Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.597
Το κρίμα στον λαιμό σου
καλησπέρα Δημητροπόδαρε,
θες συμβουλές για αγορά καλωδίων???
100€ για αρχή και βλέπουμε...
100€ είναι μόνο η προκαταβολή απλά για να τον ακούσω, όχι για να τον συμβουλέψω κιόλας για την αγορά των καλωδίων!!!...Ξεκαθάρισε ότι αναφέρεσαι στην αμοιβή σου και όχι στη τιμή του καλωδίου, μη νομίζει ότι θα καθαρίσει τόσο φτηνά!
Άντε αυτό να το καταλάβω: LED disabling feature reduces noiseΦρεσκότατο, θα κυκλοφορήσει τέλη Νοεμβρίου. Γιατί αν δεν έχεις audiophile data switch που τιμάται 2.000 λίρες Αγγλίας δεν λογίζεσαι χάι-εντ στρήμερ.
Melco Launces New S100 Data Switch - The Absolute Sound
Melco Launces New S100 Data Switch -www.theabsolutesound.com
Καλά, με buffer και άκουγαν διαφορές;Πάντως mp3 σύγκριση με wav ή flac 16/44 μπορώ να ξεχωρίσω 8 στις 10 φορές σε κομμάτια που γνωρίζω πολύ καλά και πάντα στο σύστημά μου. Με ακρόαση από τα ακουστικά μου δε, γίνομαι σχεδόν αλάνθαστος.
Σε συστήματα φίλων, σε blind test πάντα, και σε γνωστά μου τραγούδια την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές.
Flac 16/44 από 24/96 δεν μπορώ να ξεχωρίσω.
Έχω παρεβρεθεί σε τυφλό τεστ με άλλα 5 άτομα που δοκίμαζαν καλώδια usb, ειλικρινά τους κοίταγα σαν εξωγήινους που καταλάβαιναν τόσο μεγάλες διαφορές, έλεγε κάποιος ότι ακούει καλύτερα - πιο ευκρινώς - την μπασσογραμμή του Midlife Crisis των Faith No More με το τάδε καλώδιο και πιο θαμπά με το δείνα.
Κάποια στιγμή λοιπόν που είχα το ρόλο του changer πίσω από ένα μικρό παραβάν που είχε στηθεί, έβγαλα χωρίς να βλέπουν το usb καλώδιο από το streamer (είχε buffer 2,5 - 3 λεπτά μουσικής) και το τραγούδι προφανώς συνέχιζε να παίζει. Τους ρώτησα αν ακούν και τώρα αλλαγή και οι μισοί είπαν ναι. Άφησα να περάσει ακόμα 1 - 1,5 λεπτό και μετά τους εμφάνισα ότι το σύστημα έπαιζε χωρίς καλώδιο.
Πραγματικά δεν ξέρω αν απέδειξα κάτι, αλλά είχε πλάκα η έκφρασή τους όταν εμφανίστηκα κραδαίνοντας το usd σο χέρι.
Σφύζεις υγείας (εύχομαι γενικώς) και ειδικότερα από τα αναγραφόμενα ακουστικής αλλά κυρίως νοητικής. Μακρυά από γιατρούς το λοιπόν για ευτυχισμένο μουσικό βίο!!!Πάντως mp3 σύγκριση με wav ή flac 16/44 μπορώ να ξεχωρίσω 8 στις 10 φορές σε κομμάτια που γνωρίζω πολύ καλά και πάντα στο σύστημά μου. Με ακρόαση από τα ακουστικά μου δε, γίνομαι σχεδόν αλάνθαστος.
Σε συστήματα φίλων, σε blind test πάντα, και σε γνωστά μου τραγούδια την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές.
Flac 16/44 από 24/96 δεν μπορώ να ξεχωρίσω.
Έχω παρεβρεθεί σε τυφλό τεστ με άλλα 5 άτομα που δοκίμαζαν καλώδια usb, ειλικρινά τους κοίταγα σαν εξωγήινους που καταλάβαιναν τόσο μεγάλες διαφορές, έλεγε κάποιος ότι ακούει καλύτερα - πιο ευκρινώς - την μπασσογραμμή του Midlife Crisis των Faith No More με το τάδε καλώδιο και πιο θαμπά με το δείνα.
Κάποια στιγμή λοιπόν που είχα το ρόλο του changer πίσω από ένα μικρό παραβάν που είχε στηθεί, έβγαλα χωρίς να βλέπουν το usb καλώδιο από το streamer (είχε buffer 2,5 - 3 λεπτά μουσικής) και το τραγούδι προφανώς συνέχιζε να παίζει. Τους ρώτησα αν ακούν και τώρα αλλαγή και οι μισοί είπαν ναι. Άφησα να περάσει ακόμα 1 - 1,5 λεπτό και μετά τους εμφάνισα ότι το σύστημα έπαιζε χωρίς καλώδιο.
