αναμένεται να δω τίποτα καλογυαλισμένα πικάπ και κάτι ακριβά ή φτηνά εξιμισάργια...
Αγαπητέ φίλε,Αγαπητό Blackbox,
με όλο το σεβασμό, αφήστε να κρίνουν άλλοι τους επαγγελματίες του χώρου, στον οποίο καλείστε να χορέψετε γιατί ακούγεται εξαιρετικά άσχημα αυτό που γράφετε, εκτός και εάν είστε επαγγελματίας άλλου χώρου ή νιώθετε αδικημένος από κάτι ή κάποιον. Τα τι και πως και τις οποιεσδήποτε συνθήκες σίγουρα τις γνωρίζετε καλύτερα από κάποιους άλλους.
Με κάθε φιλική διάθεση πάντα