Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.753
Έπειτα η δική μου μέθοδος δοκιμής διαφέρει από τις τυπικές.
μα ακριβως αυτο θελουμε. τις τυπικες τις γνωριζουμε .εχουμε απολυτη εμπιστοσινη στα υψηλα ακουστικα σας κριτηρια . ελπιζω το ριβιου να μη γινει με'μομπυ΄'

A

AKARL

Guest
α!δεν εισαι αθηνα; ε, λογικο Σειχης γαρ.. λολ
Κατοικώ στη λεβεντογέννα Κρήτη. :vinsent:

Έπειτα η δική μου μέθοδος δοκιμής διαφέρει από τις τυπικές.
Θα ήταν ανέφικτον να έκανα διπλά τυφλά τεστ...μονάχος.Έστω και με τη...διττή μου φύση.
Στην ιδέα, και μόνο, να τσακώνεσαι με τον έτερο εαυτό σου σχετικά με το ποιό καλώδιο σφίγγει τα μπάσα, ποιό υγραίνει τσι μεσαίες, ποιό σηκώνει το πέπλο κ.ο.κ. .... :lol::lol::cry::lol::lol:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.370
μα ακριβως αυτο θελουμε. τις τυπικες τις γνωριζουμε .εχουμε απολυτη εμπιστοσινη στα υψηλα ακουστικα σας κριτηρια . ελπιζω το ριβιου να μη γινει με'μομπυ΄'
Δεν συλλαμβάνω σε τί θα πείραζε άμα συμπεριλαμβάνονταν και συναφή κομμάτια στο πρόγραμμα.

Αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού : δεν είμαι χρυσαυτιάς,δεν προωθώ προϊόντα,θα ψάχνω εξ ορισμού στοιχεία ανεπαίσθητα εφόσον θα έχουν τακτοποιηθεί τα σημαντικά που δεν έχουν σχέση με καλώδια τροφοδοσίας και πάνω απ'όλα γνωρίζω από πριν πόσο...καλοκατασκευασμένα θα ήταν τα καλώδια και τα συνδεδεμένα με αυτά μηχανήματα,οπότε δεν θ'ανέμενα δραματικές διαφοροποιήσεις άξιες γι αφιέρωμα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Δεν συλλαμβάνω σε τί θα πείραζε άμα συμπεριλαμβάνονταν και συναφή κομμάτια στο πρόγραμμα.

Αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού : δεν είμαι χρυσαυτιάς,δεν προωθώ προϊόντα,θα ψάχνω εξ ορισμού στοιχεία ανεπαίσθητα εφόσον θα έχουν τακτοποιηθεί τα σημαντικά που δεν έχουν σχέση με καλώδια τροφοδοσίας και πάνω απ'όλα γνωρίζω από πριν πόσο...καλοκατασκευασμένα θα ήταν τα καλώδια και τα συνδεδεμένα με αυτά μηχανήματα,οπότε δεν θ'ανέμενα δραματικές διαφοροποιήσεις άξιες γι αφιέρωμα.
..το δοκιμάζεις το καλώδιο ε??? :wink:
...τ ακούς ντόκτορ???? :whistling:

Last edited:

Reaction score
30.454
:smile:

Για Πέψε Μαντάτο με το λογοτεχνικό σου ψευδώνυμο, έχω καιρό να πσωνίσω ελληνική λογοτεχνία με αφτά τα κσένα απούμπλεκσα.

View attachment 141635
Άστο παλικάρι..
Την (τον) έχω ρωτήσει πρώτος.. Δε μας λέει..
Post automatically merged:

εγω σε θεωρω κατι σαν γκατσο του αβουσαιτ
Εγώ πάλι τον θεωρώ κάτι σαν cazzo του αβουσαιτ!!!!!

Last edited:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Άστο παλικάρι..
Την (τον) έχω ρωτήσει πρώτος.. Δε μας λέει..
Eδω μεσα υπαρχουν αρκετοι που εχουν διαβασει βιβλια μου κι εσυ με ρωτησες και δε σου απαντησα; Πότε;

Ισως και να μη θυμαμαι...Τελος παντων.
Για πες, τι ακριβως θελεις;

A

AKARL

Guest
Eδω μεσα υπαρχουν αρκετοι που εχουν διαβασει βιβλια μου κι εσυ με ρωτησες και δε σου απαντησα; Πότε;

Δεν ξέρω τι μπορεί ενδεχομένως να θέλει η κουζουλογορτύνια πάντως εγώ θα ήθελα πολύ να δγιαβάσω βιβλία σου (Όχι πιντιέφ, αναλογικά θέλω.). Υπάρχουν διαθέσιμα κάπου, και πως τα ζητάμε;

Reaction score
518
O χωρος οποτε δεν εχει μελετηθει σωστα μιας και δεν εχεις ρτ 60 κτλ. Απλα εκανες δοκιμασες με το αυτι οπως οι περισσοτεροι.