Πραγματικά δεν ξέρω αν απέδειξα κάτι, αλλά είχε πλάκα η έκφρασή τους όταν εμφανίστηκα κραδαίνοντας το usb στο χέρι.
Σχεδόν όλα τα streamers έχουν buffer και όλοι ακούνε διαφορές με audiophile καλώδια usb. Reviewers και hiendάδες.Καλά, με buffer και άκουγαν διαφορές;
Ναι όντως σφύζω από υγεία και ιατρούς επισκέπτομαι συχνά διότι ως ερασιτέχνης τριαθλητής πρέπει να έχω ιατρικές γνωματεύσεις 2 φορές το χρόνο.Σφύζεις υγείας (εύχομαι γενικώς) και ειδικότερα από τα αναγραφόμενα ακουστικής αλλά κυρίως νοητικής. Μακρυά από γιατρούς το λοιπόν για ευτυχισμένο μουσικό βίο!!!
Σχεδόν όλα τα streamers έχουν buffer και όλοι ακούνε διαφορές με audiophile καλώδια usb. Reviewers και hiendάδες.
Να ένα ωραίο καλωδιάκι. 769 ευρώ το 1,5 μέτρο
.....
Και δεν είναι και το ακριβότερο, έχει πολλά στο 1500άρι το 1 μέτρο
Άντε...ανασκολοπίσου. :ΑΚοιτάξτε τι ωραία που τα λέει, τόσο ωραία ούτε ο Μπουτχιας μπορεί
Γι αγορά...προφυλακτικών.Καλύτερα να περάσεις από...call girls για να έτρωγες τα λεφτά σου. :A...
θες συμβουλές για αγορά καλωδίων???
100€ για αρχή και βλέπουμε...
Να σου πω την αλήθεια το υποπτεύθηκα πως κάτι τέτοιο θα έχουν να πουν. Ας δοκιμάσουν και στα 10 ίσως να είναι ακόμα καλύτερα (για 16 bit).@ZaBBalos
Πολλοί υποστηρίζουν πως στα 100 Mbit link, ακούγονται καλύτερα τα streamer. Αυτό υποστηρίζει και η Sotm στο firmware update που έβγαλε όταν το έβγαλε
Μπα! Καλύτερα 10base2 με RG58 στρωμένο σε bell 205 του 1965 και bnc με επικάλυψη ροδίου...Να σου πω την αλήθεια το υποπτεύθηκα πως κάτι τέτοιο θα έχουν να πουν. Ας δοκιμάσουν και στα 10 ίσως να είναι ακόμα καλύτερα (για 16 bit).
Μωρέ δε βγαίνει το bandwidth αλλιώς θα σού 'λεγα. Που να περάσει το dsd?Μπα! Καλύτερα 10base2 με RG58 στρωμένο σε bell 205 του 1965 και bnc με επικάλυψη ροδίου...
Το πολυμπριζο φαινεται μουφα....και εχουνε και τους δισκους χυμα (εχουν τσιμπησει καργα noise floor...χαλια θα παιζνε )ασε το χαλι που ειναι μικρο τσιγκουνιαρικο....ε οχι...δεν θα το παρω υπο αυτες τις προυποθεσεις το συστημα...νυσαφι πχια...Ευκαιρία μεγάλη.. κάνει μόνο γύρω στο μισό μυριο,
View attachment 143977
Δεν θέλω τσιγκουνιες
Sonus faber Aida ( 110.000 Euro), τελικοι Dagostino Momentum 400 ( 90.000 Euro), προ Dagostino Momentum Pre HD (Preis: 60.000 Euro), Phono Dagostino Phono Momentum (32.000 Euro), πικαπακι EAT Forte (10.000 Euro), CD-Player Meridian 808 (15.000 Euro). Και να μην ξεχνάμε τα καλώδια ηχείων Zensati Silencio Lautsprecherkabe γύρω στα 200.000 Euro.
Πάρε κοσμε
Dimi μην του απαντας...θα καθαρισω εγω: Θα τον στραγγαλισω με βαν ντεν χουλ για να εχει και ακριβο θανατο. Τα μπελντεν δεν κανουν για τον λαρυγγα του.100€ είναι μόνο η προκαταβολή απλά για να τον ακούσω, όχι για να τον συμβουλέψω κιόλας για την αγορά των καλωδίων!!!...
150€ αν θέλει να ακούσω και το πόνο του για τα στηρικτικά γενικότερα!
Για τη τελική αμοιβή μου, ανάλογα του προβλήματος και το ποσό..
Η αγορά των προτεινόμενων καλωδίων-στηρικτικών εννοείται ότι είναι έξτρα και..άστρωτα..