- Reaction score
- 80.556
τύλιξε τον με μια κουβέρτα και κάνε τον μπασοπαγίδαΟ ζαπαντης νυσταξε, δεν αντέχει άλλο, έτοιμος να λιποθυμήσει είναι.
τύλιξε τον με μια κουβέρτα και κάνε τον μπασοπαγίδαΟ ζαπαντης νυσταξε, δεν αντέχει άλλο, έτοιμος να λιποθυμήσει είναι.
Τι έγινε ρε, χωρίσατε με τον άλλον;γειά σου γιάνννη ομορφόπαιδο.....
πόσο να κάτσεις με τα πτανάκια....?Τι έγινε ρε, χωρίσατε με τον άλλον;
Αυτό είναι το αντικειμενικά ορθό, και το αναμενόμενο σε σωστό στήσιμο των ηχείων, με τους κανόνες της στερεοφωνιας, με μόνη εξαίρεση κάποιες ειδικές ηχογραφήσεις με προστιθέμενες διαφορές φάσης κατά το μαστερινγκ στα 2 κανάλια, ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση συγκεκριμένων διαστάσεων, ακόμα και πίσω από τη θέση ακρόασης, όπως το γνωστό εξαιρετικό amused to death του Ρογήρου του Νερουλά.η τοποθετηση των οργανων εξω απο το εξωτερικο πλανο των ηχειων ηταν σχεδον ανυπαρκτη
Τιθεσναπεισβιρνα?Αυτό είναι το αντικειμενικά ορθό, και το αναμενόμενο σε σωστό στήσιμο των ηχείων, με τους κανόνες της στερεοφωνιας, με μόνη εξαίρεση κάποιες ειδικές ηχογραφήσεις με προστιθέμενες διαφορές φάσης κατά το μαστερινγκ στα 2 κανάλια, ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση συγκεκριμένων διαστάσεων, ακόμα και πίσω από τη θέση ακρόασης, όπως το γνωστό εξαιρετικό amused to death του Ρογήρου του Νερουλά.
Όλ δι ρέστ ιζ τζαστ χαϊ ενδ, ή ο χαβάς της γνωστής, με παρασύνθημα "προστατέψτε τον προστάτη σας, δοκιμάστε με 2 χέρια".
Τιθεσναπεισβιρνα?
Δεν προβλέπεται βόλτα για τα καμπανακια?
Μιλακαθαραβιρνα!
Δρ. Κωστα,εγω εχω αλλη αποψη.Αυτό είναι το αντικειμενικά ορθό, και το αναμενόμενο σε σωστό στήσιμο των ηχείων, με τους κανόνες της στερεοφωνιας, με μόνη εξαίρεση κάποιες ειδικές ηχογραφήσεις με προστιθέμενες διαφορές φάσης κατά το μαστερινγκ στα 2 κανάλια, ώστε να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση συγκεκριμένων διαστάσεων, ακόμα και πίσω από τη θέση ακρόασης, όπως το γνωστό εξαιρετικό amused to death του Ρογήρου του Νερουλά.
Όλ δι ρέστ ιζ τζαστ χαϊ ενδ, ή ο χαβάς της γνωστής, με παρασύνθημα "προστατέψτε τον προστάτη σας, δοκιμάστε με 2 χέρια".
Μπράβο για την ωραία περιγραφή και συγχαρητήρια στο John K. για τη φιλοξενία!Γενικα το συστημα παιζει εξαιρετικα αλλα σιγουρα θα ανεβαινε κατηγορια αν στο χωρο συμπεριληφθουν εστω τα βασικα!Γιαννη τολμησε το!!!
Blankets ?αλλα σιγουρα θα ανεβαινε κατηγορια αν στο χωρο συμπεριληφθουν εστω τα βασικα!Γιαννη τολμησε το!!!
;;;!Η κεντρικη εικονα ηταν πολυ καλη αλλα η τοποθετηση των οργανων εξω απο το εξωτερικο πλανο των ηχειων ηταν σχεδον ανυπαρκτη-δηλαδη κατα καποιο τροπο εντοπιζες οτι ο ηχος ερχοταν απο τα ηχεια-πραγμα το οποιο οφειλεται σιγουρα στον χωρο
Και πώς το γνωρίζει κανείς αυτό?Οταν αυτα βρισκοντουσαν στην αντιστοιχη θεση κατα την ηχογραφηση βεβαια...
Στην καφετζού όλα θα τα μάθεις.Και πώς το γνωρίζει κανείς αυτό?
Φασικές αποκλίσεις, αντανακλάσεις σε πλαϊνά τοιχωματικα όρια.θα ηθελες να μου εξηγησεις γιατι στο δικο μου χωρο
Χου κερς...εχω αλλη αποψη
Ακουγοντας το οταν αναπαραγεται στο χωρο του-πολυ απλα!Και πώς το γνωρίζει κανείς αυτό?
Θα κατεβάσει σε λάθος σημείο τους χρόνους αντήχησης.Αν δοκιμασει ο John με δυο πλαινα πανελ
Μα πώς ξέρεις ότι αυτή είναι η "σωστή" αναπαραγωγή? Ότι έτσι ήταν η ηχογράφηση?Ακουγοντας το οταν αναπαραγεται στο χωρο του-πολυ απλα!
Καλα, ξεροσφυρι τα φαγε τα σαλαμακια ο γιαννννης ?