Εφοσον θες να διαθεσεις τοσα....γτ δεν παιρνεις ενα μικροφωνο για αρχη;λαπτοπ φανταζομαι κατι θα εχεις οποτε δεν θα ναι και μεγαλο εξοδο.

Υστερα εφοσον παλι μιλας για τετοιο ποσο....καλο ειναι ολα αυτα να αλλαχτουν. Δεν εχουν καμια σχεση συτα που εχεις βαλει με οτι πουλανε σοβαρες ετσιριες. Σε αυτα που εχεις δεν υπαρχουν καν προδιαγραφες-μελετη.

Ωστοσο τα κουτια που εχεις βαλει στο εδαφος δεν κανουν την δουλεια οπως πρεπει, οχι μονο λογω υλικων αλλα και θεσης.

Reaction score
30.454

Ναι βρε πουλάκι μου. Κάποια στιγμή σου είχα πει να δωκεις κάποιον τίτλο και δεν μου απάντησες. Όχι με πουμου, σε κάποιο ποστ σε είχα ρωτήσει. Τεσπα, μπορεί να μην είχες δει το ποστ.

Reaction score
3.628
Και για να επανελθουμε:
Ποτε ειναι το ραντεβου των Γιαννηδων;
Τη βλεπω τη γκαλερι Μιραρακη να μαθαινει στου...Κοτσιδη το κεφαλι, ε...συγνωμη, στου Κασίδη το κεφαλι ηθελα να πω...που λεει κι η παροιμια.:gotcha:
Μεσα στη βδομαδα,θελω να πιστευω.

O χωρος οποτε δεν εχει μελετηθει σωστα μιας και δεν εχεις ρτ 60 κτλ. Απλα εκανες δοκιμασες με το αυτι οπως οι περισσοτεροι.

Εφοσον θες να διαθεσεις τοσα....γτ δεν παιρνεις ενα μικροφωνο για αρχη;λαπτοπ φανταζομαι κατι θα εχεις οποτε δεν θα ναι και μεγαλο εξοδο.

Υστερα εφοσον παλι μιλας για τετοιο ποσο....καλο ειναι ολα αυτα να αλλαχτουν. Δεν εχουν καμια σχεση συτα που εχεις βαλει με οτι πουλανε σοβαρες ετσιριες. Σε αυτα που εχεις δεν υπαρχουν καν προδιαγραφες-μελετη.

Ωστοσο τα κουτια που εχεις βαλει στο εδαφος δεν κανουν την δουλεια οπως πρεπει, οχι μονο λογω υλικων αλλα και θεσης.
Για ποια μιλας οτι πρεπει να αλλαχτουν;

Καποια στιγμη θα μετρησω-θελω πρωτα να ακουσω το μετρημενο και ρυθμισμενο συστημα του Kotsidis να καταλαβω τη διαφορα.

Οι κουτες ειναι γεματες με δοκιμασμενα DIY ηχοαπορροφητικα.Εσυ που θα προτεινες να μπουν;

Last edited:

Reaction score
518
Οτι μπορει να αντεξει η τσεπη σου. Ωστοσο πρωτα πρεπει να δεις που εχεις το μεγαλυτερο προβλημα και υστερα να δεις τι αντεχει η τσεπη σου ή εαν θες να το προχωρησεις παρπανω. Δεν γνωριζω τι θες να κανεις.

στις γωνιες καθ' υψος

ασε τους αλλους χωρους.....μετρα τον δικο σου.

Reaction score
3.628
Οτι μπορει να αντεξει η τσεπη σου. Ωστοσο πρωτα πρεπει να δεις που εχεις το μεγαλυτερο προβλημα και υστερα να δεις τι αντεχει η τσεπη σου ή εαν θες να το προχωρησεις παρπανω. Δεν γνωριζω τι θες να κανεις.

στις γωνιες καθ' υψος

ασε τους αλλους χωρους.....μετρα τον δικο σου.
Σαν τι να θελω να κανω!Να βελτιωθω!

Οπου και να βαλεις στα τοιχωματικα ορια τις παγιδες,το ιδιο αποτελεσμα εχουν.Το μεγιστο.

Παλι εκανα μια old school δοκιμη.Εχω ενα μικρο τονισμα στα 60 περιπου hz το οποιο σταματαει αμεσως μολις παγωσω το τεστ.

Για να πω την αμαρτία μου πάντως... Δεν ακούω καμπανάκια, αλλά στο paint it black απο αυτό το album:

πορεύομαι με βάση το πόσο καθαρά ακούω τη κουδούνα.
Ακουγεται τοσο δυνατα που αν δεν την ακουγες καθαρα....βραστα!

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.382

αριστουργημα, μετα θα βαλω μουσικη για γατες Καρεν Μαντλερ
-ο Σκριμιν Τζει, δεν ελεγε I hear voices?
:smoke::coffee::whistling:
καλημερα

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads