Βοήθεια επιλογής Streamer

Reaction score
349
Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή κουδουνάει με
ενισχυτή: Mark Levinson no. 5802
ηχεία: Magnepan Lrs+
Πηγή: laptop (LOQ Lenovo) με Fidelizer pro + Audirvana studio και καλώδιο usb Cardas Clear απευθείας στο Μάρκο.

Προς αναζήτηση λοιπόν κάποιου streamer, και αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, περιμένω τις συμβουλές σας.
Απαραίτητη η ύπαρξη Wi-Fi, και να μην ενσωματώνει dac. Ψηφιακά ακούω μόνο από Tidal.

Όμορφη καλημέρα στην ομάδα

Reaction score
7.104
Τα τελευταία 5 χρόνια έχω αλλάξει τα πάντα στο σύστημα από μου και κάποια δυο φορές😀
Ενισχυτές , προενισχυτές, dac, ηχεία, καλώδια, πικάπ και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το μόνο που δεν έχει κουνηθεί είναι αυτό 😀

kostas6a3

"Επαγγελματίας"
Reaction score
389

Reaction score
6.042
Το σύστημα μου αυτή τη στιγμή κουδουνάει με
ενισχυτή: Mark Levinson no. 5802
ηχεία: Magnepan Lrs+
Πηγή: laptop (LOQ Lenovo) με Fidelizer pro + Audirvana studio και καλώδιο usb Cardas Clear απευθείας στο Μάρκο.

Προς αναζήτηση λοιπόν κάποιου streamer, και αν αυτό κρίνεται απαραίτητο, περιμένω τις συμβουλές σας.
Απαραίτητη η ύπαρξη Wi-Fi, και να μην ενσωματώνει dac. Ψηφιακά ακούω μόνο από Tidal.

Όμορφη καλημέρα στην ομάδα
Πολύ ευχαριστημένος από την πρόσφατη αγορά του WiiM Ultra: καταπληκτική συσκευή! Πανέμορφη, compact, με οθόνη αφής στολίδι για το ρακ, και συνδεσιμότητα υπεράνω κριτικής. Ακόμη και έξοδο για sub έχει και room fit επεξεργαστή για όποιον ενδαφέρεται! Κάνει και για προενισχυτής για όποιον π.χ θέλει να το πάρει παραμάσχαλα και με ένα ζευγαράκι ενεργά ηχεία να στήσει ένα δεύτερο σύστημα στο εξοχικό. Έχει DAC (Sabre 9038).
Έχω και άλλο streamer (Primare CD15 Prisma) αλλά επειδή δεν είναι συμβατό με το Spotify Lossless πήρα το WiiM το οποίο -παρά τις πολλές του δυνατότητες- το χρησιμοποιώ μόνο σαν streamer. Και το πήρα κυρίως για την οθόνη του που απεικονίζει το άλμπουμ κατά την αναπαραγωγή!
Λοιπόν όσον αφορά την ποιότητα αναπαραγωγής δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει καμμιά διαφορά με το Primare: η διαφορά τιμής είναι 1900ευρώ (Primare) vs 380 ευρώ το WiiM!!!!!!!
Υ.Γ: πως αντέχεις αυτό το Audirvana!!! το είχα αγοράσει για ένα χρόνο και έβγαλε την ψυχή με τα κολλήματα!! (Windown 11). Επίσης σου προτείνω να δοκιμάσεις το lossless spotify (συγκρίσιμο απόλυτα με το Tidal Που ούτως ή άλλως πνέει τα λοίσθια!)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.489
Members
38.566
Νεότερο μέλος
yannissails