- Reaction score
- 9.132
Τίτλος φωτογραφίας: "Εμβοές και γραμματόσημο"
Τίτλος φωτογραφίας: "Εμβοές και γραμματόσημο"
Μη κοιτάς εσυ.......εσυ τέτοιο θα έχεις για το θυροτηλέφωνοΤίτλος φωτογραφίας: "Εμβοές και γραμματόσημο"
εγώ λέω να τον ανοίξουμε και να του τα βάλουμε μέσα του....
τζιμπιελια ειναι ολα αυτα ?τα σαμπια τι ειναι βρε παιδια ?cerwin vega ?o oλοκληρωμενος ειναι Πιονερ η Δενον?
Εδώ μέσα καθαρίζειςεγώ λέω να τον ανοίξουμε και να του τα βάλουμε μέσα του....
με έναν plate amp στην πλάτη...
έτσι κ αλλιώς σωτηρία δεν υπάρχει σε αυτό το χάλι....
από αυτά θα πάει....
μόνο μία τέτοια έχει αυτή η πόλη?
Εκεί θα λειτουργεί ο Γκάζης με δεξιό ψάλτη τον Ear.
Τα L R είναι τα 3722 με 1200 το τεμάχιο Είναι δέυτερα δεν θα τα επερνα.Diy το κεντρικό. Τον έχω ρωτήσει και ισχυρίζεται ότι παίζει πολύ καλύτερα από το 3677 που είχε παλιά.
τα λεγα εγω, αλλα... ποιος μ ακουγε...AN....... το δωματιο του Μιχαλη ειναι ισογειο και απο κατω εχει χωμα, μια ειναι η λυση ....
Σκάβει το πατωμα οσο χρειαζεται και βαζει τα σαμπ...
StereoNET International
Home Entertainment resource for home cinema, hi-fi, headphones, head-fi, movies, music news, reviews, articles and forumswww.xtremeplace.com
Αν εχει και κηπο, η λυση για τα υπολοιπα...........
View attachment 144377 View attachment 144378
ωραιο μιντμπαςView attachment 144379 Εδώ το Καλό μπάσο
AN....... το δωματιο του Μιχαλη ειναι ισογειο και απο κατω εχει χωμα, μια ειναι η λυση ....
Σκάβει το πατωμα οσο χρειαζεται και βαζει τα σαμπ...
StereoNET International
Home Entertainment resource for home cinema, hi-fi, headphones, head-fi, movies, music news, reviews, articles and forumswww.xtremeplace.com
Αν εχει και κηπο, η λυση για τα υπολοιπα...........
View attachment 144377 View attachment 144378
το τουΐτερ του Γκάζη είναιωραιο μιντμπας
Ω ρε δε φανταζεσαι τι μπασο βγανει εκεινο το 6ααρι. γι αυτο. που να ξερεις απο μακρυα, πρεπει να ακουσεις.Ρε ό,τι και να ποστάρετε σαν από το 6ιντσο του Γιάνννη μπάσο δεν θα ακούσετε. Γατάκια.
Γιάνννη αν πας στου Τέρματογκάζι και πεις ότι δεν άκουσες διαφορά στο μπάσο σε σχέση με το σπίτι σου, βρισκόμαστε για καφέ και αμέσως στον ΩΡΛ.