Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.892
θα σε παρακολουθουμε... 
Ναι ναι, να δούμε τι κάνουν κάτω από την κουβέρτα.αδιακρισία
Υπάρχει κάτι χειρότερο από την περιέργεια και αυτό είναι η...αδιακρισία.;Α
Και βεβαια!Θα ερθει ο John μεσα στη βδομαδα ενα απογευματακι!Νομίζω πως τώρα είναι η σειρά σου να καλέσεις κάποιον.....
Εύχομαι να χει μικρόφωνο ο John να πάρουμε μάτι μετρήσεις!Και βεβαια!Θα ερθει ο John μεσα στη βδομαδα ενα απογευματακι!
Απο οσο ξερω οχι,αλλα απο τα σχολια του και σε σχεση με τις μετρησεις του χωρου του,θα καταλαβετε πανω κατω αν και που εχω προβληματα.Εύχομαι να χει μικρόφωνο ο John να πάρουμε μάτι μετρήσεις!
Ε,με το αερόπλανο 3 τσιγαρα δρομος ειναι!!!Ονομα θα ερχόμουν , αλλά μένω Αθήνα.
Δηλαδη Γιαννη πιστευεις πως τωρα εγινε ας πουμε ιδιο;Παντως,με βαση την προχθεσινη ακροαση στον John,συγκρινοντας το δικο μου συστημα εκρινα οτι μου ελειπε πιθανως μια μικρη εξτρα δοση μπασσου.Μετα απο ελαφρα μετακινηση των ηχειων,εφερα την προσθετη δοση που χρειαζοταν.
Ε πέστο ρε Γιάνννη το κόλπο και μεις παιδευόμαστε με τα sub και τις αηδίες! Ξεκινάω "...ελαφρά μετακίνηση" !!Παντως,με βαση την προχθεσινη ακροαση στον John,συγκρινοντας το δικο μου συστημα εκρινα οτι μου ελειπε πιθανως μια μικρη εξτρα δοση μπασσου.Μετα απο ελαφρα μετακινηση των ηχειων,εφερα την προσθετη δοση που χρειαζοταν.